E Sportkleding Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ken de producten (shirts en wandelsokken) reeds, van vroegere aankopen, goede kwaliteit. 1 kledingstuk was beschadigd, maar ze hebben me zonder probleem een nieuw exemplaar toegestuurd

Oceniono na 3 z 5

Bestelling geplaatst en omdat er enige haast bij geboden was voor een spoedlevering gekozen. Volgens de website zou de bestelling 2 dagen later worden bezorgd. Naderhand bleek dat de adresgegevens nie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik wist precies welke bergschoenen ik wilde, omdat ik al jaren dit merk tot volle tevredenheid draag. E sportkleding bood deze schoenen voor een zeer mooie prijs aan. Ze kwamen goed verpakt aan. De le... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Vooraf per mail vraag gesteld over de maatvoering en kreeg snel antwoord. Ook de bestelling ontving ik al na een paar dagen. Tip voor verkoper: zet bij alle Pr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Beste klant,

Onze excuses dat de maten van de tas niet klopte met wat onze site aangeeft. Wij hebben de beschrijving aangepast en hierover contact met u opgenomen. Mochten we iets voor u kunnen betekenen, vernemen we het graag.

Klantenservice E-Sportkleding

Oceniono na 4 z 5

Mooue kleuren

Snel en netjes verpakt ontvangen. Mooie kleuren zoals afgebeeld. Beide shirts maat L gekocht. Echter een shirt wat groter dan het andere shirt. Hebben we op kunnen lossen dus voor ons geen probleem. Blij met de shirts.

7 lipca 2022

Odpowiedź od E Sportkleding

Bedankt voor uw beoordeling.
Wij zullen uw melding over de verschillen per kleur aan de fabrikant doorgeven.
Veel plezier met de shirts en graag tot de volgende keer.
Mvg,
Klantenservice e-veiligheidskleding.nl

Oceniono na 3 z 5

Helder en duidelijk

Helder en duidelijk.
Verbeterpunt: stroeve voortgang.
Teveel e-mail (verkeer).
Betaling bij voorkeur achteraf na kwaliteitcontrole, of vooraf een sample voorleggen.

25 marca 2022

Odpowiedź od E Sportkleding

Bedankt voor deze beoordeling, ondanks dat uw order nog in behandeling is en u de gehele service en kwaliteit nog niet kunt beoordelen.
Voor de publieke duidelijkheid, het gaat om een bestelling met verzoek tot het bedrukken van logo's. Daarbij had u vooraf nog niet de juiste bestanden gestuurd en wijzigde nog het aantal gewenste shirts. Sorry dat we dus wat veel gemaild hebben, het waren 16 mails over en weer, maar we willen het zo goed mogelijk afhandelen juist omdat er geen mogelijkheid is tot het leveren van een sample. Bij een sample zou je namelijk al het hele proces moeten opstarten zonder dat er iets definitief is. Dat is voor ons niet te doen helaas en dat geven we vooraf aan.
Voor andere klanten die dit lezen, neem de stappen op deze pagina door om binnen 4 e-mails tot een order met bedrukking te komen:
Team E-Sportkleding.nl

Beste klant,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop en graag tot de volgende keer.

Mvg,
Klantenservice e-sportkleding.nl

Oceniono na 5 z 5

Service en contact met e-sportkleding is uitmuntend.

De service van e-sportkleding is gericht om je te helpen. De koelrugtas viel helaas groter uit dan wij hadden verwacht en dan moet je zoals op de website staat beschreven de retourkosten betalen.
Daarmee kunnen ze de prijs voor de consument betaalbaar houden.

24 sierpnia 2021

Odpowiedź od E Sportkleding

Hartelijk dank voor uw bijgewerkte beoordeling en uw medewerking om de kwestie samen op te lossen. WIj hebben uw adviesen meegenomen voor potentiele uitbreiding van ons assortiment in de toekomst.
Klantenservice e-sportkleding.nl

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej