Fantastisk service, efter bestilling af e-væske, bliver pakke væk hos dao, ny pakke bliver tilsendt og dagen efter modtager jeg begge pakker. Da jeg spørger indtil hvad den ekstra pakke jeg har modtag... Zobacz więcej
Mega fed Butik stort udvalg, Super dejlige medarbejde / Butikschef som er stående i butikken' Altid hyggeligt og komme forbi og få Følgende snak omkring de diverse ting. Mange råd til Både Coils Væske... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte et start kit til levering den 20 marts kom dog aldrig. Søndag den 22 marts ankom buddet kunne desværre ikke modtage min pakke. Efterfølgende frem og tilbage med kundeservice er min pakk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb billig E cigaret med nikotin, ✔ Kvalitets el cigaret ✔ Hurtig Levering ✔ Alt i e juice og tilbehør ✔ Fysisk butik.
Ringstedvej 73, 4000, Roskilde, Dania
- ecigaretland.dk
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Elsker at handle på deres hjemmeside
Elsker at handle på deres hjemmeside. Så meget spændende at vælge i mellem, og altid hurtigt svar fra support hvis man har et par dumme spørgsmål, hvilket jeg har rigeligt af.
Kom som helt nybegynder i butikken men…
Kom som helt nybegynder i butikken men fik grundig vejledning om forskellige modeller og fik endeligt startet op på mit rygestop med min nye elsmøg :))
Forsendelsen firmaet havde smidt min…
Forsendelsen firmaet havde smidt min pakke væk, men fik hurtigt sendt en ny tak for det.
Total olympisk kundeservice
Virkelig god oplevelse her! Jeg havde bestilt for cirka 1000 kroner og glemte selv at købe små blandeflasker med. Jeg skrev til kundeservice, om de kunne nå at få dem med inden det blev pakket og sendt. De var søde og gav dem bare med uden beregning.
Desværre havde de glemt at sende den ene købte vare med, men efter en hurtig dialog med kundeservice bliver den eftersendt hurtigst muligt.
God service og nem dialog via kontaktformular!
god betjening
altid sød og rar betjening i deres butik, selv når der er travlt:)
Har handlet der nogle gange efterhånden…
Har handlet der nogle gange efterhånden og altid hurtig forsendelse.
fuld tilfreds med alt
Var nede i deres butik og ville…
Var nede i deres butik og ville reklamere over en ecig og regnede med det ville blive noget bøvl. Men ak nej, et smil på læben, en ombytter og det var det.
Havde bestilt noget 100 PG og 100 VG +…
Havde bestilt noget 100 PG og 100 VG + lidt forskellige flasker.
Da jeg fik bestillingen havde de bare lagt en seddel i pakken, at 100 PG var udsolgt!!
Det er sku svært at blande en væske uden begge væsker.
Dårlig stil, ikke at give muligheden for at annullere ordren!
Nu har jeg måtte købe PG væske et andet sted og derved self. betale for fragt to steder.
Det drejer sig ikke om mange penge, det er bare dårlig service
Og nu er det så bare mig der laver drama 🤣

Odpowiedź od Ecigaret Land Roskilde
Aldrig før har jeg oplevet så god…
Aldrig før har jeg oplevet så god service, som jeg fik af Dennis. Vi ses igen! :-)
Nemt og hurtigt
Ingen ting at klage over, venter på endnu en ordre igen igen igen! Så nemt og dejlige grundige forklaringer på smag, base, nikotin osv☺️
Super 👍
Har handlet flere gange der nu og har altid fået det jeg bestilte. Kvaliteten er god og så er de hurtige til at levere 😊 Kan varmt anbefale at handle der 👍
Fantastisk kundeservice.
Fantastisk kundeservice.
Hurtig forsendelse og opdateringer.
Super godt udvalg af, forskellige varer inde for Vape(væske og udstyr).
Jeg er blevet stamkunde og bestiller nu ALTID mine varer derfra.
Jeg er100% tilfreds hver gang
Varerne kommer ganske tjept
Varerne kommer ganske tjept. Kun en enkelt gang af mange fik jeg 70/30 istedet for 50/50.
Men er generelt særdeles tilfreds. 👌
Enormt god kundeservice
Ja, det sker at der sommetider er lidt fejl i leveringen. Jeg har oplevet det et par gange. Til gengæld vejer den gode kundeservice enormt meget op, hvilket også er årsagen til at jeg kommer igen hver gang. Der har aldrig været problemer med at få leveret det som evt. manglede eller var forkert. De sender det så snart man påpeger fejlen uden at stille spørgsmål. Så selvom der sker lidt fejl her og der, så får de mine bedste anbefalelser og i sær på deres kundeservice! Det er altså ikke noget man oplever i ligeså god stil mange andre steder😊 her kan man trygt handle, hvis man leder efter en service i top.
10/10 effektivitet. hvis jeg kunne give 6 stjerner, så ville jeg
Har bestilt noget e-væske og det er allerede blevet sendt afsted SAMME DAG på trods af at det er søndag 🕺🕺🕺 har ikke fået min pakke endnu men det er så bemærkelsesværdigt at det ikke kunne vente !
Lækker hurtig levering af varen :)
Bedste kundeservice
Havde købt noget væske som blev hurtigt leveret hjem til mig, opdager så da jeg åbner min pakke, at den en væske var det forkert mg, jeg kontakt kundeservice og fik hurtigt svar tilbage at de vil send en ny med den rigtige mg, havde den dagen efter de skrev at de ville sende en ny til mig, har sjældent oplevet at kundeservice reager så hurtigt og at man modtager sin pakke dagen efter.
de har været utrolige hjælpsom med det hele og har været hurtigere til at svar når man har kontakt dem
Har altid mødt venlig personale, og altid fået hurtigt svar eller hjælp til det jeg har kontakt dem om
Sindsyg god kundeservice og hurtig…
Sindsyg god kundeservice og hurtig levering.
Havde et spørgsmål og en formodning, og inden for 24 timer fik jeg et svar tilbage med en løsnings orienteret medarbejder. 6 ud af 5 stjerner herfra.
Mine fremtidige ecigaret/juice indkøb sker 100% ved denne butik.
Verdens bedste shop
Det er verdens bedste service har mistet min pakke og skriver til dem for høre om de ved om dao de erstatter den men så skriver de at der bliver sendt en ny hjem til af pakke har aldrig oplevet sådan en fantastisk service og selvom det bare er 353 kr kan kun anbefale handle hos dem de har os alt man kan bruge til din vape og tilbehør
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.