Jeg skrev “jeg glæder mig” i kommentarfeltet, da jeg lavede min bestilling. Det gør jeg næsten altid, når jeg handler på nettet, men her fik jeg en ordrebekræftelse, hvor der blev svaret på min kommen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt fantastisk service... Jeg bestilte en Onyx Boox 10.3 gen2 og kort efter blev jeg kontakte af eBookReader om hvorvidt det var den korrekte model jeg havde valgt. Da den ikke var på lager endnu pga... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lynhurtig levering og fint produkt. Købte en Onyx Boox Go 6, som stod til en fin pris og var et super match til mine behov. Det var en erstatning for min 10 år gamle Kindle. Jeg savnede at kunne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg ledte efter en ebookreader med adgang til eReolen og var kommet frem til at det skulle være en Onyx Boox Go 6. Det var hos eBookReader jeg fandt den billigst, hvortil der også følger 3 måneders gr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Specialister i salg af e-bogs læsere og tilbehør
Todsbølvej 42, 6360, Tinglev, Dania
Den reader jeg havde bestilt var en enkelt dag forsinket. Jeg blev ringet op og fik forklaring. Super service. Har nu modtaget den og kan glad tage på ferie

God vejledning. God service. Hurtig levering. Godt produkt

Odpowiedź od eBookReader
Havde en virkelig god oplevelse. Pakken kom hurtigt og ebogslæseren var nem at sætte op med hjælp fra vejledningen på deres hjemmeside.

Odpowiedź od eBookReader
Købte en Onyx Boox sidste år og har for nyligt købt et nyt cover.
Ved køb af ebogslæseren var der god vejledning på siden og ligeledes ved modtagelse, så man fx fik installeret programmer m.v korrekt.
Ved begge køb var der hurtig levering.
Jeg handler helt sikkert hos firmaet igen 😊

Odpowiedź od eBookReader
Jeg bestilte en Onyx boox 7 med skærmbeskyttelse og cover. Min datter har samme slags ebookreader, så jeg bestilte også beskyttelse til hendes. Jeg bliver ringet op af en venlig mand som spørger ind til hvilken ebookreader jeg har derhjemme, da der åbenbart er forskel på skærmstørrelsen, afhængig af farven på readeren. Det var rart med så opmærksom en medarbejder, som ville det bedste for mig.
Kæmpe anbefaling herfra.

Odpowiedź od eBookReader
Så fin en oplevelse og handel, er super glad for min reader, får læst mere med den😀 kan helt sikkert anbefale at købe der. Og kanon kundeservice, så godt😍 Tak

Odpowiedź od eBookReader
Har købt fra dem flere gange - gode tilbud og hurtig fragt.

Odpowiedź od eBookReader
Lyn hurtig levering. Jeg havde glædet mig meget til at få denne book reader, da den lød spændende.Jeg er i det hele taget meget glad for Onyx . Har indtil nu brugt Mofibos. Men må sige den har givet hovedbrud. Syntes ikke der er en tilstrækkelig brugsanvisning på dansk og jeg har måttet famle mig frem. Men nu har jeg da fundet ud af det meste jeg skal bruge, men er stadig usikker på visse ting.Men lækker er den da.

Odpowiedź od eBookReader
Alt gik fint jeg bestilte den 14 tidligt og fik varen den 15 om aftenen alt var i pakken jeg vil dog anbefale alle undgå skærmbeskytter til e-reader da de er svære at putte på ordentligt og de er ret ligegyldige med e-ink skærme

Odpowiedź od eBookReader
Hurtigt og nem levering. Fin hjemmeside. Produktet var som forventet.

Odpowiedź od eBookReader
Meget fin service og meget hurtig forsendelse.
Fortrød mit første køb og ingen problemer med at returnerer.
Købte en anden model modtaget dagen efter.
Vil helt sikkert anbefale 👍

Odpowiedź od eBookReader
God service når der er brug for det og hurtig afsendelse.

Odpowiedź od eBookReader
Alt i den skønneste orden og hurtig levering.

Odpowiedź od eBookReader
Nu har jeg gennem årene købt mine kindles hos ebookreader og da min gamle Oasis’ batteri måtte give op var det tid til en erstatning.
Heldigvis havde de den nyeste kindle på lager

Odpowiedź od eBookReader
Meget behjælpelig ved spørgsmål.
God service og hurtig ekspedition.

Odpowiedź od eBookReader
Svarede venligt og hjælpsomt på mit lige lovlig besværlige og overkomplicerede spørgsmål. Og sendte min pakke lynhurtigt.
Super service og ekspedition.

Odpowiedź od eBookReader
Hurtig levering og fantastisk kundeservice.

Odpowiedź od eBookReader
Gode råd og hurtig levering - tak for god handel :)

Odpowiedź od eBookReader
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.