E Tol Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Pas op voor deze oplichters. Ik heb meerdere bezwaren ingediend vanwege de herinneringskosten. Zij sturen de facturen niet maar ineens een herinnering. met extra kosten. bezwaren wijzen zij af. Er is... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Is onduidelijk en na 3 dagen van 1.50 naar 12 euro oplichters zijn jullie. Alles als ik door rood rij weten jullie iedereen te vinden maar deze tol weg moet je als paard en wagen je betaling dien en... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Oplichters! Onterechte boetes en nul service ​Waardering: ⭐☆☆☆☆ (1/5) ​Mijd de A24! Onterechte boetes, nul terugbetaling en een onmogelijke website ​Recensie: Wat een vreselijk bedrijf. Dit is... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1 ster is nog teveel. Schier waardeloze constructie! Vanwege frequent gebruik een prepaid abo bij Move-IZI genomen. Prepaid omdat je in 1e instantie niet weet of de software het goed gaat... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 56

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Onduidelijk en slechte service!

Onlangs blijkbaar gereden waar tol is. Ik zag het staan,. maar niet waar de tolweg precies was. Door alle afsluitringen gedraaid en anders terug gereden. Zelf contact gezocht om te vragen of ik door het tol stuk was gereden. 2x blijkbaar. Vreemd als je anders terug rijdt dan heen en niet door een tunnel bent gegaan waarvan ik dacht dat het de tolweg was. Ok, dan wil ik best betalen als ik er heb gereden, maar intussen is de betaaltermijn van 72 uur voorbij en kan ik niet betalen, moet ik wachten op een brief en moet ik twee keer € i9 administratie kosten betalen. Terwijl ik zelf contact zoek. In hun reply schrijven ze dat je ook beter automatisch kan betalen. Maar ik kom daar nooit. Echt waardeloze service!

9 maja 2026

Niks van gemerkt

Niks van gemerkt, heen en terug. Op zich valt het tolbedrag mee. Maar ik betaal wegenbelasting; belasting om met mijn auto op wegen mogen rijden. Niet te beredeneren dit.

En dan dus 2x 9 euro administratiekosten voor de herinnering, die voledig geautomatiseerd is.

Trump zou dit anders doen ;)

5 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Wat een belachelijk systeem is dit

Wat een belachelijk systeem is dit. Rijd ik daar in mijn eentje, moet ik een website onthouden of noteren en dan zelf binnen 72 uur tol betalen. Wat een onzin! Ik vind slagbomen veeeeel efficiënter, zoals bij de Liefkenshoektunnel en de Franse tolwegen.

11 maja 2026

Ongelofelijk

Ongelofelijk! En al de revues voor mij zijn ook gedupeerd!
Dat er mensen bij onze overheid werken die op hele bijzondere manier denken hoe de praktijk werkt is me al een tijdje duidelijk. Maar dit slaat echt alle records! Of je even het bord langs de weg voor dat je de tunnel in gaat, helemaal kan lezen…
Dit gaat toch te ver!!!! Wegenbelasting, parkeergeld, brandstof accijns en dan ook nog tol met administratiekosten!!!!

28 kwietnia 2026

Wetsmisbruik

RDW/e-TOL behandelt de eerste persoonlijke kennisgeving aan de kentekenhouder meteen als kostenbelaste aanmaning en verschuilt zich vervolgens achter artikel 4:113 Awb.

Ik heb vooraf geen individuele factuur, vordering of kosteloze waarschuwing ontvangen. De eerste brief is meteen een rekening met 573% opslag.

Ik raad andere gedupeerden aan het te laten escaleren en een gang naar de rechter te overwegen. Dat ga ik zelf ook doen; je hebt helaas geen andere keus.

7 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Een ritje naar Zeeland gemaakt en ik…

Een ritje naar Zeeland gemaakt en ik wist dat het tolwegen waren maar we hebben over het hoofd gezien dat je zelf op eigen initiatief binnen 72 uur de tol zelf op de website moet overmaken. Dus zelf binnen 72 uur naar hun website gaan en betalen, je moet het maar weten.. Volgens hun staan er borden met >72H en dan moet je gelijk maar weten wat dat betekend als je hier nog nooit bent geweest! Ik dacht, geen poortjes dus via kenteken en ik krijg de factuur vanzelf wel binnen en dat is prima, en ja dat klopt ook maar dan een factuur in de vorm als herinnering +9 euro extra te betalen. Dus dan denk je, huh ik heb nog geen eerste factuur gekregen. Na verder onderzoek zie je pas hoe hun het hebben bedacht! Is gewoon een val om extra geld binnen te halen voor de mensen die onbekend zijn daar in dat gebied! Er staat nergens een bord met "let op, de tol binnen 72 uur zelf betalen" Het gaat ook echt niet om die 9 euro maar om het valletje! Als die a24 weg gewoon 10 euro zou kosten dan zou ik daar alsnog gewoon overheen gereden zijn maar dit is best sneaky.

18 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

je krijgt maar 3 dagen de tijd om het…

je krijgt maar 3 dagen de tijd om het te betalen, erna gelijk 9 euro extra kosten. het is gewoon stelen. ik normaal gesproken nooit over de brug. Men kan makkelijk zeggen zet automatisch betalen in. Moet ik dat dan voor alle bedrijven in heel de wereld doen?

23 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Een leuk uitje met mijn zoon eindigt…

Een leuk uitje met mijn zoon eindigt een week later in briefen met betalingsherinnering E-tol. Waarom niet een bericht via overheid om de tol te betalen. Nee, voor ons is dit totaal onbekend en door onbekende weg en drukte niet begrepen dat je zelf moet regelen om Tol te betalen. We hebben in de buurt een aantal dagen geslapen nergens gelezen of geïnformeerd, geen navigatie gaf het aan. Het is voor ons helemaal nieuw. Hoe onvriendelijk systeem en wat een makkelijk verdienmodel, dat noemen ze besodemieteren waar je bij staat. Ik voelde me heel dom, maar na zoeken op internet blijk ik zeker niet de enige te zijn die verbaasd was hierover. Overheid ga nadenken voor een beter en eerlijker systeem aub.

26 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Als ik nog minder sterren kon geven had…

Als ik nog minder sterren kon geven had ik dat gedaan. Wat een onvriendelijke manier van tolheffen... dit kost me 2x 9 euro extra omdat ik, nu ik weet hoe het werkt, er achter kom dat ik voor die 2e 9 euro net een paar uur te laat ben om te betalen. Ik begrijp gewoon niet dat dit mag en kan op deze manier....

28 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Ich muss jetzt auch mal Dampf ablassen

Ich muss jetzt auch mal Dampf ablassen. Das ist reinste Abzocke. Wir hatten uns im Vorfeld informiert und ich wollte nach den Fahrten auch bezahlen. Es geht nur mit einer Kreditkarte oder einem niederländischem Konto oder INGDiba. Meine Karte tats nicht, habe meine Tochter in Deutschland gebeten es zu bezahlen, ging auch nicht. 2 Tage später sind wir wieder nach Rotterdam und am nächsten Tag habe ich es nochmal versucht und es hat geklappt, mit der Kreditkarte. Ich habe direkt für 4 Fahrten zahlen können und für mich war das Thema durch. Heute bekommen wir Post aus NL mit 4 Briefen mit einer Zahlungsaufforderung von je 10,57€. Wenn man das dann reklamieren möchte, werden einem nur Steine in den Weg gelegt. Einspruch online geht nur über ein bestimmtes System, was keiner hat und dann bitte auch auf niederländisch. Eventuell geht deutsch oder englisch. Jetzt werde ich den Postweg nehmen, muss aber vorher trotzdem bezahlen, damit die "Sche...e" nicht zum Inkasso geht. Rotterdam war schön, aber die sehen mich nie wieder. Vor allem warum gibt es keine europäische Einigung für Mautstraßen. Denn ganz ehrlich, die werden das Geld nicht zurück überweisen.

9 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Je reinste oplichting is het

Je reinste oplichting is het. Een betalingsherinnering met kosten moeten betalen zonder dat je ooit een factuur hebt ontvangen. Je moet blijkbaar op drukke wegen gaan kijken op borden hoe het werkt. En dan nog, als je druk bent dan moet je er zelf aan denken. Als een bedrijf dit doet is er sprake van oplichting, maar de overheid heeft vrij spel....

7 kwietnia 2026

SHAME ON YOU ministerie van infrastructuur en waterstaat

JA hoor...ik ook werd opgelicht met 9 euro administratiekosten. afgelopen week richting Spijkenisse gereden, we zagen wel het woordje "TOL" boven onze hoofden wanneer je naar de richtingen kijkt (de borden met de namen van de steden), We kwamen geen fysieke poorten tegen waardoor wij dachten dat de TOL wellicht verder was en niet voor ons. Een week later een "betalingsherinnering" terwijl dit de eerste keer dat wij een brief ontvangen, dit is dus geen herinnering en met een dikke vette 9 euro extra te betalen! gebeld en blijkbaar zijn er borden langs de weg met instructies! Sorry maar ik kijk naar het verkeer en vrachtwagens voor mijn neus, niet naar de koeien langs de weg dus geen bordje gezien! ik vraag mij af of een bordje langs de weg met allerlei instructies over het betalen überhaupt veilig is! Ik let altijd wel op scams in mijn mail maar had ik niet verwacht door de ministerie van infrastructuur en waterstaat te worden gescamd. Shame on you!!

13 marca 2026

Zeer slecht

Zeer slecht. Komt vaak voor dat ze meteen een herinnering sturen met extra €9,- administratiekosten. De tol van €1,57 heb je dan niet eens ontvangen. Pure diefstal.

6 marca 2026

Gelijk betalen

Als je de toltunnel doorrijdt en daarna een account aanmaakt om te betalen werkt dat niet .
Je moet eigenlijk eerst betalen en daarna kan je e tol nemen of move -izi .
Wij dachten we voegen auto toe ,omdat we door de tunnel.waren gegaanbij Move Izi en dan betalen we gelijk binnen 72 uur .Omdat we al een account hebben ,maar neehoor nu boete gehad van 9,00 euro voor een ritje van 1,57 en nergens staat vermeld dat je hiervoor op moet passen ,maar wel dat je een account aan kan maken.

26 lutego 2026

Lovely toll road

Lovely toll road, but difficult to know if you've used it on a first visit to the Netherlands and there's no way of checking if you have on the website. I paid for 2 journeys just in case as it was cheap.

24 lutego 2026

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej