e-bloss.se Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Väldigt snabb leverans, ända fram till dörren. Hittade även coil till min Vape, som är svårt att hitta. So jag är jättenöjd, bra produkt till rätt pris och snabb leverans.

Oceniono na 5 z 5

Jag fick fel varor/ defekta produkter vid beställning, men efter att jag mailade dem löste de problemet på en gång! Väldigt generösa med ersättning! Kändes bra att de tog mina problem på allvar. Ger d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har handlat på e-bloss.se till och från i flera år utan problem. Snabb och smidig leverans. I veckan fick jag min första felaktiga leverans, där en e-juice flaska saknades. Jag blev vänligt och p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har köpt mycket hos er på e-bloss! Men de var nog över 3 årsen sist, tills nu då jag beställde batterier till min ijor snabb leverans som tidigare mycket nöjd, kommer att rekommendera er som jag allt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Så besviken när man väntat på leverans…

Så besviken när man väntat på leverans i en vecka och den kommer utan batterier!!!!

4 lutego 2020

Odpowiedź od e-bloss.se

Tak for din anmeldelse. Men desværre har vi ikke modtaget en mail fra dig, så vi ved ikke hvem du er, eller hvilken ordre det drejer sig om, så det er lidt svært at hjælpe dig. Så skriv venligst til mail@e-bloss.se

Oceniono na 1 z 5

Dyr postavgift

Dyr postavgift 57 kr och 33 kr avgift för att betala med Paypal. Långsam leverans, paketet har försvunnit.

28 stycznia 2020

Hej Minna
Tak for din anmeldelse. Din pakke er sendt den 20/1 og det ser ud til Postnord slet ikke har scannet din pakke, for der er ikke noget tracking info. på deres netside. Men den er altså sendt. Skriv til os fredag morgen på mail@e-bloss.se, hvis du fortsat ikke har modtaget pakken, for så sender vi naturligvis en ny.

Vedr. for høj postafgift har jeg lige set vore priser igennem, og det har nu givet anledning til at prisen på den pakke du skule have modtaget nu er reduceret til 36 kr !!

Vedr. Paypal afgift, så bestemmer du jo selv om du vil betale med Paypal. Hvis du istedet havde betalt direkte med det betalingskort du har tilknyttet din Paypal konto, så var gebyret 0 kr.

Bättre än förväntat

Glöm hemsidor som skryter med bästa pris och snabb leverans, handla här istället.
Väldigt bra erbjudanden,ganska stor utbud av produkter, bra kundtjänst ,snabb och billig
frakt. Jag rekommenderar starkt E-Bloss.

27 stycznia 2020

Rekomenderas.

Skickade fel produkt till mig, detta rättades till i efterhand och jag fick behålla den gamla samt fick nytt utsänt inom en inte allt för orimlig tid.
På det hela är jag nöjd med servicen.

14 stycznia 2020

Odpowiedź od e-bloss.se

Hej Ali. Tak for din anmeldelse. Men vi har altså ikke modtaget nogen mail fra dig. Men send gerne et billede af hvad du har modtaget til mail@e-bloss.se. For du skal naturligvis have det korrekte produkt.

Hilsen

Oceniono na 3 z 5

Leverans och beställning fungerade…

Leverans och beställning fungerade smärtfritt, så där är jag nöjd.
Själva varan jag beställde och fick var fel alternativt ett språk missförstånd.
Beställde vajer fick ståltråd, så där är jag inte nöjd.
Kanske ståltråd heter vajer på danska och andra sidan står det på engelska på fraktsedel Stainless Steel Wire, ja jag vet inte riktigt.

Jag var ute efter wire rope som är flera ståltrådar vridna ihop.Och andra sidan heter det cable alt cords under 9,5mm. Tillägg tråden jag fick var inte 0,5mm utan 0,32mm.

Slutsats: Missförstånd

30 grudnia 2019

Hej Jari
Ja muligvis en sproglig misforståelse. På e-Bloss har produktet varebetagnelsen "Rustfri Stål Wire", hvilket på engelsk er en "Stainless Steel Wire". Men forklar gerne hvad som måtte være forkert...

Bestillingen kom fort frem

Bestillingen kom fort frem, de hadde gjort en feil og sendt meg 50ml ejuice istedenfor 100ml som jeg hadde bestilt. Kontaktet de ang dette og det ble løst med en gang.Rask kundeservice og sending, noe som er positivt 👍

27 sierpnia 2019

Bra sida

Bra sida, snabb leverans. Lite förvirrande när vissa delar av webbsidan är på danska och andra på svenska.

25 sierpnia 2019

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej