Egeskovslot

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

En flot park/have på trods af årstiden hvor meget ikke er sprunget ud endnu. Tulipanerne var dog flotte. Maden er til gengæld mega kedelig - købte en omeletmenu. Mega tørt - intet smør, ingen ketchup,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fin dag med familien på Egeskov Slot. Der var meget for alle 3 generationer. Rigtig gode legepladser, fine udstillinger, flotte omgivelser og haver. Plads nok, selv på en solskinslørdag i skoleferi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Julemarkedet på egeskov er bestemt et besøg værd ❤️ vi har været der for 2. Gang nu og stemningen og boderne er helt i top! ☃️🎄 Der var dog det minus at køen til æbleskiver, varm kakao og gløgg er... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Oceniono na 3 z 5

Jeg havde bestilt billetter til luminis…

Jeg havde bestilt billetter til luminis til min veninde og jeg. Hvis jeg havde vist at det var okay for børn og løbe skrigende rundt og 'ødelægge' oplevelsen, så havde jeg ikke købt billetter. Ikke et eneste sekund var der ro til at nyde lys kunsten og det er virkelig ærgerligt. Kunne forstå at flere var træt af, at det var sådan.
Man kunne jo evt. Gøre det børnefrit i den sidste time, så dem der kommer for netop at nyde det, kunne få roen til det.
Hunde må absolut ikke komme ind, men de er sku mere fredelige end børn.

11 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Julemarkedet på egeskov er bestemt et…

Der var dog det minus at køen til æbleskiver, varm kakao og gløgg er 20-30 lang og tempoet det foregår i, er ikke videre imponerende 🫣 det er 16 årige der serverer og effektivitet er ikke en del af oplæringen. Æbleskiverne var lunkne og det samme var kakaoen og flødeskummen var dåseflødeskum. Skuffende. Medisteren var tilgengæld god 😉

22 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

En stor fornøjelse at komme der til…

En stor fornøjelse at komme der til Halloween og jeres levende uhyggelige kostume var virkelig flotte. Min dreng har haft så meget sjov med at blive skræmt. Bestemt ikke sidste gang.

Veteranbil museet er et besøg værd.

14 października 2025

Fint og hyggeligt sted

Fint og hyggeligt sted. Sjovt at prøve labyrinten. Masser af leg for barnlige sjæle. Masser af udstilling. Var lidt skuffende at man ikke kunne se mere af slottet. Vi fandt aldrig det dukkehus der skulle være udstillet.

7 lipca 2025

Stor skuffelse over café Rigborg

Som bosat i nærområdet til Egeskov slot er min familie, venner og jeg kommet på Egeskov igennem mange år. Vi plejer at spise eller drikke kaffe på café Rigborg. Ofte har vi haft vores hund med og har med personalets accept sat os i den overdækkede terrasse. Personalet er flere gang kommet med vand til hunden, dette så sent som sidste sommer. Til vores store overraskelse blev vi denne gang temmelig uhøfligt bedt om at forlade caféen da hunde ikke er velkomne. Det står ingen steder på hjemmesiden og er heller ikke skiltet på caféens indgangsdør. Da vi ved udgangen påtalte at vi var blevet meget overrasket over den uannoncerede ændring, var svaret at vi de andre gange nok var lykkedes med at snige os ind med hunden og at det var Fødevarestyrelsen der stod bag ændringen.
Dette ved vi er ukorrekt da vi dels er blevet budt velkommen af personalet og dels ved at Fødevarestyrelsen ikke har bemyndigelse til at udstede sådan et påbud.
Det er naturligvis op til Egeskov/ Café Rigborg at bestemme om de vil tillade hunde i caféen men ændringen burde være kommunikeret ud på hjemmeside eller indgangsdør.

2 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Fin dag med familien på Egeskov Slot.

Fin dag med familien på Egeskov Slot.
Der var meget for alle 3 generationer. Rigtig gode legepladser, fine udstillinger, flotte omgivelser og haver. Plads nok, selv på en solskinslørdag i skoleferien.
Fin frokost på Brasserie Rigborg. Især var den unge pige, som betjente os, en rigtig god oplevelse, sørgede for alting på en god og opmærksom måde.

3 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Tusind tak for for et skønt ophold på…

Tusind tak for for et skønt ophold på Egeskov slot og Glamping.
Vi (familie på 4) har boet de i 2 dage i luksus telte med bedste forplejning. Alt er i orden på pladsen, selv bad og toilet er rigtig fint og ser nyt ud.
Ros til restauranten Brasseriet, med god og velsmagende mad!
Hele parken er bare så smuk og meget velholdt af de mange gartnere, der nurser om havens blomster og træer. Man kan ikke undgå at andet end at blive i god humør.
Vores børn på 10 og 12 år, roser den store legeplads, hvor der er noget for store og små!

30 lipca 2024

Klart et besøg værd

Egeskov slot, er klart et besøg værd. Det er så smukt og med børn kan man bruge hele dagen. Der er en kæmpe stor og flot legeplads, og deres labyrint er så godt lavet. Så dejligt et sted.

10 lipca 2024

Egeskov slot

Dejligt sted i flotte omgivelser, men deres spisested i stalden ved motorcyklerne er godt nok skidt, en flok ugidelige teenagere der ikke fatter en simpel besked, og absolut ingen passion om deres arbejde, Ufærdige nærmest rå pomfritter, burgeren var fin nok men absolut ingen ridderburger det eneste ridder var prisen for den var meget dyr. og ingen kundeservice, kommer nok ikke igen,

7 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Besøg af Egeskov slot

Besøg af Egeskov slot
Fint slot med en masse faciliteter dog er restaurant brasserie rigborg ikke så fint. Jeg havde bare købt en kop kaffe og sad og nød den i deres fine have, jeg får efter at vide af personalet jeg ikke må side derud for “hvis der nu kom en anden familie som ville betale 1000kr for et måltid her skulle de kunne side der.” Derefter gik jeg og fortrød jeg støttede et sted med så lav en gæstfrihed. Anbefales IKKE!!

17 maja 2024

Vores første besøg på Egeskov Slot

Vores første besøg på Egeskov Slot, og det var en positiv oplevelse. På grund af årstiden var der ikke så mange gæster, og der var travlhed med at gøre klar til sæsonåbning på lørdag. Men alt var fint - de fleste blomster var sprunget ud - ligesom de lysegrønne bøgetræer.
Museerne var interessante; der var masser at kigge på for et par pensionister på tur.
Frokost på Brasseri Rigborg var også fint med et dejligt veltillavet stjerneskud.
Eneste minus (og det skal Egeskov Slot ikke have skylden for …) - vi ankom i hagl og regn og kulde, men forlod stedet i solskin.

25 kwietnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Ringe information om emnerne på slottet.

Vores voksne datter er historie interesseret og ville gerne se Egeskov Slot og kun det! Men vi betalte jo selvfølgelig de 3 x 260 kr! (for den time vi var der!)
Det var jo vilkårene men hvad fik vi så?
Vi så jo kun en brøkdel af slottet, og en masse portrætmalerier uden navne som havde været interessant for historien. Der var ganske få fortællende infotavler. Een for en rustning lå på gulvet og var skrevet med små bogstaver som vi ikke kunne læse. Egeskov: Se hvad andre museer gør og kan!

9 lipca 2023

Besøg hos Egeskov Slot

Vi har på besøg hos Egeskov Slot i lørdags. Aktiviteterne var super for børn og barnlige sjæle. Dog stod vi i kø til isboden i 45 minutter. Vi er klar over at der var et ekstraordinært arrangement denne dag hvor der blev uddelt isbiletter til de deltagende - dette skulle man måske havde medtaget i planlægningen af udbuddet af isboder denne dag.

3 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Cafe Jomfru Rigborg

Cafe Jomfru Rigborg

Horribelt forgæves besøg hvor vi havde betalt på app ved bordet.

Øv en oplevelse
Gå aldrig derind.

App downloades ved bordet hvor vi havde betalt. Har ventet alt for længe og så kommer den kvindelige servitrice og oplyser der ikke er flere clubsandwich og at der heller ikke var flere almindelige fadøl !!!!

Hun lovede at komme tilbage til os med en løsning på vi kunne få pengene tilbage.

Men hun kom ikke. Jeg måtte selv gå op og få hende opmærksomhed. (Var ikke den eneste der ville klage. Andre havde fået forkert mad. )

Hun ringede til chefen for at høre hvad hun skulle gøre. Jeg ønsker at få et bevis på jeg får refunderet pengene de har trukket på MobilePay. Det kan jeg IKKE få.
Jeg ønsker derfor at få mine penge retur kontant. Det kunne jeg heller ikke. Så skulle hun ringe til chefen. !!!!!!!!
Suk.
Efter et kvarters skænderi og hun måtte ringe til chefen igen. Hun oplyse chefen at det er over 1000kr. Ja. Dem har i jo hævet på min konto. !!!!!!!!!

Tænk de forsøger at få drikkepenge i app før de har leveret en service.

20 maja 2023

Fin park og mange blomster

Fin park og mange blomster
fine udstillinger og meget mere

Men 2 stjerne får fantaske ågerpriser lige som i det øvrige sommerland og lufthavne
Men 35 kr for en kop kaffe
det må kunne gøres bedre

15 sierpnia 2022
Oceniono na 3 z 5

En flot og velholdt park. Men

En flot og velholdt park, dejlige store legepladser, dog vil jeg kun give 3 stjerner da vores oplevelse blev forringet af et personale som ikke var opsøgende på os som kunder. Eksempel vi står i kø til is, to piger står og kigger på os, de spørger ikke om de kan hjælpe, den ene betjener kunder i et så langsomt tempo, og den anden står og kigger mens hun ordner hår 🤷‍♀️😬 hun laver kun iskugler fortæller hun , da jeg spørger om hun kan hjælpe os. Og vi skal desværre have softice, så vi må vente , alt imens hun kigger på. Da vi får vores is og ønsker drys er der så lidt på at vi skal lede efter det, andre ønsker guf på, den klat guf er på størrelse med en femkrone. Det var under alt kritik og det tog så lang tid at få de is, at nogle gav op og gik. Da vi så skulle hjem og have penge retur for trækvogn, oplever vi igen et personale som er tilskuer , de opsøger os ikke, 4 piger, og ja 4 🤯står og glo , og vi må selv bede om de gider hjælpe os.
Alt i alt en træls oplevelse med jeres personale, ved det er højsæson og der var mange gæster, men der var meget personale på job, men de henvendte sig ikke

26 lipca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej