Väldigt snabb leverans, ända fram till dörren. Hittade även coil till min Vape, som är svårt att hitta. So jag är jättenöjd, bra produkt till rätt pris och snabb leverans.
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag fick fel varor/ defekta produkter vid beställning, men efter att jag mailade dem löste de problemet på en gång! Väldigt generösa med ersättning! Kändes bra att de tog mina problem på allvar. Ger d... Zobacz więcej
Jag har handlat på e-bloss.se till och från i flera år utan problem. Snabb och smidig leverans. I veckan fick jag min första felaktiga leverans, där en e-juice flaska saknades. Jag blev vänligt och p... Zobacz więcej
Har köpt mycket hos er på e-bloss! Men de var nog över 3 årsen sist, tills nu då jag beställde batterier till min ijor snabb leverans som tidigare mycket nöjd, kommer att rekommendera er som jag allt... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Överföring av pengar.
Ni missade att jag betalt och jag fick meddelande att jag inte betalt.
Först när jag skickade ett foto på betalningen kom varorna.

Inte bäst, men bra.
Beställde sex juicer och det blev fel i leveransen. Efter att mailat kundservice skall dom skicka den produkten jag inte fick.
Snabbt och smidigt!
Okej upplevelse
Hemsidan har helt okej priser på produkterna, men leveranstiden var lite för lång. Att jag dessutom fick ett meddelande från postterminalen med uppmaning att boka in en tid för leverans av varorna till min hemadress (fick tre alternativ med tider mellan 8-15 under vardagar, då normala människor jobbar), drar ner betyget. Till saken hör att paketet var ett vanligt tjockt kuvert som utan problem får plats i ens postlåda. Som tur är kunde man välja att hämta paketet på terminalen.
Faktum kvarstår dock att leveransen tog för lång tid och var onödigt komplicerad, så jag drar mig för att beställa från e-bloss fler gånger.

krångligt
Beställer man varor får man en orderbekräftelse direkt .Men därefter tar det minst en vecka innan dom ser att man har betalt fakturan ,fast man betalade direkt ihop med ordern.Får vänta ytterligare minst en vecka om man har tur innan beställningen kommer

Lååång leveranstid!
Från början fick man leverans inom fyra arbetsdagar. Nu får man vara glad om det kommer något inom 7 dagar. Gjorde en beställning bara för att se om det blivit bättre. Men nej. Tyvärr.

Mycket nöjd!
Bra vara och snabb leverans. Kanske lite dyr vätska men mycket god. Så det jämnar nog it sig! 😊
Wismec DNA 200
Väl paketerat i lagom stort paket, Snabb leverans i enlighet med lagd order.
Väldigt irriterad!
Så mycket fel som sänds o på fel på juiserna. Jag beställde för 3:e gången Winston Red o får Mentol. Jag har även skickat tillbaka dem o fick en kompensation men då fick jag mentol. Min senaste beställning var 3 st 30 ml o jag får 2 st ok sen 3 flaskor Winston Red 10 ml MENTOL som jag hatar. ..vill inte o har verkligen inte tiden o hålla på att reklamera har sänt tillbaka 10 flaskor .SCB! !!
5 av 5 puffar 😜
Klockren service. En vara i min order som hade en skada. Fick omedelbart ett mail om att en ny vara skickas ut till mig. Kan inte mer än rekommendera att lägga en order.
Varför kostar paypal extra?
Det irriterade mig lite att det utgår en extra avgift för paypal.
Innan man vet om det, så räknar man inte med att betala en extraavgift och tror att det blir billigare än det verkligen är. På stora beställningar gör det inte så mycket, men köper man någon enstaka vara för en hundralapp eller två och får dels paypalavgiften och dels fraktavgift, så blir det direkt lite dyrare.
Min första vara kostade 111, frakt 35 och paypal 28. Totalt blev det 174 kronor. 63 kronors påslag för att betala och få hem varan är mer än 35% av det totala priset. Eller mer än femtio procents påslag beroende på åt vilket håll man räknar.
Det låter lite futtigt att bråka om trettio spänn, men det förtar glädjen att impulsköpa något, eller slänga en nedsatt vara i korgen bara för att.
Uppdatering (eftersom det inte går att svara på svar): Paypal är efterfrågat för att man slipper lämna ut kortnummer och CVC, även om jag inte misstror er, så innebär varje sajt jag skriver in mitt kortnummer på en ökad risk för MitM och annat skoj. Av de sajter jag använt de senaste året, så kan jag inte påminna mig om någon annan som tagit extra betalt för att jag skall kunna använda Paypal.

Tumme upp
Ett bra sortiment av e-juicer till humana priser för vad man får. Beställde twelve vapor och är otroligt nöjd. Bra förpackade. Och sen har flaskorna otroligt snygga förpackningar ;) tog en c:a en vecka att få paketet. Trist vid beställning då man inte kan använda sig av sina egna auto-Ifyllningar på telefonen. Men annars väldigt nöjd. :)
Grym support
Jag köpte en OHW flaska som var rutten. Kontakta dem, dem fixa det direkt och skickade en ny. GRYM support
Doświadczenie Trustpilot