Oceniono na 1 z 5

En mer inkompetent kundeservice skal man lete lenge etter. Totalt blottet for evne til å lese egne utsendt fakturaer og i det hele tatt løse et problem som Egmont sjøl har skapt.

Oceniono na 1 z 5

Hva enn du gjør må du ALDRI bli kunde her. De ringer meg *ustanselig* for å minne meg om "tilbud". Og åpnings-sekvensen er: HEI, JEG SER DU HAR ABBONERT PÅ DONALD! NÅ SKAL DU HØRE HER.. Jeg har forsøk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Egmont Publishing AB bemödar sig inte att bemöta dåligt behandlade kunder. Jag är rent ut förbannad på dessa skojare och vill varna presumtiva kunder att välja en annan leverantör. Det är bara att läs... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Beställde en bok: "Från skrot till pärla" och swishade pengar i förskott. Efter ett par veckor utan att ha fått någon bok mejlade jag och fick svar att de skulle skicka igen. Efter att ha väntat... Zobacz więcej

1,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Levering af blad, kræver ekstra arbejde.

Har et abonnement hos Egmont, når jeg får bladet leveret, skal jeg efterfølgende ud og ordne min indkørsel, fordi budet laver huller i min indkørsel i forsøg på, at komme så tæt postkassen som muligt, så vedkommende er fri for at stå ud af bilen
Da jeg klagede til Egmont, fik jeg at vide at, jeg kunne få nummeret til budet, så jeg kunne klage der.
Det må være Egmont`s opgave og ikke min.
Jeg har så opsagt mit blad for at slippe for arbejdet med reparere indkørsel efter aflevering.

18 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Say no to violence and body shaming!

This publishing is bad, it is body shaming train controllers and encouraging violence to young children around the world. This must be BANNED and destroyed and disintegrated out of all humanity and earth. Say no to violence and body shaming!

3 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Købt julegave til min mor

Købt julegave til min mor , de fortsætter så abonnoment uden vi har krydset noget af! Derefter siger de at de har sendt rykker , vi har aldrig modtaget rykker ! Ringede til kundeservice og det har intet med service at gøre, hun var så fræk, sur , flabet og afbrød mig konstant, jeg sagde hun skulle se på trustpilot at vi alle har nærmest samme problem med dem, hendes svar;alle dem der gav dårlige anmeldelser der var dårlige betaler , føj et firma at tjene penge på den måde de snyder folk ( aldrig mere skal jeg købe der og håber andre holder sig langt væk

11 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Ett fullständigt odugligt företag med…

Ett fullständigt odugligt företag med en kundservice som är under all kritik när jag ringde och undrade var min tidning var suckade och stånkade personen i telefonen för att det var så jobbigt att få kritik hade inga svar och ingen förklaring hon ville bara avsluta samtalet så fort som möjligt värdelöst företag

3 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt en julegave til min mor

Jeg har købt en julegave til min mor. 13 blade af hjemmet.
3 måneder senere bliver jeg trukket 649 kr for fornyelse af abonnement. Jeg har ikke vinget af at abonnement skal fornyes. Kan ikke få penge retur. Dårligt

27 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Leverer ikke varen + trækker penge efterfølgende

Rent snyd!
Trækker bare penge uden at levere varen.

Bestilte 3 måneder i Februar 2021.
Fik 3 magasiner, efter det ingenting - tak for abonemmentet!

Fik trukket 599kr i September 2021, fordi jeg åbenbart havde forlænget mit abonnement. Ingen mail, ingen magasiner.
Har desværre først opdaget at de trækker penge hvert halve år i Februar 2023. Så jeg betalte 2400DKK for ingenting og kundeservice fortæller mig at det er min fejl. Jeg skulle jo have sagt, at jeg ikke modtager bladene, som jeg ikke har bestilt.

Tak for ingenting.

Som undskyldning får jeg tilsendt de to sidste, gamle udgaver + hvis jeg vil læse den tredje, endnu ældre en, skal jeg finde den online.

ALDRIG FÅ ET ABONNEMENT DER!!!

28 lutego 2023

Sendt til inkasso

Jeg opsiger mit Abonnement den 20/5-22 og aftaler at der sender en regning på dif. men den kom aldrig, i stedet for er jeg nu sendt direkte til inkasso, fy for poker. Kundeservice påståes at rykkere er sendt og at det er min pligt at rykke for noget som jeg ikke ved om i har sendt. Jeg er 85 år gammel og har aldrig rendt fra en regning, og ligger nu søvnløs pga. denne meget ubehagelige oplevelse. Jeg vil hellere end gerne betale hvad jeg skylder, men 500 kr. Oveni - aldrig i livet. Jeg forventer at I henvender jer så vi jan få det ud af verdenen.
Hilsen Lilian Nielsen

26 lutego 2023

Ualmindelig dårlig oplevelse

Ualmindelig dårlig oplevelse. Købte et gavekort til 18 blade, men de fortsatte uden at fortælle det med at lænse min konto 2 x halvårsabb til 2200 før jeg opdagede det. Forklaring fra deres side er, at der findes flere typer af gaveabb, men det kan man så ikke se, når man køber og heller på deres ordrebekræftelse. Et godt råd - giv ALDRIG dine kreditkortoplysninger til Egmont, de lænser dig uden at fortælle det. ALDRIG husk det.

7 listopada 2022

Ingen kundeservice

Uartig lang ventetid.
48 minutter for at komme igennem.
Det er at nedprioritere sine kunder, at holde dem fanget i en telefonkø i så lang tid.

7 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Vi melder os lige i koret at dårlige…

Vi melder os lige i koret at dårlige oplevelser – ikke let at opsige et abonnement – kommunikation komplet umulig – opkald kommer aldrig igennem, e-mails besvares ikke. Har netop betalt knapt 600,- kr. via en opkrævning, hvor der var trussel om inkasso. Og selvom vi har opsagt abonnement for flere måneder siden, modtog vi forsat blade, som vi har afmeldt. Betaler normalt alle indkøb med glæde, og er noget u-vandt med trusler om inkasso. SÅ – selvom vi synes godt om diverse blade og magasiner i perioder, for de er sådan set ok – så er alle abonnementsvilkår tilsyneladende ikke sat sammen, så de skal kunne forstås. Der er tilsyneladende mange, der har dårlige oplevelser, og der er sikkert en rød tråd i disse, som Egmont ville kunne imødekomme ved at kommunikere tydeligere i deres betingelser - eller ændre deres betingelser. Jeg er dog sikker på at Egmont har gjort sig disse overvejelser.
Derfor – aldrig Egmont abonnement igen.

7 sierpnia 2022

Egmont sucks

Egmont sucks. Translations may not finish on series, like finnish translation of The Walking Dead. Buy old comics when Egmont was Semic and the cheap sh******tty glue they used back then will let go as you open the comics and covers will detach from the paper block. F*******ck you Egmont

5 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg melder mig i koret af personer

Jeg melder mig i koret af personer, der har købt en gave, der efterfølgende er blevet forlænget som abonnement, uden at det er bekræftet af mig. Efter første klage, troede jeg, at det var ordnet, men så kommer der pludselig et brev fra en inkassovirksomhed.

23 czerwca 2022

Direkte til inkasso

Direkte til inkasso
Sender girokort (formoder jeg, for jeg har ikke set nogen) i bladet, dvs til barnet, som så skal sørge for at formidle det videre til en voksen?

Ingen rykker, direkte til inkasso med 500 kr i gebyr.

Man _skal_ ringe op til deres abonnementsservice og vente i kø i evigheder, mens den samme reklame bliver afspillet igen og igen.

Jeg kan jo ikke belønne den slags behandling, så må desværre opsige et blad mit barn ellers er glad for.

21 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

0 stjerner til Egmont.dk for at bondefange folk på deres gaveordninger samt abonnenter!

0 stjerner til Egmont.dk for at bondefange folk totalt i strid med købeloven. Jeg kan kun appellere til at alle tager kontakt til forbrugerombudsmanden. Tjek forbrug.dk. Helt særlige regler gælder også når man, som jeg, har givet bladene som gave, uden at blive oplyst nogen som helst steder at abonnementet fortsætter. Jeg er simpelthen rystet og totalt skuffet over deres måde at skaffe nye medlemmer på. Jeg håber de læser alle de dårlige anmeldelser og tager dem til efterretning. Jeg har skrevet til dem og bedt dem kompensere mig økonomisk og ellers tages den til forbrugerombudsmanden.

4 maja 2022
Oceniono na 1 z 5

Hvis jeg kunne give o stjerner fik i…

Hvis jeg kunne give o stjerner fik i det. Har givet min udviklingshæmmet datter et gaveabonnement på her og nu. Da jeg fik mail om abonnement kontaktede jeg kundeservice for at få bekræftet at det ikke var et løbende abonnement men en gave. Fik en mundtlig bekræftelse( desværre ikke en skriftlig, jeg tror jo på folk en klar fejl) snakkede med jer i marts da min datter 2 gange ikke fik bladet og her sagde man hun havde 2 gange tilbage og så ville man lægge de 2 udeblevne blade oveni. Nu er der trukket på vores kort og kundeservice påstår at vi selv har bundet os for et løbende abonnement. Kan se at vi er i samme situation som andre, og undre mig over man kan behandle mennesker sådan. Kan kun fraråde andre dette foretagende, og håber i må miste mange kunder på den usmagelige måde i bondefanger “ kunder” på. Helle

27 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Ville give 0 stjerner hvis man kunne!

Ville give 0 stjerner hvis man kunne!
Som så mange andre har jeg oplevet at blive snydt af jeres gavekøb og fået at vide, at jeg har købt et abonnement - uden det står på ordrebekræftelsen. Tværtimod står der at vil blive trukket penge hvis abonnementet fornyes. Jeg har ikke fornyet noget som helst!
Jeg har modsagt mig betaling både skriftligt og telefonisk, så Egmont Publishing må slet ikke sende det videre til Inkasso bare lige så det er klart for alle. Jeg har selvfølgelig også kontaktet Inkasso og bedt dem om at sætte jeres opkrævning i bero. Jeg har lavet en klage til Nævnenes Hus og kontaktet forbrugerombudsmanden. Synes alle der har oplevet dette burde gøre det samme.
Jeg håber I har dårlig smag i munden Egmont.

5 kwietnia 2022

Bondefangeri

Bondefangeri
Aldrig i livet om jeg dkal købe noget hos jer igen, i fusker og siger i har sendt rykkere, men jeg og åbenbart også andre kan jeg se, får ikke nogen mail eller andet dokumentation på at de “skylder” noget
I tænker kun på penge. Må jeres firma gå neden om om hjem, i bondefanger folk.
Jeg gider ikke skrive hele historien, i får jeres penge og et løfte om aldrig at købe noget hos jer mere…. ALDRIG
Og jeg håber for fremtidige personer st i lærer at sende dem emails omkring rykkere så de har en chance for at betale inden det ryger til inkasso

16 marca 2022

Bondefangeri!!!!!!

Jeg købte et 6 måneders abonnement i julegave til min farmor (forrige jul), men de fortsatte med at sende blade og jeg kunne ikke få lov at opsige det, hvilket resulterede i en ekstra regning på over 2200kr. (det oprindelige abonnement kostede omkring 500kr.). Om de bliver ved med at sende regninger, det må tiden vise! Jeg køber i hvert fald aldrig noget hos dem igen!!!!!!!! De bondefanger én totalt!!!!!!

7 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Merpris og abonnement til overpris

Jeg købte i september 18 numre af Anders And blade til en gave. Der står ingen steder i ordrebekræftelsen, at jeg efterfølgende indgår i et løbende abonnement. Jeg tjekker min netbank i januar og ser at Story House Egmont har trukket 1.246,70,-. Jeg har ingen mail eller anden information modtaget fra Egmont om, at de fortsætter det abonnement jeg åbenbart er hustlet ind i eller info om at de trækker penge.
Jeg ringer til dem og forklarer min undren. Hende jeg snakker med opsiger mit abonnement med 1 mdrs varsel, hvor jeg så ender med at betale 240,- ekstra for 5 blade. Det er 48,- per blad!! Det er billigere at købe i et supermarked end direkte hos jer!

Jeg forklarer, at det slet ikke er gennemsigtigt at man indgår i et abonnement, hvilket kvinden jo ikke forstår og gerne vil videreformidle til virksomheden. Læser efterfølgende på Trustpilot at cirka alle andre heller ikke har følt den gennemsigtighed, så det er jo yderst velkendt for Egmont - hvorfor lade som om det er et ukendt fænomen?

Det er helt bevidst bondefangeri som en del af forretningsstrategien. For når man med al tydelighed kan læse at mange af Egmonts kunder ikke har læst det med småt i et link nederst på siden, så kunne man jo væge at tydeliggøre det – sende en mail, gøre opmærksom på ens ”forretningsmetode” – men det vælger man helt bevidst ikke at gøre. Og så kan Egmont fortsætte deres bortforklaring, men jeres stjerner taler for sig selv.

20 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Bondefangeri og ultra dårlig kundeservice

LAD VÆRE med at give nogen en bladgave herigennem. De ender med at du pludselig står til at skulle betale for alt muligt, til trods for at du opsiger abonnementet.
Skønt jeg har fået bekræftelse på afmeldelse- og ikke har noget udestående med dem (beløbswise) online, bliver der sendt rykkere ud til min gamle adresse.
Helt til grin.

2 stycznia 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej