Plaatsing van nieuwe kozijnen was ok echter de afwerking binnen (lelijke kitranden en veel vlekken niet ok idem voor de buitendeur vol met vlekken die je niet met gewoon schoonmaakmiddel kan verwijder... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Erg tevreden over Ea Kunststoftechniek. Via een advertentie bij hen gekomen, nadat ik al even op Google rond had gekeken. Zo gaat dat tegenwoordig. Even gebeld naar de klantenservice voor wat advies e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed in verkoop, leveren. Bijzonder slecht in communiceren en werkzaamheden afmaken. Wacht nu al sinds december op afmaken van de klus en levering van de beloofde 'gratis' horren. Regelmatig slecht... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dit is een bedrijf dat vanuit de praktijk denkt, en het contact met Peter was doorslaggevend ,om met hun in zee te gaan. Een gewone bestelbus met ladder, men is nuchter in de beoordeling van de oud... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij leveren uitsluitend Schüco kunststof kozijnen, het toonaangevende merk op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Sinds dit jaar (2026) werken wij uitsluitend met onze eigen vaste monteurs. Door het uitfaseren van externe ploegen garanderen wij een strakkere planning, betere communicatie en een directe service-afhandeling zonder tussenpersonen.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 77% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Mwoah - even over nadenken voordat je ze inschakelt
Goed in verkoop, leveren.
Bijzonder slecht in communiceren en werkzaamheden afmaken. Wacht nu al sinds december op afmaken van de klus en levering van de beloofde 'gratis' horren. Regelmatig slecht bereikbaar met smoesjes over te weinig man. Vandaag (12 april 2024!!!) zou men langskomen (nadat eerdere afspraak was verzet), maar de heren zijn niet verschenen! Zorg er aub voor dat de rekening niet volledig betaald is en dat het restant pas na afloop van klus betaald wordt, want ze reageren bijzonder slecht na betaling

Niet doen !! Ja de bestelling ging voorspoedig
Ja de bestelling ging voorspoedig. Het plaatsen ook maar ….De nazorg is ver onder de maat . Er ontbrak zowel een afdekplaat van de hefboom greep alsmede bestelde hordeur nu na 6 maanden tevergeefs en oeverloos proberen contact te leggen De handdoeken in de ring gegooid .

ZEER SLECHTE COMMUNICATIE!! Maar uiteindelijk wel netjes opgelost
ZWAAR TELEURSTELLEND.... Vorig jaar 2 kozijnen en ramen/ruiten besteld. Waarvan 1 melkglas. Die kozijnen werden eindelijk zonder enige bescherming met schaafplekken (door het schuiven in de vrachtwagen) door de transporteur afgeleverd. Maar wel zonder de glazen ramen. Behoorlijke lakschade, gelukkig aan de zijkanten, waardoor we ze toch maar (zelf) hebben geplaatst i.v.m. lange levertijd. Wel snel het glas na geleverd, alleen zat het melkglas er dus niet bij. We zijn nu dus al dik 5 maanden verder en nog steeds geen enkele reactie na diverse belletjes, mailtjes, appjes... KORTOM: de nazorg en communicatie is werkelijk diep triest! Benieuwd of je nu dan eindelijk hier wel op gaat reageren beste Erwin. Reageer gewoon toch eens een keer en los problemen op, scheelt je een hoop negatief gezeik hier....
Update: na maanden eindelijk reactie gekregen kort na deze slechte review. Ze betalen €100 als compensatie. Tevreden mee dus eindelijk kan ik dit afsluiten. Als dank sterren erbij.

Gebrek aan nazorg
In 2021 hebben ze bij ons kozijnen geplaatst. Onlangs brak een klein onderdeel, wat onder garantie valt. EA kozijnen neemt de telefoon niet op en reageert niet op mijn e-mail. We zijn tevreden over de kozijnen, maar raden dit bedrijf niet aan. Als er achteraf iets mis is kan je er niet op rekenen.

Odpowiedź od Ea Kunststoftechniek
Service en nazorg zeer slecht.
Zeer zwaar teleurgesteld in dit bedrijf.
In maart 2022 een nieuwe voordeur laten plaatsen. Zeer tevreden toen.
In juni 2022 ging deze deur voor het eerst niet meer open.
Telefonisch wordt er niet gereageerd en per email niet beantwoord. Uiteindelijk via een review hier op Google reactie gekregen.
Helaas nu (juni 2023) ook weer een deur die niet of heel zwaar open gaat. Bellen, mailen en whatsapp werkt niet. Totaal geen reactie van dit bedrijf.
Inmiddels 2 maanden verder en heeft van Marle gereageerd n.a.v. de review.
Het probleem heeft hij door gegeven aan de fabriek, die gaat het oplossen.
Inmiddels 8 weken verder en geen bericht of oplossing.
Service en nazorg zeer slecht.
Ik adviseer dit bedrijf niet!

We werden goed geadviseerd
We werden goed geadviseerd, en we kregen een scherpe offerte. Doordat we achteraf konden betalen zijn we akkoord gegaan. Gelukkig maar, want het is zoveel mooier geworden dan we gedacht hadden vooraf

Doświadczenie Trustpilot