Eerlijke WOZ heeft mij op een transparante wijze meegenomen in een (juridisch) proces, dat meerdere maande in beslag neemt. Zonder vooruitbetaling, wel met een overeenkomst dat bij succes er door mij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meldt dat er eisen gesteld worden aan de gsm anders kan betaling niet plaatsvinden! Indien mensen ( zoals ik) al 13 jaar geen inkomen hebben ivm mantelzorg is nieuwste apparatuur onmogelijk! Mantelzo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was het helemaal vergeten dat ik ons had aangemeld bij hen........pas veel later ontvingen wij diverse verslagen die (kennelijk) door Eerlijke WOZ uitgevoerd waren. Daarin werd heel duidelijk besch... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De no cure no pay aanpak sprak me erg aan. De begeleiding om informatie aan te leveren voor de WOZ verlaging was duidelijk. Ook werd er duidelijk gecommuniceerd over de genomen stappen naar de Geme... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Johan Huizingalaan 763A, 1066 VH, Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
had het pretiger gevonden als het beter per telefoon was te bereiken

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Jullie hebben de woz omlaag gekregen en dat heeft mij zeggen en schrijven €45 opgeleverd. Als ik dat zelf had moeten regelen zou me dat €376 kosten. Dat is dus de moeite van het wijzigen niet waard en kost dan geld. Dit jaar zal het wel weer op hetzelfde bedrag zitten als vorig jaar.
Mvg. Manon Pouwels.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Na te laat gerealiseerd te hebben dat dit alleen maar een verdienmodel is wat de gemeente heel veel extra geld kost en uiteindelijk toch weer verhaald op de burgers kan je beter zelf een mailtje sturen krijg je hetzelfde resultaat!
Vraag extreem veel geld voor hun “diensten” terwijl ze alleen alles doormailen wat je zelf allemaal hebt aan moeten leveren en rekenen daar ruim €300 voor! Communicatie is zeer slecht zijn telefonisch helemaal niet bereikbaar reageren niet op e-mails maar wel goed in geld eisen bij hun “klant” ook als ze het bedrag nog niet ontvangen hebben vanuit de gemeente om door te storten. Dus wees gewaarschuwd en lees goed de voorwaarden! Voor ons was het eens en nooit meer! De ellende was de €32 correctie niet waard!

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Omdat ik er zelf heel weinig aan gedaan heb. Dank u wel.

Team WOZ.
Over uw dienst verlening zijn we zeer tevreden.
Hartelijk bedankt daarvoor.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
duidelijke communicatie en een positief resultaat.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Alles is goed en efficient verlopen, maar.........
mijns inziens staat de opbrengst voor mij persoonlijk in
géén verhouding tot de exhorbitante kosten, die de
Gemeente Gouda, dus de maatschappij, hiervoor moet
betalen.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Tegen mijn verwachting heeft u toch een verlaging van mijn WOZ over 2024 bereikt nadat het jaar daarvoor ook al een verlaging was verleend. Anderzijds blijkt kennelijk elk jaar weer opnieuw de WOZ verhoogd te worden.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Ik moest veel gegevens aanleveren voor uiteindelijk €14 vermindering van mn WOZ toeslag. Staat totaal niet in verhouding tot de €323 die Eerlijke WOZ krijgt van de overheid voor “de dienstverlening” automatisch opmaken van een bezwaar. En dat overheidsgeld is belastinggeld, dus uiteindelijk betalen we met z’n allen aan de winst voor dit bedrijf..

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
De hoeveelheid werk (en kosten!!) voor zowel jullie als de gemeente staan in geen verhouding tot de geringe lagere WOZ. En jullie zullen het idd geautomatiseerd hebben dus jullie hebben er nog het meeste baat bij.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Alles wordt geregeld door Eerlijke WOZ, dus je hoeft je niet druk te maken

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
we werden netjes op de hoogte gehouden en de uitslag was voor ons goed.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Totaal niet tevreden, niet duidelijk dat ne het geld moet overmaken, onzin dat ze het dan niet gewoon meteen naar jullie overmaken.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
geduld was een van de goede dingen. geduld als je niet genoeg foto’s inlevert of verkeerde foto’s. bijvoorbeeld. ik had de indruk dat de man die mijn zaak behandelde er persoonlijk bij betrokken was. en het werkte. en van het stadium waarin de zaak zich bevond werden we per meter vooruitgang op de hoogte gehouden. heel bevredigend.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Wij zijn een ervaring rijker maar doen dit niet een tweede keer. Ondanks jullie werkzaamheden is dit vrij kostbaar en het resultaat niet in verhouding.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Vorig jaar heb ik bezwaar ingediend voor de hoogte van de W.O.Z.-waarde van mijn woning. N.a.v. hiervan moesten er allerhande foto's gemaakt worden van het interieur en het exterieur van het huis, vergelijkbaar met huizen die te koop aangeboden worden. Dus zonder persoonlijke spullen die zichtbaar zijn. Dit is dus een grote vraag, waaraan ik geen gehoor gegeven heb. Ik heb wel foto's verstuurd, maar kreeg later nog verschillende keren het verzoek om foto's zoals boven vernoemd. Het uiteindelijke resultaat was voor mij een vermindering van de belasting met € 23,00 . De factuur die weliswaar door de gemeente betaald wordt, bedraagt € 440,00. Het voelt voor mij niet goed, het is toch gemeenschapsgeld dat hiervoor ingezet wordt. Het is beter, als het waarschijnlijk om een kleine vermindering gaat, om dan geen totaal onderzoek op te tuigen, bespaart de gemeente ook weer geld.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
behalve dat u mij enorm veel werk heeft bespaard ben ik ervan overtuigd dat u vanwege uw expertise veel beter met de overheid kan communiceren als ik om zodoende tot een eerlijke woz prijs te komen, mijn dank daarvoor.