Awful customer service
They keep taking my money but none of my children have been able to access their courses at all. Customer service has been extremely poor.
Story-driven online courses in game format for 6-13 y.o. kids We feature exciting topics including math, science, logic and socio-emotional skills online with interactive labs and games to keep your kids engaged!
1225 Franklin Ave, Suite 325, Garden City, 11530, New York, Stany Zjednoczone
La clase de prueba con EdCraft, fue bien. Helen es una profesora atenta, que procuró interactuar mucho con mi hija, aunque a veces Nadia se mostraba un poco avergonzada, parece que trabajaron bien juntas. Una cosilla en contra que no me gusto esque hablará con ella en castellano, cuando ella parecía no entender lo que le decía. El precio de las clases es algo elevado, comparándo con otras plataformas. Estoy sopesando probar otras antes de tomar una decisión en firme. Gracias EdCraft por vuestra atención, y en especial a Helen que lo hizo bien.
Hola, muy buena la clase... Mi hijo estubo muy participativo y motivado en la clase
Met Edcraft on Facebook. The message was a bit aggressive and candid, so I decided to look deeper.
I’ve never seen sex education courses for kids before.
My oldest daughter is 10 yo, and I has already been asking tricky questions a couple of times.
I suppose it’s a high time to talk to her seriously about sex.
I’m going to offer her that course and see how she reacts.
Loved the learning program; also took financial literacy demo lesson.