We zijn er eerst geweest om te kijken. Daarna via de website een bestelling gedaan We kunnen het kozijn pas over een paar weken ophalen maar dat was geen probleem De communicatie is ook erg snel en... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Al jaren een bekend bedrijf in Limmen met kozijnen, Ed de kozijnen boer... vandaar bij van Duin kozijnen gekocht, werd keurig geholpen door de zoon, vaders heeft de schuifpuien vlot gebracht, mooi... Zobacz więcej
Keurig geholpen via telefoon en ter plekke, daarom daar een speciaal gemaakt maatkozijn besteld. Alle medewerking hierin. Snel bezorgd. En voor n garantie van een clip zorgt men direkt dat dat voor e... Zobacz więcej
De harmonica pui ziet er top uit en goed afgeleverd , alleen bij het communiceren met van Duin zeiden zei dat er bij het leveren een kraantje bij de hand was ,maar dat was helaas niet zo. Pui kwam dus... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ed van Duin Kozijnen heeft een grote voorraad met bijna 4000 nieuwe en gebruikte kozijnen! Daarnaast kunnen zij ook kozijnen op maat maken. Door deze grote voorraad met nieuwe kozijnen en schuifpuien kunt u gelijk beginnen met bouwen of verbouwen. De vaste voorraad bestaat onder andere uit dubbele tuindeuren met zijlichten, openslaande tuindeuren (zonder zijlichten), schuifpuien, garage deuren, enkele schuurdeuren/ achterdeuren, kozijn met draaikiep raam, dakkapel kozijnen, klepramen, voordeuren, enzovoort. Daarnaast hebben zij restpartijen met nieuwe kozijnen of gebruikte kozijnen. Dit zijn duurzame kozijnen, omdat de kozijnen niet weggegooid worden, maar hergebruikt. De kozijn komen vaak in grotere aantallen binnen en kunnen direct afgehaald worden. Ed van Duin kozijnen is een familiebedrijf en werkt met een klein team, hierdoor is de communicatie erg laagdrempelig en persoonlijk.
Dane kontaktowe
1906cc, Limmen, Holandia
- info@edvanduin.nl
- edvanduin.nl
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Onprofessioneel en onveilig: mijn ervaring met Ed van Duin Kozijnen
Ik heb bij Ed van Duin Kozijnen een pui besteld. Vooraf heb ik glasmaten opgevraagd zodat ik met spoed het glas bij een andere leverancier kon bestellen. De maten die ik van hen kreeg, bleken achteraf onjuist. Gevolg: ruim €700,- kwijt aan verkeerd glas en wekenlang zonder ruiten in mijn woonkamer. Ik heb daardoor 3 weken zonder glas/daglicht in mijn huis gezeten.
Daarna is mij nieuw glas meegegeven op een aanhanger van Ed van Duin. Dit glas was echter ondeugdelijk gezekerd door hun medewerkers. Nog geen paar minuten na vertrek viel het glas van de aanhanger, met als resultaat forse autoschade (geschat op bijna €4.000,-) en opnieuw geen bruikbaar glas. De politie en gemeente zijn zelfs ter plaatse geweest om het glas van de weg te ruimen.
In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, word ik nu geconfronteerd met dreigementen, het continu doorschuiven van de schuld en een tussenpersoon die met halve waarheden en een onprofessionele houding vooral olie op het vuur gooit in plaats van bijdraagt aan een oplossing.
Kortom:
• Verkeerde glasmaten geleverd → grote kosten en vertraging.
• Ondeugdelijk gezekerde lading → glas kapot, autoschade, gevaarlijke situatie.
• Geen verantwoordelijkheid nemen, maar discussies, dreigementen en slechte communicatie.
Ik raad iedereen aan zeer goed na te denken voordat u met dit bedrijf in zee gaat. Voor mij is het een opeenstapeling geweest van fouten, gebrek aan verantwoordelijkheid en onprofessionele communicatie.
Prima geholpen met een schuurdeur
..........
Degelijk kozijn met wat slordigheden.
Wij hebben een kozijn 4x2.7m gekocht (inkortbaar). Het kozijn ziet er degelijk uit. Levering was goed. Wel zagen we al wat verf afbladderen op een aantal plekken wat leek alsof het kozijn lang buiten had gestaan. De grondlaag kwam daar los.
We moesten aan weerszijde 5cm inkorten en hiervoor de DTS dorpel demonteren. Er zat nog een extra balk onder de dorpel vast met wel 40 schroeven, ongeveer 20 van deze schoeven waren verroest en afgebroken waardoor ik met breekwerk de balk moest losmaken. Doordat de schroeven in het DTS afgebroken waren moest ik een schroef in de lange zijde doormidden zagen. Niet zo prettig. Daarnaast kwam ik erachter dat de dorpel 0.5cm afweek van de bovenstijl ook nogal een slordigheidje. Al met al, gemengde ervaring en heeft nog wat werk gekost om het allemaal netjes te krijgen.

Odpowiedź od Ed van Duin Kozijnen
Goede contact en prachtige kozijnen.
voor zien van advies en prima…
Goed voor zien van advies en prima kwaliteit/prijsverhouding
En prima service bij laden..
betrouwbaar en net bedrijf
Zeer net bedrijf om zaken mee te doen. Betrouwbaar en snelle leveringen.
Vriendelijk contact en goede service
Deal snel gesloten
Gratis aanhanger gebruik en vriendelijk contact
Goede kwaliteit kozijnen met mooi hang en sluitwerk
De kozijnen zijn ruim op voorraad met diverse afmetingen. Ook is er een mogelijkheid voor maatwerk. Het personeel is vriendelijk en denkt mee en vind het geen probleem om de achterste pallet te moeten pakken als dat nodig is.
Grote voorraad
Grote voorraad, veel keuze en met transport gereed maken goed meegedacht.
Mooie schuifpui en heel goede ondersteuning
We zijn snel en vriendelijk geholpen bij de keuze. Goede communicatie. Mooie schuifpui voor goede prijs
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.