På ingen måde tilfreds!! deres billeder synder for det første og så sender de tilsyneladende pakker til de forkerte kunder og vil have man selv skal sende pakken videre til den rigtig kunde og vente f... Zobacz więcej
Jeg lagde en ordre torsdag eftermiddag, fik ingen ordrebekræftelse, så jeg skrev til firmaet fredag aften og fik svar prompte. Det viste sig at jeg havde typet min mailadresse forkert, hvilket straks... Zobacz więcej
Eneste grund til den sidste stjerne mangler er at postnord er så ringe til leveringer! Men hurtig reaktion fra jeres side af og pakken var ankommet på posthuset, den var bare ikke registreret. supe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Easy2party.dk tager total overpriser for fragt, det koster 45kr at få tilsendt en ballong til 49kr , 10gram. Jeg ringede ind og talte med ejeren, en meget ubehagelig oplevelse af den helt store kalibe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
På vores hjemmeside finder du altid et bredt udvalg af fødselsdags- og festartikler til både børne-, teenage- og voksenfødselsdage og fester, samt et bredt udvalg af produkter til kager og cupcakes, jul, Halloween, påske, Valentines, bryllupper, barnedåb, baby showers m.m. Vi håber, du finder alt det, du skal bruge til din fest eller fødselsdag. Hvis ikke, er du altid meget velkommen til at kontakte os, har vi det ikke på lager, kan vi måske skaffe det hjem, til glæde for både dig og mange andre kunder. Vi sender dine varer hurtigst muligt og indenfor 1-3 dage. Har du en hasteordre, så ring til os eller skriv en besked, så skal vi hjælpe dig så godt som overhovedet muligt. Gratis fragt ved køb over kr.400,-.
Gydevang 17-19, 3450, Allerød, Dania
- post@easy2party.dk
- easy2party.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Lover mere end de holder
Bestile en pakke, som de lovede at sende samme dag. Men det gjorde de ikke, selvom de trak beløbet samme dag. Så fik ikke mine varer til tiden og står med en masse jeg må vente et år med at bruge. Intet kundeservice i denne situation og med de fragt priser de har, levere man heller ikke bare tilbage.

Odpowiedź od Easy2party.dk
Super hurtig levering
Super hjemmeside og dejlig hurtigt levering. Og pakke var rigtig godt pakket så der skete intet med indholdet :) handler der helt sikkert igen