Banner for Easy Life dienstencheques - Aalter | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Aalter | Huishoudhulp via dienstencheques Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Lostraat 25, 9880 Aalter, Oost-Vlaanderen, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Snel een poetshulp geregeld door het bedrijf na onze aanmelding. Vinden bijna altijd een oplossing als een poetshulp wegvalt. Wel graag 1 communicatiemiddel: mail of sms. Niet beiden voor andere z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben sowieso heel tevreden van onze poetshulp Pamela. Verder is het heel positief dat mails vlug beantwoord worden en er de nodige flexibiliteit is als er iets wordt gewijzigd aan de uurroosters bvb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn poetshulp is betrouwbaar, correct, vriendelijk. Levert goed werk, ... de communicatie met het bureau verloopt ook prima

Oceniono na 4 z 5

momenteel heb ik een poetshulp die grondig, toegewijd, en systematisch te werk gaat. Ze vraagt ook telkens wat de taken van die dag zijn en gaat ermee aan de slag.

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzątanie domów
  2. Usługi sprzątania
  3. Usługa sprzątania
  4. Mycie okien

Napisane przez firmę

Met een betrouwbare huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Aalter dagelijks gezinnen en alleenstaanden in Aalter en de omliggende gemeenten. Bent u op zoek naar een vaste poetshulp voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of extra ondersteuning in het huishouden? Dan gaat ons team samen met u op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij uw situatie. Vanuit ons kantoor in Aalter zijn we sterk verankerd in de regio. Dankzij onze lokale kennis kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. Bovendien mag u rekenen op een persoonlijke aanpak en een nauwgezette opvolging, zodat onze dienstverlening optimaal blijft aansluiten bij uw verwachtingen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1886

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Mijn vaste poetshulp doet het goed

Mijn vaste poetshulp doet het uitstekend .
In vakantietijd is het zeer moeilijk .
Onbekwame vervangers .
De kosten die erbij komen zijn aan de hoge kant .

15 czerwca 2026
Logo Easy Life dienstencheques - Aalter | Huishoudhulp via dienstencheques

Odpowiedź od Easy Life dienstencheques - Aalter | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste Lieva,

Bedankt dat u dit deelt en fijn te lezen dat uw vaste hulp het uitstekend doet.

Wij begrijpen dat vervangers tijdens vakantieperiodes niet altijd hetzelfde niveau halen, en dat dat teleurstellend is. Ook uw opmerking over de kosten nemen wij ter harte.

Oceniono na 1 z 5

Heel vaak poetshulp vergeten in…

Heel vaak poetshulp vergeten in plannen. Ook de poetsdames zelf klaagden heel vaak van de bureau of van de andere mensen waar ze langs gingen. Ik zag zoveel verschillende personen waardoor er geen vertrouwen kan opgebouwd worden.

13 stycznia 2026

Beste,

We vinden het jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is natuurlijk niet waarvoor wij staan. Je kan hierover indien gewenst contact opnemen met onze klantendienst via: eal.klantendienst@easylifedc.be of met uw kantoor.

Oceniono na 4 z 5

goede werking met zowel de…

goede werking met zowel de administratie als met de poetsvrouw!

22 maja 2026

Dag Francette,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel onze administratie als uw poetshulp 😊
Bedankt om uw ervaring te delen.

Supertevreden!

Wij zijn supertevreden van onze poetsvrouw. Vanaf dag 1 een goede samenwerking en duidelijke afspraken.

22 maja 2026

Dag Fien,

Fijn om te lezen dat de samenwerking vanaf dag één zo vlot verloopt 😊
Bedankt om uw tevredenheid te delen over uw poetshulp en de duidelijke afspraken.

Dag Luc,

Dank u om dit te delen 😊
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en ons team.

ik raad Easylife aan

heel tevreden van de poetsdame. Kantoor ook vriendelijk en begripvol.

18 maja 2026
Opinia niezależna

Dag Charlotte,

Fijn om te lezen dat u ons aanbeveelt 😊
Bedankt om uw tevredenheid te delen over uw poetshulp en onze dienstverlening op kantoor. We waarderen uw vertrouwen enorm.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej