Schnelle Erledigung der Bestellung. Das von uns erworbene Artikel, Waschtischarmatur George mit Wasserfall, könnte ein Upgrade gebrauchen.Z.B, der Auslauf könnte eine Neigung vertragen, damit kein W... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vorig jaar had ik een doucheset + extra grote kop besteld. De thermostaatkraan en handdouche gingen helaas na 8 maanden al defect. Gelukkig heeft ecorain hier fantastisch op geanticipeerd toen... Zobacz więcej
Snelle levering, er was een verkeerde kleur douchekop geleverd maar dat is meteen opgelost. En de douche is geweldig! Erg blij mee!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
50% minder waterverbruik en 2x zoveel comfort tijdens het douchen. Met onze duurzame douches kun je zorgeloos genieten van jouw moment.
Dane kontaktowe
Nobelstraat 19, 7131PZ , Lichtenvoorde, Holandia
- info@ecorain.nl
- ecorain.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 7% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Goed product en goede klantenservice
Ik ben snel en goed geholpen met het vinden van een te vervangen onderdeel van de douche.
Daarnaast ben ik ook tevreden met de douche en mengkraan. Installatie was goed zelf te doen.
Nachdem wir unsere Duscharmatur ein…
Nachdem wir unsere Duscharmatur ein halbes Jahr in Benutzung hatten, hat sich leider an einer Stelle am Temperaturregler die Beschichtung leicht gelöst. Die Reklamation wurde innerhalb eines Tages bearbeitet und uns wurde die Zusendung eines neuen Temperaturreglers zugesichert. Ein sehr guter Kundenservice!
Schnelle Erledigung der Bestellung.
Schnelle Erledigung der Bestellung.
Das von uns erworbene Artikel, Waschtischarmatur George mit Wasserfall, könnte ein Upgrade gebrauchen.Z.B, der Auslauf könnte eine Neigung vertragen, damit kein Wasser stehen bleibt.
Allgemein ist die Armatur ein Eyecatcher.
Een douchestanghouder voor douchekop…
Een douchestanghouder voor douchekop kon gewicht van de douchekop niet dragen.
Na een mailtje met video sturen ze een nieuwe stang op. Vlotte en vriendelijk, snelle afhandeling.
Top
Goede service met vriendelijke woorden
Water bewust en een hele goede service. Na twee jaar geef ik aan dat de douche op lekt en naar benden zakt.
Daarop meteen vriendelijk snel en klantgericht geholpen. Niet iets wat je meer alle dagen bij elk bedrijf tegenkomt. Dus wel een aanrader, goede service, ook als er iets mis gaat. 🔝
's morgens om 7u30 besteld en 's avonds…
's morgens om 7u30 besteld en 's avonds om 9u geleverd in Antwerpen.
Zeer positief.
Duidelijke omschrijving van de artikelen. Site overzichtelijk. Bestellen gaat gemakkelijk en artikelen snel in huis.
Snel en perfect geleverd.
50/50
Service qua levering is uitstekend gegaan. Product ziet er tot nu toe in goede staat uit en van degelijk materiaal. Handleiding zeer onduidelijk eigenlijk tot aan het onacceptabele aan toe. Check up list van onderdelen dat extreem onduidelijk is. Montage van de Product negeert onderdelen zoals rubbers die er wel bij worden geleverd. In plaats van gedetailleerde info betreft mijn Product. Wordt ik overspoeld met info voor montage van hele andere producten. Moet het nog monteren, ben benieuwd hoe goed het werkt
Douche kop is netjes geleverd
Douche kop is netjes geleverd, maar niet geschikt voor bad geiser ondanks bevestigde positieve navraag Mvg Zaha
Snelle levering en 's avonds.
Top service
Gelukkig heeft ecorain hier fantastisch op geanticipeerd toen ik dit liet weten. Kosteloos een gloednieuwe thermostaatkraan en een vervangende handdouche toegestuurd gekregen.
Over de kwaliteit zelf, dik tevreden hoe de stralen aanvoelen. Je hebt het gevoel dat het echt genoeg straal is, terwijl het toch zacht aanvoelt op je huid. Als je twijfelt, zeker kopen!
Topservice! Bedankt EcoRain.
Really good quality shower head with a…
Really good quality shower head with a super relaxing, spa-like feel. I had an issue, but it was replaced quickly and without any hassle. Customer service was excellent.
Topservice met hoofdletters
Topservice met hoofdletters
ik had een doucheset gekocht die niet paste. Nadat ik deze had teruggestuurd en een nieuwe had besteld (in losse onderdelen), kreeg ik het verschil in kosten plus de retourkosten terug. Dat zulke service nog bestaat!
Heb een douche kop besteld met stang…
Heb een douche kop besteld met stang maar is geleverd zonder stang.
Misleidende verkoop.
Ik had een douchekop en een doucheslang…
Ik had een douchekop en een doucheslang besteld en die werden maar niet verzonden. Nu bleek dat de doucheslang die online wel op voorraad was, in de praktijk blijkbaar niet op voorraad was. Mij lijkt het initiatief bij jullie te liggen om mij daarover te informeren en te vragen of ik de helft van mijn bestelling dan wel weer ontvangen. Jullie maken namelijk reclame om binnen 1 dag te leveren.
De douchekop is overigens perfect
Uitstekende klantenservice bij defecte douchekop
Onze douchekop begon te lekken, maar EcoRain heeft dat heel vlot opgelost. Na een paar e-mails ontvingen wij een gloednieuwe douchekop in de bus. De medewerkers zijn super vriendelijk en reageren snel. Wij zijn heel blij met ons douchesysteem en zeker ook met de service erachter. Absoluut een merk dat zijn klanten serieus neemt, dat doen er niet veel. Dit verdient volgens ons een review.
Niet water besparend
Mooie douche qua design. Echter niet waterbesparend zoals belooft. De douche kan alleen maximaal aan of helemaal uit. Op de website is een verbruik aangegeven van 6 a 8 liter per minuut terwijl dit in werkelijkheid rond de 13 a 14 liter per minuut zit.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.