EcoDrift Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Styr unna. Useriøs butikk. Sendte en retur. Tok tre måneder å få beløpet tilbake, mem mangler fortsarr 3000. Ecodrift svarer verken på meldinger eller epost.

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Ecodrift is a Swedish online store offering electric scooters, e-bikes, and other eco-friendly electric vehicles. We ship across Europe with fast delivery and free shipping.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 22% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Styr unna, useriøse

14 lipca 2026

Fantastisk opplevelse

Fantastisk opplevelse! Sønnen var på jakt etter en Kukirin G4 og vi fant nettsiden til EcoDrift. Vi hadde flere spørsmål som ble overaskende hurtig besvart på mail, selv om det var både helg og sent på kvelden. Aldri opplevd en kundeservice på dette nivået noen gang!
Vi var på ferie i Sverige og fikk den personlig overlevert fra en av de ansatte, perfekt for en utålmodig liten gutt! Her leverer EcoDrift langt utover det man kan forvente. Vi er så fornøyd med handelen og Kukirin G4 har en veldig god kvalitet. Vi har eid flere andre elsparkesykler, men de har fått feil og mangler etter kort tid. Denne er bedre sammenskrudd og virker godt dimensjonert. 2000w motor gjør at den er veldig kvikk, selv med en tung voksen som fører. Oppsummert er handelen en av de bedre opplevelsene, anbefales!

5 sierpnia 2026

Bestilte sparkesykkel

Vi bestilte sparkesykkel, og den kom veldig raskt. Var i kontakt med dem på mail, og fikk svar veldig raskt. At det påløper moms inn til Norge er noe vi selv som kunder må sette oss inn i, det er 25 % på toppen av prisen som er gitt ut på siden deres. Så da ble det litt over 3000 kr. ekstra, noe de også bekreftet i mailen. Dette er generelle regler som de ikke kan belastes for. Veldig fornøyd med dette firmaet og sønnen min er kjempefornøyd med sparkesykkelen.

6 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Til tross for at siden reklamerer med at moms inngår, betales den dobbelt

Til tross for at siden reklamerer med at moms inngår, så viser det seg at en også må betale norsk moms da varen ankommer. Altså betaler en moms to ganger. Til tross for spørsmål flere ganger rundt dette, ble elsparkesykkelen 2500kr dyrere enn kommunikasjonen vi prøvde å ha rundt dette på forhånd. Nå har ecodrift sluttet å svare på henvendelsene.

1 lipca 2026

Fantastisk service

Fantastisk service, snabb återkoppling och väldigt hjälpsamma. Här märker man att det är kvalitet framför kvantitet, personalen var väldigt noggranna med att jag som kund skulle bli 100% nöjd. Vilket resulterade i en trygg affär och jag blev en väldigt nöjd kund efter affären.

Kan starkt rekommendera att köpa av dessa killar.

1 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Den absolut sämsta webshop jag någonsin…

Den absolut sämsta webshop jag någonsin handlat från. Det helt omöjligt att maila dom, de struntar fullständigt i att svara dig. Det gäller även konversationer de själva har initierat. Helt otroligt. Aldrig varit med om att man på ett så nonchalant sätt bara struntar i kunden

3 czerwca 2026

Dålig kundservice

Svarar inte på mail eller telefonsamtal. Har gått flera veckor och har inte fått hjälp efter många försök att få tag på dem.

20 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Flott service ang hull i dekk

Vår sønn hadde nylig fått elsparkesykkel og har dekk uten slange, det gikk fort hull i bakhjulet og vi fikk sendt bilde og forklaring til ecodrift og de var super hyggelig fra første mail og de skulle hjelpe oss og fikk ordnet et nytt dekk til vår sønn, uten kostnad. Kjempe glad vi har kjøpt fra dem. Anbefales virkelig.

11 maja 2026

Odpowiedź od EcoDrift

Thank you for your feedback. We are genuinely sorry to hear that you feel disappointed with your experience.

We would like to respectfully clarify that we have done our best to assist you throughout the process. We responded promptly to your messages on WhatsApp and tried to support you as quickly as possible. When you raised concerns regarding the bike assembly, we also provided guidance and referred you to installation videos to help you assemble the bicycle correctly.

At Eco Drift, we always take customer feedback seriously and we truly regret when a customer feels unsatisfied. Our intention has always been to help and find a solution in a professional and timely manner.

We appreciate your comments and will continue working to improve both our service and our customers’ overall experience.

Kind regards,
Ecodrift

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra och trevlig företag

Mycket bra och trevlig företag. Dem. Hjälpte mig massor och jag valde en skoter som jag sen fick avboka då sambon hade köpt en redan.
Men om ni ska köpa elsparkcykel eller liknande. Tveka inte. Dem hjälper dig på hela resan

16 grudnia 2025

Odpowiedź od EcoDrift

Tack så mycket för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi uppskattar verkligen din feedback och är väldigt glada att höra att du hade en positiv upplevelse med oss. Även om beställningen senare avbokades på grund av ändrade omständigheter, betyder det mycket för oss att du kände dig väl hjälpt och stöttad genom hela processen.

På EcoDrift strävar vi alltid efter att hjälpa våra kunder från början till slut, och din rekommendation betyder mycket för oss.

Stort tack igen för ditt förtroende och stöd.

EcoDrift

Motorn är svag I uppförsbackar

Motorn är svag I uppförsbackar. Klarar inte av min pendling. Inte tillräckligt kraftfull.

14 października 2025

Hej Linda,
Tack för att du delade din upplevelse. Vi har kontrollerat våra register och hittar tyvärr ingen order kopplad till detta namn.

Vi vill gärna undersöka detta närmare om du varit kund hos oss – vänligen kontakta support@ecodrift.se
med ditt ordernummer så hjälper vi dig direkt.

Vi har samtidigt bett Trustpilot att verifiera recensionen för att säkerställa att den är korrekt.

Team EcoDrift

ÄLSKAR min kickbike

ÄLSKAR min kickbike, inte hittat märket jag köpte på nån annan webbshop. Det tog ca 2 veckor att få den men är supernöjd med allt.

14 października 2025

Odpowiedź od EcoDrift

Tack snälla för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du älskar din kickbike och att du är supernöjd med ditt köp. Vi uppskattar också ditt tålamod med leveranstiden, och är väldigt glada att produkten levde upp till dina förväntningar.

Stort tack för ditt förtroende och för att du valde att handla hos oss.

Eco Drift

Oceniono na 5 z 5

Vi köpte 2 stycken av modell T8 PRO och…

Vi köpte 2 stycken av modell T8 PRO och hade med oss på sommar semestern. Väldigt förvånade av hur bra de gick på terräng och svåra vägar. Kan verkligen rekommendera!!

26 czerwca 2025

Odpowiedź od EcoDrift

Tack så mycket för din fina recension! 🙏
Vad roligt att höra att ni är nöjda med era T8 PRO och att de fungerade så bra även på tuffare underlag. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och önskar er många fler härliga turer framöver!

Mycket nöjd

Mycket trevlig personal samt bra service

10 września 2025

Odpowiedź od EcoDrift

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🙏
Vi är glada att du uppskattar vår personal och servicen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej