Alt gik som det skulle mht. de bestilte blomster osv. Ligeledes fine blomster. Men jeg fik ingen mails - hverken omkring bekræftelse på ordren, eller leveringen (det sidste lovede de pr. telefon,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Butikken er altid fyldt med masser af friske, smukke og forskellige buketter, men derfor laver de alligevel gerne en ny buket, hvis man vil have noget andet. Servicen er helt i top, der er altid et... Zobacz więcej
Skulle med kort frist sende en buket til en begravelse. Fandt flotte billeder og nem bestilling. Sen bestilling og levering fungerede perfekt. Rigtig god ide at I tager et billede af den endelige b... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi bringer blomster, vin og chokolade ud i Vejen, Askov, Brørup, Bække, Gammelby, Gamst, Gesten, Københoved, Læborg, Malt, Skodborg, Store Andst, Veerst og Vester Torsted. Bestil 24 timer i døgnet inden kl. 24:00, så leverer vi dagen efter alle hverdage. Gratis udbringning til begravelser.
Nørregade 42A, 6600, Vejen, Dania
- 51905984
- info@eblomsten.dk
- eblomsten.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Har haft en god oplevelse
Har haft en god oplevelse. Har brugt eblomst flere gange og altid fået en super god betjening.
Friske blomster til tiden.
Jeg har flere gange bestilt buketter på eblomsten.dk og det lever bare op til forventningerne hver gang. Flotte buketter, og levering på dagen.
Ved spørgsmål har det søde personale altid været hurtige til at hjælpe.
Vi havde bestilt blomster til vores…
Vi havde bestilt blomster til vores bryllup, som så blev rykket. Vi fik derfor også rykket datoen hos Eblomsten uden problemer - troede vi.. De har nemlig ferielukket på den nye dato. Ejeren lover at ringe til mig om mandagen, efter min mor finder ud af det lørdag for knap to uger siden. Jeg har stadig intet hørt.
En ting er at de ikke har styr på deres kalender, men at de ikke selv kontakter mig med det samme efterfølgende er simpelthen under al kritik.

Odpowiedź od Eblomsten.dk
Fantastisk service
Tak - Af hjertet for den fantastiske buket jeg netop har fået ind af døren. Bestilte juleaften kl 22:30, 1.juledag kl 13:30 kom min buket. I har reddet en stor dag, og for det er jeg taknemmelig. Jeg skrev juleaften omkring kl 21, mod forventning i forhold til det var juleaften og sent på aftenen, var der rent faktisk en der svarede. Forlovelsesfesten var hel sikkert ikke blevet det samme uden E-blomsten.dk
Buketten er fantastisk smuk og den bliver et stort hit. Fantastisk service og til en fantastisk god pris. Jeg kommer hel sikkert til at bestille via jer igen og glæder mig allerede til næste blomster anledning
stort set tilfeds
det er en god mulighed for at handle blomster, og få sendt ud, uden selv at bo i byen, det er dog ønskeligt at få besked om at leveringen er foretaget den dag buketten er bestilt til.
Foto af bårebuket
Det er en super god ide' at tage et foto, som vedlægges kortet ved bårebuketten👍
Helt fantastisk service.
Super flotte buketter. En helt fantastisk service.
Vil helt bestemt anbefale dem, og klart selv bruge dem igen.
Supergod service
Ringede om eftermiddagen og fik en superflot buket leveret samme dag! Det varmede både afsender og modtager! :-)
Perfekt service!
Kan klart anbefale Eblomsten, både som E-butik og som butik i Vejen. De flotteste blomster og buketter til den bedste pris og med den bedste service - det gives ikke bedre :)
Service og kvalitet er i top
Jeg oplever hver gang jeg køber en buket hos eblomsten, om det er via nettet eller i butikken, så er kvaliteten helt i top. Flotte buketter til yderst rimelige priser og så yder ketty altid en service ud over det kunderne kan forvente.
Fantastisk service
På trods af jeg skrev forkert vej navn vinget i stedet for vej).
Blev min buket afleveret.
Fantastisk service.
Beautiful flowers
Beautiful and high quality flowers, arrived on time and according to the description of the bouquet online.
It would be even better if MasterCard could be accepted in addition to Visa and Dankort.
Hurtig, imødekommende, effektiv
Eblomsten kendetegnes ved højt og meget venligt serviceniveau, høj produktkvalitet og mærkbar fleksibel indstilling. Det er altid godt at handle her.
Nem og betrykkende
Det er en nem måde, og god måde at bestille blomster på. Vi bestilte en bårrebuket - på kortet bliver det taget et billed af hvad man giver - super god ide. Vi fik en ordrebekræftelse, samt en mail da buketten var afleveret. Jo, det kan varmt anbefales. Hilsen Bente Christensen - Kolding
Fantastisk service og billig.
Jeg havde bestilt en buket på nettet, som skulle leveres til min mor. Jeg havde fejlagtig læst at levering var gratis (dette vist kun ved begravelse) og derfor ikke valgt levering aktivt. Dagen hvor buketten skulle leveres (dagen efter bestilling) modtager jeg en mail, hvori de skriver om det ikke er en fejl at buketten skal hentes i butikken og ikke leveres. Dette syntes jeg virkelig var god service og godt set og tænkt. Hvis ikke de havde reageret på min fejl, havde min mor ikke fået buketten. Derudover sys jeg altid at buketterne er vildt flotte.
Amazingly fast and service minded
Ordered flowers for funerals. Ordered Friday evening on the net at 18:00. Flowers were already delivered when I called Saturday morning at 9:00. Great great. Thank you
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.