Edit u Novac Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Instytucja edukacyjna

Napisane przez firmę

Edit u Novac – edukacija koja te vodi od početnika do plaćenog video editora. Nije samo tečaj za video editing, već kompletan sistem koji ti pokazuje kako od nule izgraditi karijeru i zarađivati online. Učiš samo ono što ti stvarno treba, kako pronaći klijente, prodati svoju uslugu i razviti mindset koji te stavlja korak ispred. Imaš podršku zajednice i mentora s preko €100,000 iskustva u industriji. Ako želiš jasan put i metode koje stvarno funkcioniraju – Edit u Novac je za tebe.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(3)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Pravi put

Prije nego što sam ušao u Edit u Novac, bio sam prilično izgubljen. Volio sam editing, ali sve se svodilo na gledanje tutorijala i gubljenje vremena. Pokušavao sam sam, ali bez plana i bez ideje kako od toga stvarno zaraditi.Kad sam naišao na Tiborove videe, skužio sam da mi baš to fali, netko tko će mi dati jasne korake i pokazati kako se od editanja može živjeti.
Najviše mi je pomoglo što je sve konkretno i praktično. Nema prazne teorije, dobiješ zadatke, feedback i odmah znaš na čemu si. I plus, ekipa u grupi stvarno gura jedni druge, to mi je puno značilo.Od tada sam imao dosta klijenata, stalno radim i prvi put stvarno zarađujem od editanja. Osjećam se sigurnije jer znam što radim i kako dalje.
Preporučio bih svakome tko želi ozbiljno raditi editing i ne gubiti vrijeme. Meni je iskreno promijenilo sve.

29 czerwca 2025

Zajednica, znanje i rezultati – Edit u Novac vrijedi svake pare

Platformi sam se pridružio u junu 2024. godine, prije toga sam imao mogućnost da preko mail-a, dobijam besplatne lekcije od Tibora, u kojima sam pohvatao osnove Video Editinga. Uvijek me je zanimalo editovanje, zato što sam ljubitelj filmova i kao mali sam često editovao skečeve u kojima sam glumio. Na editovanje sam do tada gledao kao na hobi, dok kroz Tiborove lekcije nisam shvatio, da hobi mogu pretvoriti u posao od kog ću zarađivati, pa što da ne, spojiti ugodno i korisno.

Što se samog kursa tiče, šta reći osim riječi hvale, kao neko ko je pogledao sve što u kursu postoji, doslovno od A do Š (sve lekcije i pozive) moram reći da je sve što vam treba tu. Imate sve resurse, sve je odlično organizovano, tako da nećete gubiti vrijeme oko snalaženja, pored lekcija imate i razne materijale, gdje i kako skinuti programe, sve potrebne plugine za brži workflow. U suštini, sve je tu. Na vama je samo da to ozbiljno shvatite, budete strpljivi, istrajete i rezultati će sigurno doći.

Kurs se stalno update-uje, često dolaze nove stvari, nove lekcije, nove forme za učenje (snimci lekcija, e book-ovi iz kojih možete dodatno učiti i ponavljati naučeno) i još mnogo toga. Pored toga, imate pozive svake subote, gdje sa Tiborom možete proći sve probleme koji vas muče, što je odlično, imate čovjeka koji je sada daleko ispred vas, ali je nekada bio tu gdje ste vi sada i tačno zna kako se osjećate i može vam reći šta da učinite, kako biste uspjeli ~ koraci do uspjeha su odavno iscrtani, na vama je samo da njima hodite.

Imate zajednicu u kojoj su ljudi sa istim ciljevima kao i vi, sa kojima možete pisati i koje možete pitati za savjete, jer okolina vas možda i neće podržati u ovome, ali zato ljudi iz zajednice hoće 😊.

Naučili ste skill i prodaju, vrijeme je da unovčite to znanje, i za to postoji rješenje, ako ste početnik u grupi stalno dolaze novi lead-ovi kojima se možete javiti i sa njima sarađivati, što je odlično za početak, dok se ne uhodate u priču oko pronalaska klijenata.

Unaprijedio sam svoj skill, došao do prvih klijenata, zaradio novac, ali što je najbitnije shvatio sam da je moguće, ako se dovoljno potrudite i istrajete, zaista je sve moguće (kurs će vam zaista otvoriti oči i promjeniti način razmišljanja). Vjerujem da ste svi vi, kao i ja sa Balkana, niko nije bogat i većina vas je ušla u ovo, zato što je htjela bolji život, da može kupiti sebi novi telefon, otići na more sa drugarima, kupiti nove patike, pomoći roditeljima. Znanje i vještine koje ćete u ovom kursu steći vam to i omogućava, ovo nije kurs koji vam obevaća da ćete za godinu dana voziti Ferarija, ali zaradu od par hiljada eura (uz dovoljno truda) je sasvim realno za očekivati.

Ova zajednica vrijedi mnogo više od 50 eura, ali ovo nije magični napitak, na vama je da li ćete se potruditi ili ne, Edit u Novac vam pruža SVE, na vama je da li ćete to iskoristiti ili ne.

Ako nekome posle svega ovoga nije bilo jasno, da li bih preporučio nekome Edit u Novac, odgovor je APSOLUTNO DA! Budite uporni, trduite se i rezultati će stvarno DOĆI.

29 czerwca 2024

Tibore, hvala!

Tibore, hvala ti! Vratim li se sada u zimu 2024., razdoblje u kojem sam poceo pratiti ozbiljnije editore, zajednice, kontent kreatore i slicno vidim sebe koji apsolutno nista ne znam.

I tako pola godine otprilike razgovaram s dosta judi koji vode zajednice i odlucim se na Tiborovu. I na to sam se odlucio tamo negdje u 8. ili 9. mjesecu 2024. godne kada je zavrsila sezona i morao sam dati novac koji sam zaradivao danima... Nije mi bilo svejedno.

Ne samo da sam usao u Edit U Novac zajednicu koja danas broji 1100+ clanova i raste iz dana u dan, nego sam usao u Korak Ispred. To je grupa koju jesam platio malo vise, ali dobio sam apsolutno svo znanje koje mi je trebalo. Zamisli to kao Edit U Novac, ali imas njegov bas privatan pristup, jos 2 dodatna poziva tjedno, imas priliku biti s tim ljudima uzivo i jos puno toga, necu vam sve otkrit haha...

Uglavnom, nisam znao sto bi ni kako bi i to sam uplatio jer tako dobijem lifetime pristup Editu U Novac. Pod ovo da nisam znao sto bi i kako bi, mislim da sam gledao puno videa, ali nisam poduzimao nikakvu akciju. I to je bio moj problem. U grupu sam usao bez kompjutera i nisam je najozbiljnije shvacao dok nisam kupio kompjuter i poceo editirati. Prva 3 dana su bila izuzetno teska, ali uz njegovu pomoc, kao i pomoc ekipe koja je u grupi sam savladao osnove brzo. Netko je aktivan u svako doba dana i noci i uvijek je tu za vas. Ekipa je apsolutno spremna pomoc i nitko vam se ne smije zbog toga sto radite.

I tako, vremenom i nekim malim znanjem dolazim do svog prvog klijenta za kojeg radim BESPLATNO! 4 videa, moj pocetak i radim dabe. Gledam ima li to sve smisla jer dogovorio sam ja s njim suradnju za dalje i na kraju opet nista. I zove me nakon par dana da mu ipak treba jedan video i bam - prvih 35 eura ZARADENIH ONLINE IKADA! A mozete pogodit tko mi je proslijedio tog klijenta - pa naravno Tibor.

I tako kroz njegov izvanredan mentorski pristup i zajednicu dolazim do svojih prvih poslova. Dan danas ne znam kako bi uspio sve nauciti da nije bilo videolekcija i tog objasnjavanja najosnovnijih stvari. Vjerojatno bi ja to naucio, ali trebalo bi mi punooo punooo vremena.

Tijekom vremena u grupi samopouzdanje je raslo. u to sam krenuo i na faks i pocelo me bolit briga sto ce netko reci. Radim ovo, volim ovo i evo dolazi mi prvo ljeto koje idem ALL-IN bas iz razloga jer sam se pronasao u ovome.

Sve pohvale za Tibora, mog vrsnjaka prakticki koji radi nerealne rezultate i pomaze drugima da ih ucine. Edit U novac je jako dobra zajednica ako ste na pocetku i preporucio bih je apsolutno svima. A ako mislis da nemas para i da je 50 eura puno, ili nemoj pit kavu i pusit svaki dan ili preskoci jedan izlazak vanka mjesecno i eto para kojima ces platiti da te netko nauci skill, a skill je trenutno nesto najvaznije sto moras i mozes imati.

Jos jednom, hvala Tibore, a za vas koji jos niste unutra, sto cekate? Ako mozemo mi, zasto ne bi mogli i vi :)

29 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej