Często korzystamy z tej wypożyczalni…
Często korzystamy z tej wypożyczalni przylatując do Burgas. Miła obsługa, przystępna cena. Mamy wyłącznie pozytywne doświadczenia i możemy polecić tę wypożyczalnia.

Odpowiedź od Easy Rent Bulgaria
Easy Rent Bulgaria is a national car rental company with more than 8 years of experience. As one of the leaders in the rent-a-car market in Bulgaria, we offer to our clients brand new and impeccably maintained vehicles at the best prices.
Sofia Airport Terminal 1 and 2. Burgas Airport. Sunny Beach Office., 1000, Sofia, Bułgaria
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Konkurencyjne ceny (++)
Auto jeździło i tyle (+)
Obsługa ok (++)
Ocenę bardzo obniża
NIE ZWRÓCONY DEPOZYT !!!

Odpowiedź od Easy Rent Bulgaria
Firma nie odpowiada na wiadomości. Pomimo zwrotu samochodu i upływu terminu nie zostal zwrócony depozyt za wypożyczenie. Firma nie wywiązuje się z zapisów zawartych umów wypożyczenia. Nie pozostaje nic innego jak zgłosić sprawę do odpowiednich instytucji
Zdecydowanie nie polecam!
Wraz z partnerką rezerwowaliśmy pojazd na słonecznym brzegu. W rezerwacji podane było, że podstawiają samochód pod hotel oraz zabierają go z niego - ostatecznie skończyło się tak, że sami musieliśmy go zarówno odebrać z wypożyczalni jak i go odwieźć do niego, pomimo zapewnień, że transport jest po ich stronie.
Rezerwowaliśmy przez stronę pośredniczącą wg. zapewnień nowe reanult megane, jednakże nie oczekiwaliśmy nowego wypasionego samochodu. Jednak gdy na miejscu zastaliśmy obitego z każdej strony Forda Galaxy, do tego stopnia że zderzak z niego odpadał to złapaliśmy się za głowę. No ale w porządku, to tylko wizualne pierwsze wrażenie. Później było tylko gorzej, stan techniczny tego samochodu wątpię, że przeszedłby kontrolę w Polsce - niedziałające hamulce, silnik, układ kierowniczy. Przy każdym przejeździe przez próg zwalniający, których w Bułgarii jest bardzo dużo, bałem się, że samochód się rozpadnie.
Kaucję pobrali w wysokości wartości tego wraka, może z nadzieją że zechce nim wrócić do Polski, żeby nie musieli go zwracać.
Omijać szerokim łukiem

Odpowiedź od Easy Rent Bulgaria
Bardzo niemiła obsługa, lekceważące podejście do klienta. Otrzymaliśmy inny samochód niż zarezerwowałem . TRZY MIESIĄCE CZEKAM NA ZWROT DEPOZYTU !
Złodzieje. Od 08/2023 nie zwrócili kaucji. Samochód tragiczny, brudny, stary i w wątpliwym stanie technicznym.
Niemiła obsługa na lotnisku, samochód wątpliwej jakości - miał być z roki 2023 a miał przejechane pomad 30 tys km, i cały poobijany, depozyt wyższy niż podany na stronie internetowej -1800 EUR za 5 dniowy wynajem, wymuszanie ubezpieczenia dodatkowego mimo pełnego wykupionego, przy podpisywaniu umowy przystawiając pieczątkę ze zwrot depozytu w ciągu 30 dni roboczych od zwrotu samochodu i nie robią depozytu tylko obciążają konto także dodatkowo traci się na różnicach kursowych. Brak rekompensaty ani zwykłego przepraszam za zwrócenie uwagi ze przy odbiorze była połowa balu paliwa a zwróciliśmy pełny…szkoda nawet pisać…pierwszy i ostatni raz z ta firma
1. Nieuprzejma obsługa na lotnisku w Burgas podczas wydawania i odbioru samochodu.
2. Samochód poobijany z każdej strony
3. Wymuszanie wykupu pełnego ubezpieczenia
4. BRAK ZWROTU DEPOZYTU W CIĄGU 30 DNI ROBOCZYCH ZAGWARANTOWANYCH W KONTRAKCIE
Pomimo upływu 28 dni nadal nie otrzymałam zwrotu kaucji firma nie robi blokady tylko ściąga pieniądze z karty brak reakcji że strony rentalcars
Problemy ze zwrotem kaucji. Minął termin, a zwrotu nie ma.
If I could I would leave zero stars. After coming back from BG we still haven't recive our money back for the rental. There is no way to contact them thru what's up because they stopped answearing my phones. Problems started from the beginning when we paid for SUV and we got fiat tipo. They said that this car is what we paid for. No conversation with them just take or leave. I am very furious with this. Never happend to me before. I have no money and I am not talking about small amount.
THIEVES!!!!!!!!!
Agnieszka
Everything was perfect! Car better than was ordered ! I strongly recommend !
Wygodna lokalizacja na lotnisku, panowie mówią po angielsku , polecam! Dostaliśmy wygodny samochód dla rodziny .
Całkiem spoko wypożyczalnia, miła pani Paulina z obsługi, języki angielski I rosyjski. Wszystko ok.