2,6

Słaba

Zeer slecht werk geleverd

Zeer slecht werk geleverd. Zij zeiden dat ze de behoorlijke oneffenheid in de vloer zouden kunnen wegwerken. Maar is totaal niet gelukt en heel slordig werk geleverd. Herstellen was er niet bij. Uiteindelijk heeft een ander bedrijf het werk moeten afmaken.

13 września 2025

Slordig werk geleverd

Slordig werk geleverd. Afwerking slecht. Aangegeven dat er veel verschil in hoogte was, maar dat konden ze wel regelen. Uiteindelijk dus niet, en moest het opnieuw gebeuren voordat de pvc gelegd kon worden.

19 września 2025

Geen reactie van egaliseren.nl…

Aanvraag voor egaliseren gedaan maar geen reactie ontvangen. Na een week gebeld en er zou direct werk van gemaakt worden…
We zijn inmiddels weer een week verder en nog steeds geen enkele reactie. Blijkbaar is 10 m2 de moeite niet om te reageren. Jammer.

27 maja 2025

Egaliseren houtenvloer

Ik heb mijn houten vloer laten egaliseren via egaliseren.nl. Van veel mensen hoorde ik dat op hout egaliseren niet mogelijk was. Toen ben ik toch maar gaan rond kijken en bij egaliseren.nl uitgekomen. Bij hun was dit dus wel mogelijk en uiteindelijk goed geëgaliseerd. De mannen die de PVC kwamen leggen, zeiden dat de vloer er netjes uit zag en hebben meteen de PVC vloer gelegd. Top werk geleverd dus!

20 sierpnia 2024