Dyrlaegehuset Farum Recenzje 151

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Søgte i aftes hjælp hos dyrlægehuset. Vores Amazonepapegøje havde i et øjebliks uopmærksomhed fået fat i en ranunkel plante og bidt et par stængler af. Planten er gift for fugle. Jeg fik meget fin hjæ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vælger aldrig en specifik dyrlæge, fordi jeg ved, at alle hér oprigtigt tager sig af dyrene og altid yder deres bedste. Uanset hvem der tager imod os, får vi de samme gode og velovervejede råd –... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dejlig oplevelse, søde, rumlighed og roligt personale, der ikke stresser på en, men tager sig den tid, både dit dyr og du har behov for. Kæmpe anbefaling

Oceniono na 3 z 5

Først besøg på klinikken til tandrensning af kat. Manglede information om hvad jeg kunne forvente skulle ske. Ikke informeret om at alene blodprøven kostede 1900kr og at jeg havde kunne spare 700kr ve... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Weterynarz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Dyrlægehuset Farum er en topmoderne dyreklinik med erfarent og omsorgsfuldt personale. Klinikken er udstyret som et dyrehospital med blodprøvemaskiner, røntgen og tandrøntgen, ultralydsscanner samt mulighed for dag- og natindlæggelse. Vi fungerer som en almen dyreklinik for hund og kat, samt som et henvisningshospital for kaniner og gnavere. Vi fokuserer på, at dyrene og deres ejere får en god oplevelse hos dyrlægen og der er derfor kælet for detaljer i vores indretning af klinikken. Herved oplever dyrene et stressfrit miljø i receptionen, i konsultationsrummene og under eventuel indlæggelse. Samtidig bliver efteruddannelse og trivsel blandt personalet vægtet højt, hvilket bidrager til en bedre behandling af dit kæledyr. Dyrlægehuset Farum er beliggende i den centrale del af Farum. Med placering lige over for Sundhedshuset og Farum Bytorv, befinder vi os både tæt på offentlig transport, få 100 meter fra motorvejsafkørslen og ca. 10 minutters kørsel fra Furesø. Parkering er tilgængeligt lige ved siden af klinikken døgnet rundt og gratis, såfremt man parkerer på de store parkeringspladser (parallelt på vejen er der max 2 timers parkering).​ Man er altid velkommen til at komme forbi klinikken til en lille snak med vores søde personale og for at få en godbid til sit kæledyr. Ønsker du at booke en tid kan det aftales i receptionen, på telefon eller online på vores hjemmesider: www.dyrlægehusetfarum.dk & www.kaninklinikken.dk

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Som ny kunde med en reaktiv…

Som ny kunde med en reaktiv unghan/Berner Sennen, der heller ikke bryder sig om dyrlæger, og som skulle i fuld narkose og opereres for en betændt og flækket klo, kunne vi tydeligt mærke den rige erfaring, forståelse & fleksibilitet (professionalisme), der prægede flere af de personaler vi mødte, fra start til slut! Alt gik godt og bassen blev håndteret uden stress & jag og var tydeligt i kompetente hænder! Det er vores 3. Dyrlægeklinik, og her bluver vi! Klar anbefaling herfra!

29 sierpnia 2025

Den bedste dyrlæge

Venlig og dygtig dyrlæge som vi vælger igen og igen med vores to kaniner.
Vores første kanin blev kasteret der og fået hjælp med sygdom også. I mandags blev vores nye kanin steriliseret der også. Man er tryg ved alt de gør. De har ægte kaninhjerter og høj faglighed. Har man spørgsmål eller bekymringer efter operationer osv eller generelle spørgsmål, er de der bare. Altid gode vejledninger. Hyggelige og rolige omgivelser. Sødt og roligt personale :-)

11 sierpnia 2025

Rabbit friendly clinic

The staff was very competent about rabbits, and it made me feel safe that my bunny was in good hands. I will make this my primary vet, even though it takes me 30 minutes to drive there, it's worth it. =)

5 sierpnia 2025

God til chinchillaer

De har rigtig godt styr på chinchillaer, og vi har ind til nu været rigtig glade for at bruge dem.
Jeg har været glad for Katie siden før hun startede denne dyrlæge op, så det var oplagt at følge med hende på nye eventyr, da hun har en god viden om chinchillaer, og mit indtryk er at de øvrige dyrlæger på klinikken har samme gode grundviden.

18 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Havde en super ubehagelig oplevelse med…

Havde en super ubehagelig oplevelse med en dyrlæge for nogle år tilbage, som stadig sidder dybt i mig og jeg forbinder med hvergang jeg tænker på mit højtelskede marsvin. Mine marsvine manglede intet, fik grønt hver dag og masser af leg og opmærksomhed, kæmpe areal at være på, men jeg var åbenbart ikke hurtigt nok til at reagere på mit marsvins signal om sygdom hvilket i flg dyrlægen resulterede i at han skulle aflives pga en lungeinfektion. Dette hørte jeg for under hele forløbet. Stikpiller om at jeg var uansvarlig og det var min egen skyld. Jeg følte mig virkelig dømt. Hvilket jeg synes er noget overdrevet i kontrast af at marsvine kan være meget svære at gennemskue, og en dags uopmærksomhed kan gøre hele udfaldet.

18 lipca 2025

Kompetent og empatisk dyrlæg

Jeg besøgte dyrlægehuset i søndags, da mit marsvin kom til skade (rev negl af). Jeg blev mødt af en kompetent, grundig og empatisk dyrlæge, som tilså og medicinerede mit dyr. Ved efterfølgende samtale (jeg havde spørgsmål om medicin) blev jeg mødt af samme imødekommenhed. En varm anbefaling herfra.

6 lipca 2025

Virkelig god dyrlæge klinik

Super venligt personale med tydelig ekspertise og virkelig godt arbejde. De trådte til med det samme og vidste nøjagtigt hvordan man håndterer en kanin med spisestop. Tusind tak for jeres hjertevarmende indsats og for den fantastiske oplevelse. Jeg vil helt sikkert komme igen.

3 lipca 2025

Fantastisk personale

Generelt er det svært at finde en god dyrlæge til ildere, men her fik jeg god vejledning, samt positiv kommunikation - hvor der var tid og plads til for og imod-argumentation, for at træffe det rigtige valg.

7 marca 2025

Positiv oplevelse 😊

Har været der 2 gange med min kanin og kommer helt sikkert igen. 😊 Blev begge gange taget imod med fantastisk venlighed og professionalisme. 👍

14 lutego 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej