Easybroker Recenzje 266

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super fijne klantenservice. Ook vandaag weer heel goed geholpen door een dame met een naam klinkend als Rhanda.

Oceniono na 5 z 5

Wat een verademing. Een broker waar de telefoon nog wordt opgenomen door iemand die je echt helpt. Waar mails direct worden beantwoord. De handelsmogelijkheden zijn enorm, maar dat kun je verwachten... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Makler giełdowy
  2. Instytucja finansowa
  3. Pozabankowe usługi finansowe

Informacje o Easybroker

Napisane przez firmę

Bij Easybroker geloven we dat beleggen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij maken beleggen toegankelijk voor iedereen die zelf aan het roer wil staan – zonder poespas, dure praat of verborgen agenda’s. Geen gladde verkooppraatjes, maar een transparant platform waarmee jij zelf de controle houdt over je vermogen.

Wij zijn geen traditionele vermogensbeheerder of doorsnee broker. Wij zijn een moderne, onafhankelijke partij die jou de tools en kennis biedt om zelfstandig te beleggen in aandelen, ETF’s, opties en meer. Of je nu particulier of ondernemer bent, we helpen je op weg met een gebruiksvriendelijke omgeving en eerlijke tarieven.

Bij Easybroker krijg je geen standaardoplossing, maar de vrijheid om je eigen koers te bepalen. Met snelle orderuitvoering, toegang tot wereldwijde markten en een team dat altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden, sta je er nooit alleen voor.

Beleggen is persoonlijk. En dat begrijpen wij. Daarom maken we het eenvoudig, helder en betrouwbaar.

Probeer het zelf – en ontdek hoe beleggen ook kan.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 36% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Een zakelijk beleggingsaccount.

Een zakelijk beleggingsaccount openen bij Easybroker koste veel tijd maar het is gelukt! Communicatie en ondersteuning hierbij was goed. Het viel me daarna wel tegen dat ik op een voornamelijk Engelstalige website terecht kwam om te kunnen handelen. Bovendien is deze website niet echt klantvriendelijk.

5 marca 2026

easybroker is interactivebrokers

ik was in de veronderstelling om op een eenvoudige wijze te gaan beleggen via easybroker, maar kom uiteindelijk op de interface van interactivebrokers uit. dit is niet met mij van te voren gecommmuniceerd. ik betaal nu maandelijks een vast bedrag aan easybroker terwijl ik dit niet nodig is.

26 lutego 2026

De helpdesk is uitstekend

De helpdesk is uitstekend. De software kan heel veel maar is niet gebruiksvriendelijk. Er zijn diverse mogelijkheden om in te loggen, maar sommige mogelijkheden kunnen bepaalde dingen weer niet.

26 stycznia 2026
Oceniono na 2 z 5

Commerciële mails

De dag nadat ik me had aangemeld bij Easybroker ontving ik een paar zeer commerciële mails van de holding van Easy broker: Interactive brokers. Dat had wel even gemeld mogen worden, dat mijn gegevens, in ieder geval mijn mailadres, gedeeld zou worden.

21 stycznia 2026

Koekenbakkers!

Omslachtig proces, matige communicatie.

En zelfs na opzegging en bevestiging daarvan blijven ze de automatische incasso doorzetten.

Koekenbakkers! Dat zijn het!

6 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Prima zakelijke oplossing voor je Box 3 !

Wij wilden graag een zakelijke beleggings mogelijkheid, ivm verkoop vastgoed, ( om de bekende regelingen betreffende vastgoed en Box3..:-) Bij deze club kan dat , en ze hebben ons heel goed begeleid en met geduld. Het was even een puzzel , in de BV vorm e.d. maar toch , alles werkt nu prima.

20 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

De klant is zeker geen koning

In het begin wordt je met open armen ontvangen. Gaandeweg verslapt de scherpte en aandacht voor de klant.

De rekening (marginrekening) is destijds geopend zonder nadere uitleg.

Nu wordt bij gedekt schrijven toch een margin aangehouden. Hierdoor wordt de handelsvrijheid van actieve beleggers ernstig beperkt.
Als je hierover klachten indient, verschuilt Easybroker zich achter Interactive Broker.
Deze laatste hanteert blijkbaar afwijkende regels, welke vooraf niet duidelijk met de klant zijn gecommuniceerd.

Onlangs bleek het niet mogelijk om AEX-opties te schrijven.
Volgens Easybroker ligt de oorzaak weer bij Interactive Broker. Deze hadden blijkbaar iets vergeten, waardoor deze optieserie niet kon worden verhandeld.
Als je de schade (lees: gederfde inkomsten) probeert te verhalen verschuilt Easybroker zich achter systeemverstoringen en/of Interactive Broker.

Samenvatend:
Bij Easybroker is de klant zeker geen koning, maar mag alleen maar bijdragen aan de winsten.

30 grudnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

Fijn dat er een nieuwe broker bij is…maar

Fijn dat er een nieuwe broker bij is gekomen in Nederland de keuze was beperkt. In het begin wordt je nog goed geholpen, daarna verslapt de aandacht en duurt het lang om antwoorden te krijgen. Ook de 25 euro maandelijkse kosten vallen tegen. Bij Lynx en Mexem heb je dit niet. Weet ook niet waarom deze extra kosten nodig zijn.

8 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej