Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Suveræn kundeservice og lækkert produkt! Min pakke blev hurtigt afsendt, men desværre opstod der en forsinkelse hos DAO, så jeg måtte hive fat i kundeservice. Asbjørn besvarede hurtigt min mail og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop modtaget min første sending White Smile, og jeg er helt vild med både smagen og konceptet. Tanken om at tyggegummiet både beskytter mine tænder og gør dem hvidere er vildt nice. Glæder... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg var tilfreds med hele bestillings/leverings processen. Jeg kan egenlig også godt lide produkt i forhold til effekten, men der er en ret voldsom mint smag i energy boost versionen som er lige krads... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner til Eace herfra! Super fedt produkt og kosttilskud, og så med hurtig levering lige til døren. Tyggegummiet smager fint og i modsætning til mange andre kosttilskud, så får man vitamine... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Velkommen til næste generation af sund ernæring. Eace er skabt ud fra en enkel tanke: Det skal være let og rart at tage sig godt af sin krop - også i en travl hverdag. Derfor har vi gentænkt måden, man får sine næringsstoffer på. Vi startede med funktionelt tyggegummi med nøje udvalgte, videnskabeligt dokumenterede ingredienser som vitaminer, immunstøtte og energi. Og vi stopper ikke her. I dag udvikler vi innovative, praktiske ernæringsløsninger, der er nemme at have med på farten og lette at bruge i hverdagen – uden at gå på kompromis med hverken smag eller effekt. Hos Eace handler det om løsninger, der smager godt, passer naturligt ind i dit liv og giver dig noget, du kan mærke.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Suveræn kundeservice og lækkert…

Suveræn kundeservice og lækkert produkt!
Min pakke blev hurtigt afsendt, men desværre opstod der en forsinkelse hos DAO, så jeg måtte hive fat i kundeservice. Asbjørn besvarede hurtigt min mail og tog fat i DAO og ydede tilmed suveræn kundeservice.

Har nu modtaget min ordre, og jeg kan konstatere, at jeg er vild med tyggegummiet. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Eace!

14 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

I really like this brand

I really like this brand, and there are no such thing as eacegum. Refreshing and perfect in the morning after your cup of coffee, and when you just want healthy gum.

6/5 from here!

3 października 2020

Hi Anton,

Thank you for the review! 🌱

Glad to hear how you incorporate Eace in your daily routines.

Have a nice day!

Team Eace.

Eace gum is the best!

Eace gum is the best! No better way to get your vitamins, and at the same time getting a great breath after your cup of coffee.
Taste is great aswell!

3 października 2020

Thank you, Rasmus! 🙌🏻
Glad to hear you enjoy our products.

Have a nice day!

Team Eace.

let og overskueligt

let og overskueligt, hurtig fra og sikker bestilling.
rigtig god smag og lækker kvalitet.

5 maja 2020

Hej Morten,

Sikke en dejlig anmeldelse 😍. Det er vi glade for at høre.

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra! Tyggegummiet smager godt, smagen holder længe og så er det et fantastisk alternativ til et vitamintilskud som vitaminpiller.

17 kwietnia 2020

Mange tak, Andreas :)

5 stjerner til Eace herfra

5 stjerner til Eace herfra!

Super fedt produkt og kosttilskud, og så med hurtig levering lige til døren. Tyggegummiet smager fint og i modsætning til mange andre kosttilskud, så får man vitaminer i de doser, kroppen rent faktisk har brug for (det er jo tosset at tisse det hele ud)...

Kan varmt anbefales👍🏻

9 kwietnia 2020

Odpowiedź od EACE

Tak for den fine anmeldelse :)

Vi er utrolig glade for at høre du værdsætter fordelene i vores produkt.

Lækkert tyggegummi

Lækkert tyggegummi, lækker indpakning, lækker købsoplevelse. Det var en no brainer at gå fra prøvepakken til abonnementet. Jeg vil helt sikkert anbefale Eace til andre.

/Joey

9 kwietnia 2020

Hej Joey,

Vi er helt enige i din no brainer ;-) Tak for de søde ord.

Skønt produkt!

Skøn smag og en nem måde at få sine vitaminer. Får tilsendt en pakke månedligt og har aldrig haft nogen problemer.

21 lutego 2020

Hej Josefine,

Vi er glade for at have dig med på vores abonnement. Og at du er ligeså vild med Eace som vi er :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej