Patserig vervelend ventje
Patserig vervelend ventje, praat onduidelijk en doet daarna dom lacherig als je het nog een keer vraagt. Probeerd andere winkels naar beneden te halen. Zeer onprettige ervaring
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Het is aan de dure kant, maar zeker als je nieuw bent met vapen volgt er een goede uitleg van alles.
Slechte ervaring met deze zaak
Slechte ervaring met deze zaak, niet transparant. Beginners proberen ze van alles te verkopen en aan te smeren. Kan zogenaamd niet retour omdat verpakking open was gemaakt terwijl de eigenaar dat zelf al op voorhand had gedaan. Ze komen vriendelijk over in het begin maar ook de andere zijde heb ik gezien.
Ze hadden een vast klant erbij kunnen hebben. Bestel nu alles van uit spanje en frankrijk vele malen goedkoper.
50ML gekocht bij deze zaak, meerdere malen gevraagd of er 6mg nic in zit. Als volgt bleek dat niet zo te zijn . Want in de fles kan je max totaal 60ml vloeistof in doen. Geen pinnen, geen kassabon omdat het onder de toonbank wordt verkocht. Als volgt wilde ik omruilen dat kon ineens niet meer want verpakking was opengemaakt wop voorhand door de eigenaar zelf, Als volgt heb ik voor 50ML ruim 21 euro betaald terwijl uit Frankrijk en Spanje ik voor 100ml nog geen 10 euro betaal. . Als volgt ook nog eens dreigend over komen alsof mij dit wat doet.
ik laat dit er niet zo maar bij om mij op deze wijze te laten denigreren en daarom genoodzaakt dit moeten melden bij de NVWA inspectie zitten met alle fotos van het product.
Het is te betreuren dat een normaal gesprek niet mogelijk was met de eigenaar.
Ik koop nu alles uit spanje en Frankrijk en ierland waar ik voor 2500ML 9 euro betaal.
Transparant en eerlijkheid is hier duidelijk niet aanwezig.