Fijne, schone, boot met mooi interieur, voldoende plaatsen binnen en buiten, zeer vriendelijk personeel incl. kapitein, goed eten en drinken normaal geprijsd. Ondanks dat de boot volgeboekt was, een z... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Heel fijn hoe iedereen naar een vaste plek werden geleid. De kapitein en overige medewerkers waren super vriendelijk en informatief. Je kon merken dat ze er plezier in hadden. Er werd de tijd genomen... Zobacz więcej
Het was een mooie trip zeehonden en bruinvissen gezien. 1 tip als mensen drinken of eten bestellen reken later af of eerst afrekenen en dan geven want ik had nu mijn handen vol en toen moest ik ook no... Zobacz więcej
Het was een erg mooie vaartocht en natuurlijk de zeehonden als hoogtepunt. Ik kwam er zelf pas laat achter dat voor op de boot iemand uitleg stond te geven. Zelf zou ik even een rondje op de boot ma... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Wat een fijne middag hebben wij gehad…
Wat een fijne middag hebben wij gehad zaterdag op de eendracht! Goed verzorgd netjes een toegewezen plekje, goede service van drankjes.
En de natuur is natuurlijk niet te voorspellen maar zoveel zeehondjes gezien, waar de schipper alle tijd heeft zodat we al dit moois rustig konden bewonderen!wij hebben genoten!
Zeehonden dichtbij
Het was erg leuk om de zeehonden van zo dichtbij te zien, ik had het persoonlijk wel leuk gevonden ook wat informatie te krijgen op de weg ernaartoe
Fantastische ervaring!
We hebben een fantastische ervaring met de Eendracht gehad! De zeehonden safari was geweldig! En wat een leuk en vriendelijk personeel! Wij kunnen dit echt aanraden aan mensen die dit nog niet hebben gedaan! En minimaal 2 gezinnen gaan deze tocht nu ook doen door ons enthousiasme! Er werd ook voldoende tijd genomen om de zeehonden en hun baby's te bewonderen. Het was SUPER! Jeanne Schelling
Leuke ervaring
Was leuk om de zeehonden te zien, nadeel, veel mensen op de boot, weinig ruimte. Krukjes zitten niet fijn, had extra bijbetaald, dacht dat dat voor een bankje was, toen dat niet bleek, kon dit in mijn ogen wel iets vriendelijker worden aangegeven. Rest van het personeel zeker wel top! Eten was ook wel goed. Was blij dat wij even beter konden zitten ook. :)
Het weer was prachtig
Het weer was prachtig. Heel erg vriendelijk en attent personeel. De schippersvrouw gaf een hele uitleg over de zeehondjes en beantwoorde allerlei vragen. We hadden geluk dat er net veel zeehondjes geboren waren. Dit was zijn centjes waard.
Wij zijn onlangs meegegaan op…
Wij zijn onlangs meegegaan op zeehondensafari. Het was een heel leuke ervaring. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam. Er was ook voldoende tijd om de zeehonden te bekijken. De boot is mooi ingericht. Het was een leuke ervaring!
Bijzondere ervaring! Zeehonden spotten
Wij vonden het een bijzondere ervaring op bootsafari in NL. De trip is best een eindje varen naar de plek waar de zeehonden zitten maar wij vonden dat meer dan de moeite waard. Wij hadden het geluk dat er wel zeker zo’n 80 zeehonden lagen/ zwommen en er net een paar kleine geboren waren! Heel bijzonder en erg dichtbij kunnen komen.
Heel aardige schippersechtpaar. Aan boord kun je ook eten voornamelijk snackbar food maar was ok. Wij hadden een luxe plek geboekt beneden in de boot en konden vandaaruit naar buiten wanneer we wilden. Is wel een aanrader omdat boven op het dek het erg druk was en je op een krukje zit.
Boot trip
Was echt heel leuk om zo dicht bij de zeehondjes te zijn. We hadden ons blijkbaar vergist ook van dag en toch mochten we mee en ook ons eten was toch voorzien. Voor mijn vriendin was het haar 1ste boot trip en vond het ook heel leuk. Is zeker voor herhaling vatbaar, wat we ook volgend jaar terug gaan doen
Aardige bemanning/ personeel en erg…
Aardige bemanning/ personeel en erg leuke boottocht en heel veel zeehonden gezien ook kleintjes 😊
Es war einfach Wunderschön 🤩
Es war einfach Wunderschön 🤩.
Nette Menschen und ein sehr sauberes Schiff. Wir konnten viele Seehunde bestaunen. Gerne würde ich diese Fahrt nochmal wiederholen. Es lohnt sich.
Wij hebben genoten ,en heerlijk…
Wij hebben genoten ,en heerlijk geluncht.
Vriendelijk ontvangen,en een vrolijke Schipper.
Is zeker de moeite waard voor een leuk uitje.
Het was een leuke ervaring
Het was een leuke ervaring! We hadden via social deal geboekt en nadat ik wilde reserveren waren er ineens geen 'voucherplaatsen" meer. Ik heb gebeld en ze hebben me alsnog geholpen om op onze gewenste dag de zeehonden safari te doen. Allemaal heel vriendelijk, je krijgt alle informatie die je nodig hebt per mail. Je mag gewoon eten en drinken mee aan boord nemen dus ik zou aanraden om dat te doen! Wij waren met zijn tweeën en onze dochter van 3 en zaten boven op het dek op een bank met rugleuning, was helemaal prima en je kwam heel dicht bij de zeehonden.
Empfehlenswert
Wir wurden sehr freundlich empfangen, hatten einen reservierten Tisch drinnen, was bei unserer Bootstour auch gut war. Es war sehr stürmisch, aber dennoch ein tolles Erlebnis. Waren ganz nah bei den Seehunden. Das junge ServicePersonal war sehr freundlich. Vielen lieben Dank für die schöne Zeit an Bord.
Leuke tocht
Leuke tocht, en veel zeehonden gezien.
We hadden ook nog geluk dat er net een baby’tje was geboren!
Enorm leuk uitje
Enorm leuk uitje , professionele uitstraling allemaal , kapitein en dame zeer begaan met de zeehonden !.
Spectaculair
De mensen aan boord waren vriendelijk en enthousiast. We hadden best wat wind wat de tocht spectaculair maakte en het hoogtepunt was toch wel het zien van een zeehondje dat in de nacht geboren was en een paar uur oud was. Lang kunnen kijken bij de zandbank met zeehonden. We hebben het heerlijk gehad
Kleine puntjes als kritiek: de koffie aan boord was echt te slap. Zat geen smaak aan. En we hoorden pas in de nacht ervoor dat de boot een half uur eerder vertrok. Toeval dat we dat tijdig hebben gezien.
een belevenis die je moet meemaken
bij aankomst wordt je al heel hartelijk ontvangen. alle medewerkers aan boord zijn erg vriendelijk en vakkundig. de vaartocht is al een beleving en het zien van de zeehonden op nog geen 25 meter afstand is echt een beleving. kortom echt een super belevenis.
Gezellige medewerkers aan boord
Gezellige medewerkers aan boord, maken met iedereen wel een praatje. Bediening voor drankjes was ook heel goed. Leuke tocht gehad naar de zeehonden.
Top Preis-Leistungsverhältnis
Super Tour mit unkomplizierter Buchung