Et drømmerenoveringsprojekt
En oplevelse ud over det sædvanlige. Projektet udført i april 2024.
Vi skulle have lagt nyt gulv på et areal svarende til ca. 100 kvm i vores parcelhus + etablering af ny gulvvarme. Vi indhentede tilbud fra fem forskellige tømrere og vi havde i den forbindelse hørt mange skrækhistorier med håndværkere, som gjorde renoveringsprojekter til et kaos - det ville vi for alt i verden undgå.
I tilbudsafgivningen kom Patrick og Camilla ud til os for at gennemgå projektet, så de havde forudsætningerne for at kunne give et tilbud. Fra start af blev vi mødt af en utrolig imødekommenhed. Man følte sig taget seriøs i modsætning til flere af de øvrige tømrere som mest af alt udviste en ligegyldighed overfor projektet, for efterspørgslen efter tømrere er så høj, så de kan vælge og vrage. Patrick og Camilla kunne med det samme se løsninger de forskellige steder i huset og havde i øvrigt også taget deres faste samarbejdspartner, Ahmts VVS, så vi havde det rigtige grundlag for gulvvarme. Vi havde et stort ønske om en totalentreprise, hvor vi mere eller mindre blot kunne læne os tilbage og så ville tømrer og VVS selv koordinere arbejdet og det kunne de heldigvis tilbyde. I forbindelse med gennemgangen anbefalede Patrick og Camilla gulvplanker fra danske Timberman, som de mente, var noget af det bedste. Kort tid efter kom de endda forbi med gulvprøver, som gjorde det nemmere at træffe et valg.
Valget var ikke så svært. Det skulle være Patrick og Camilla. De udviste en gejst og passion for arbejdet og for os som kunderne. Priserne var absolut fair og lavere end de øvrige konkurrenter. Vi følte os taget godt om og efter deres anbefaling om et besøg i Timberman showroom, fandt vi det flotteste, smukkeste gulv, der passede lige i vores stil, Projektet kunne nu gå i gang - i øvrigt med en god fleksibilitet i forhold til projektstart.
Projektet gik i gang og hurtigere end man kan nå at sige “betonfundament”, var de nede ved fundamentet og klar til at etablere det nye gulv. Varmeslangerne blev monteret i tæt koordinering mellem VVS og tømrer uden involvering fra vores side af - skønt! Hvad vi er mest imponeret over, er kvaliteten af arbejdet. Her i familien er vi perfektionister, og der er ikke en finger at sætte på arbejdet. Samlingerne mellem plankerne er lige i skabet, de nye fodpaneler er fuget perfekt, gulvet knirker ikke og i det hele taget, er det hele udført i absolut topkvalitet. Selve arbejdet blev endda færdigt flere dage før ellers planlagt projektslut med det resultat, at vi kunne flytte ind før tid - lækkert! Undervejs i processen fik vi mange opdateringer på projektet enten i form af billeder eller video eller et opkald/SMS (de er hurtige til at svare). Det var sjovt og spændende at se sit “lille barn” blive smukt renoveret. Vi fik rådgivning undervejs b.la. til valg af børstede lister mellem rummene. De er flotte og moderne og skaber lige den sidste finish. Vi fik også nye trin til badeværelser og bryggers. Der overraskede de med lakerede egetræslister af høj kvalitet. Finish er i højsædet.
Skal I - ligesom vi skulle - ud og finde tømrere til et stort renoveringsprojekt, kan vi på det varmeste anbefale Patrick og Camilla. Ikke alene er de passioneret og detaljeorienteret, de er også sympatiske mennesker og man føler en stor tryghed, når de arbejder for én. Sammenspillet mellem dem og Ahmts VVS har været supergodt og vi kan nu glæde os over et smukt gulv i de næste mange år med individuel gulvvarme styring i hvert rum.
Flere mennesker som Patrick og Camilla.
28 kwietnia 2024
Opinia niezależna