Dyrlægehuset Trige Recenzje 229

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Oceniono na 5 z 5

Værdighed og omsorg og Høj faglighed Fineste måde vi fik sendt vores elskede hunde pige over regnbuen. 🌈 Så dygtige og omsorgsfuldt personale Vi giver kæmpe anbefaling.

Oceniono na 5 z 5

Der er altid en god stemning, og personalet er meget venligt og smilende. Man føler sig velkommen og godt taget hånd om hver gang. Kan varmt anbefales.

Oceniono na 1 z 5

MEGET dyrt i forhold til andre dyrelæger, derudover taler flere af dem engelsk, hvilket kan gøre det lidt mere besværligt. Ikke de bedste oplevelser vi har haft hos dem

Oceniono na 1 z 5

Jeg har været hos dyrlægen hele to gange med den samme byld på min kats hale og betalt over 3000kr for at få den renset og fjernet. Her 2 uger efter endt behandling er bylden begyndt at vokse igen og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Weterynarz

Napisane przez firmę

Dyrlægehuset Trige er opstartet medio 2009 og klinikken er for familiedyr som hunde, katte, gnavere og fugle. Vores vigtigste opgave er korrekt diagnostik og behandling af dit familiemedlem. Dette føres ved at vi konstant forbedre vores procedurer, investerer i nyt udstyr og at alt personalet er på fortsat efteruddannelse. Alt dette giver de bedste betingelser for glade dyrlæger, glade ejere og vigtigst af alt glade, sunde og raske dyr. Lad vores erfarne dyrlæge tage sig af dit kæledyr. Dyrlægehuset Trige er en dyreklinik, der hjælper alle familiens pelsede og fjerklædte medlemmer, herunder hunde, katte, kaniner og fugle. Vores højeste prioritet er at sikre sunde og glade dyr, og vi opnår dette ved at tilbyde ekspertise, kærlig behandling og omsorgsfuld pleje. Hos os gør vi altid vores bedste for at sikre, at både du og dit kæledyr får den bedste mulige behandling. Vi er stolt placeret i Trige, en nær beliggenhed i forhold til både Hinnerup, Lystrup og Århus. Dette gør det nemt for dig at besøge vores dyrlægeklinik og sikre, at dit kæledyr modtager den omhu og behandling, det fortjener. Som din lokale dyreklinik i Trige, Hinnerup, Lystrup og Århus arbejder vi hårdt for at opretholde den højeste standard af pleje og service. Vi er her for at sikre, at dit kæledyr lever et sundt og lykkeligt liv.

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

God dyrlæge

God dyrlæge. Meget beskrivende af problemer, og dygtig. Bedste anbefalinger herfra.

13 sierpnia 2020

Odpowiedź od Dyrlægehuset Trige

Tak for det Brian. Det er vi glade for :)

Oceniono na 1 z 5

Hos den tidligere ejer var alt godt

Hos den tidligere ejer var alt godt, de var venlige, dygtige og meget rimelige i priser.
Nu ønskede vi efter 10 måneder at få nogle flere tænder trukket. Og den unge dyrlægen vurderer 22 tænder er dårlige og de skal trækkes over 2 gange mere.
De kan ikke estimere pris på stedet, men ved senere samtale i telefon får vi endelig estimatet. 8000 kr !!
Og ikke nok med det, endda begynder at give skyldfølelse over hvordan hunden har det. Men der er kun 10 måneder siden han sidst fik renset og trukket tænder.
Har fundet Hanne Hallson nye praksis, og der vil vi tage hunden i fremtiden.

Venligst besvar ikke mit indlæg. I skiltede IKKE med ejerskift eller nyt prisleje i tandbehandlinger. Så vi kommer IKKE igen.

30 czerwca 2020
Oceniono na 4 z 5

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse. Hun gjorde det hun skulle og var god til at forklare det hun lave.

7 marca 2020

Odpowiedź od Dyrlægehuset Trige

Hej Heidi. Tak for din fine anmeldelse. Vi prøver altid at gøre os umage.

Oceniono na 5 z 5

Et dejligt sted at komme og søde og…

Et dejligt sted at komme og søde og imødekommende mennesker :-)

7 marca 2020

Odpowiedź od Dyrlægehuset Trige

Hej Helle. Vi er også altid glade når der kommer søde dyr og ejere ind til besøg hos os :)

Operation

Jeg har været super tilfreds. Var blevet anbefalet en anden dyrlæge, som tog 6000 kr mere for samme operation. Jeg har fået god rådgivning og vælger at bruge Dyrlægen i Trige fremover

6 marca 2020

Odpowiedź od Dyrlægehuset Trige

Hej Susanne. Tak for den fine anmeldelse. Det er vi glade for. Det er altid hyggeligt når i kommer forbi :)

Oceniono na 4 z 5

Venlig

Venlig, omhyggelig og god undersøgelse. Vi kom til med det samme. Kommer igen

29 lutego 2020

Odpowiedź od Dyrlægehuset Trige

Tak Poul. Vi gør vores bedste for en god behandling og vi glæder os til at se jer igen :)

God behandling!

super god og rolig dyrlæge! Gode til at forklare hvad der er galt, så man ikke går derfra i uvished.

27 lutego 2020

Odpowiedź od Dyrlægehuset Trige

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for :)

Oceniono na 1 z 5

Plejer at være tilfreds,men denne gang…

Plejer at være tilfreds,men denne gang var anderledes vi ventede i over 2 timer,kun en dyrelæge.så kom der 1 dyrelæge mere,han havde været på kursus.så skete der endelig noget,men alt skulle gå hurtigt nu,kikkede på hunden i 5 min,og så 5 min på pc 1 creme og 550kr +80 kr for creme .håber inderligt det var en smutter.følte det er en pengemaskine

20 stycznia 2020

Hej Jette.
Vi er kede af din oplevelse. Det vigtigste var dog at vi fik styr på Luna i sidste ende.
Mvh
Dyrlægen i Trige

Oceniono na 1 z 5

hvorfor skriver klinikken en pris og…

hvorfor skriver klinikken en pris og når man skal betale, så er prisen noget anderledes.

Det hænger ikke sammen

vh hilsen en tidligere kunde

13 listopada 2019

Hej Kasper.
Jeg kan desværre ikke se hvem du har været på besøg med, men som vi skriver så er priserne vejledende. Dette skyldes at alle vores patienter er forskellige og problemerne ligeså.
Mvh
Dyrlægen i Trige

Oceniono na 2 z 5

Kastration af hund, ØV!

I dag skulle min Golden kastreres.
Det starter da jeg ringer og bestiller tid, hvor jeg ikke får information omkring faste ifht narkosen (både ifht. Vand og foder). Jeg må selv søge denne information.

Da vi kommer derud i dag, er der ingen, der præsenterer sig, eller giver mig nogen information om processen, eller hvad der skal ske.
Min Golden og jeg var tydeligt begge meget usikre og nervøse.
Der kommer en mand ud i venteværelset (!) med en sprøjte, som jeg spørger hvad indeholder. Det er bedøvelse, hvilket han vælger at give min hund i venteværelset. Jeg aner ikke, hvem manden er, for han præsenterer sig ikke.

Min hund begynder at ryste og savle, og der kommer en kvinde ned på gulvet i venteværelset til os (måske en veterinærsygeplejerske? Præsenterer sig heller ikke).
Grundet manglende information og nervøsitet har jeg mange spørgsmål, hvilket hun besvarer kortfattet.
Manden kommer tibage til venteværelset med en ny sprøjte, og jeg spørger hvad der foregår, hvortil han svarer at første bedøvelse ikke var nok.

Min hund ligger hjælpeløs på gulvet med mig i venteværelset, mens andre kunder kommer og går. Så kommer de med en båre, og siger, st jeg kan hente ham om 1,5 - 2 timer.

Ved afhentning er det det samme. Ingen information udover smertestillende. Jeg må selv spørge ind til hvad jeg skal gøre med foder, gåture og vand resten af dagen, samt om der er noget jeg skal holde øje med/være særligt opmærksom på.

Det eneste gode er, at de holder priserne som står på hjemmesiden.
Dog står der også på hjemmesiden, at de giver en gratis tandrensning når hunden er i narkose. Dette skete heller ikke.

Jeg er klar over, at dette sikkert er en rutineprocedure for dem, men for min hund og jeg var det aller første gang!
Det er fuldstændig uacceptabelt, og jeg er stærkt utilfreds!

På baggrund af se andre anmeldelser, sidder jeg blot og krydser fingre for, at vi undgår infektion. Såfremt dette skulle ske, så kommer han IKKE tilbage dertil igen!

2 maja 2019
Oceniono na 5 z 5

Hanne er en fantastisk dyrlæge!

Hanne er en fantastisk dyrlæge og har behandlet vores dyrebørn i mange år.
Vi har altid været glade og trygge ved at overlade vores guldklumper til Hanne og kunne slet ikke forestille os at bruge en anden dyrlæge.
I Hannes klinik bliver man mødt af et personale der er dygtige og imødekommende og man kan mærke at her betyder dyrene noget.

22 marca 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give Hanne alle de…

Jeg vil gerne give Hanne alle de stjerner der findes. Hun tænker kun dyrets ve og vel. Og ja der er ikke fancy og fint , men hjertet er med. Der skrives her om der ikke fortælles risiko ved narkose osv osv . Men der er altid en risiko og det er der jo også ved mennesker. Hun er pokkers dygtig og ved hvad hun laver. Man kan altid lave en aftale hvis man har et sensitivt dyr. Det vigtigste for mig er at mit dyr bliver behandlet godt , og det gør hun. så behøver jeg ikke overklasse fint udstyret lokaler. Tak for Hanne findes.

12 marca 2019
Oceniono na 1 z 5

Arrogant og og samvittighedsløs dyrlæge

Jeg har i dag haft en ret ubehagelig (synes jeg) samtale med dyrlæge Hanne fra Trige. Jeg har en Cavalier King Charles Spaniel. Hun bliver snart 12 år, og hun døjer desværre med sine tænder, hun er hårdt plaget af tandsten og pardentose. Jeg ringer i den forbindelse til Dyrlægen i Trige Hanne.

Jeg er bekymret for hendes hjerte og alderen taget i betragtning, og om hvorvidt hun er egnet til narkose. Som hun selvfølgelig skal i, hvis hun skal have fjernet tænder, hvilket jeg vurderer, at hun skal.

Jeg snakker først med en (måske) veterinærsygeplejerske (måske-fordi hun ikke lod til at vide ret meget om hvordan ovenstående ville foregå) Hun beder mig vente lidt, hvorefter jeg får dyrlæge Hanne i røret. Hun spørger - tydeligvis irriteret - om hvad problemet er. Jeg spørger, om hun har mulighed for at køre en blodprøve inden narkose, så vi er sikre på, at mit vidunder kan klare narkosen. Hun siger "hvad skulle grunden være til det"? Jeg: Øhh, jeg vil gerne have min hund med hjem i live". Hanne dyrlæge "Alternativet er at hun dør alligevel da hun med tiden ikkke vil kunne spise"....
"Jahhh, siger jeg og trækker noget på det, ok men hvad bruger i så af udstyr under narkosen? Dyrlæge Hanne svarer: " veterinærsygeplejerske og jeg" og afbryder sig selv og tilføjer "jeg kan godt høre at du er en af dem, der vil have ting der bipper og bimler under narkosen, du hører ikke hjemme herude som kunde..." Dertil kan jeg KUN give Dyrlæge Hanne ret. Jeg hører til en af de irriterende kunder, der rigtig gerne vil have min hund hjem i live. Jeg forstår ikke, at dyrlæger har lov til at lave operationer uden nogle former for udstyr til at måle puls osv. Når hunden først crasher under narkosen, er man jo i mange tilfælde allerede for sent på den. Jeg vil nødigt sammenligne hende med Jens Breth, men tillader mig dog alligevel at drage paralleller.

Jeg er med på at der er billige dyrlæger og der er dyre dyrlæger (dermed ikke sagt at dyre dyrlæger altid er bedre end de billigere), men jeg vil gerne give ekstra for at sikre mig bedst muligt på min hunds vegne, at jeg udsætter den for noget som den kan klare. Det betaler jeg gerne ekstra for, hvis det er det, der skal til. Men en overlegen dyrlæge, der tydeligvis ikke gider tale med sine kunder, der sætter jeg grænsen. Hvis der så var noget der tydede på at hun er dygtig, så kunne man måske leve med det. Det har jeg bare svært ved at få øje på.

9 lutego 2019
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej