Dyresundhed Recenzje 16

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Trygt og rart.

Det var første gange vi havde vores hund hos Morten. Morten var virkelig god til at forklare nødvendig behandling og hvorfor - og gennemgå processen efterfølgende.
Der er styr på tingene, og han gør, som aftalt.
Samtidig venlig og meget fair pris.

24 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Morten Brøgger er den Bedste dyrlæge at…

Morten Brøgger er den Bedste dyrlæge at komme hos, han er meget klog og forklare rigtig godt alt han gør og hvad der sker. Jeg og min kæreste har 3 katte der kommer hos Morten. Vi har både haft hjælp til kastrering, sterilisering, sygedom og vacciner, og vi har altid fået en kanon service. Så ønkser du en dyrlæge der går op i dig som kunde og dit kæledyr, så vælg Morten Brøgger.

20 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

D18/08 måtte vi desværre sige farvel…

D18/08 måtte vi desværre sige farvel til vores højt elskede Chanti, en af de værste dage i vores liv, vi ankom utrolig kede af det blev mødt af Morten Brøgger, som var meget omsorgsfuld og hele tiden sagde, at vi skulle ta den tid vi havde brug for, tusind tak fordi vi kunne give vores højt elskede hund, en værdig død. Den bedste dyrlæge vi nogensinde har haft og da vi gik kondolerede han, TAK

18 sierpnia 2022
Oceniono na 2 z 5

En uværdig afsked med livet

Fredag den 20. maj 2022, skulle vi sige farvel til vores trofaste følgesvend gennem 13½ år, en dansk svensk gårdhund ved navn Fumle
Dyrlæge Morten Brøgger ankom til tiden til vores hjem. Vi havde besluttet at få aflivet hunden hjemme i vores have. Dels fordi det var det mindst stressende for hunden og os, men bestemt også fordi vi har børn på 5 og 8 år som skulle ”være med” i det omfang de kunne/havde lyst til. Vi havde også besluttet at dyrlægen skulle tage hunden med sig efter aflivningen, og aftalt det på forhånd med dyrlægen-
Vi have på forhånd læst på tingene og snakket om det, så børnene vidst hvordan det skulle foregå.
Dyrlægen forklarede at han skulle give det første stik i en muskel, og at hunden derved kunne give et lille hyl. Hunden reagerede ikke da nålen gik ind, men det virkede meget ufølsomt og voldsomt da han efterfølgende sprøjtede al bedøvelsen ind på under 2 sekunder. Hunden skreg helt vildt af smerte i 5-10 sekunder, og vi var 2 voksne til at holde ham. Længere tid til at sprøjte bedøvelsen ind havde med garanti gjort en massiv forskel, både for hunden og os.
Vores børn ville ikke se stikket, men kunne høre hunden skreg selv om de var gået om i haven på den anden side af huset!
Dyrlægen virkede fortravlet, og kom efter vores mening, som jeg selvfølgelig godt er klar over er meget subjektiv, alt for tidligt hen og tjekkede hunden – trippede nærmest for at komme videre i processen.
Da hunden havde fået andet stik, blev han erklæret død.
Herefter viste det sig at jeg selv skulle tage min nu døde og helt slappe hund i armene, og bære den ud i bagagerummet på dyrlægens bil. Ydermere skulle den placeres i en stor blå plasticpose ☹ Det var en trist og uværdig sidste afsked for mig/os, og jeg ville ønske dyrlægen på forhånd havde fortalt mig at han ikke ville bære hunden, OG at den skulle direkte i en plasticpose. Kunne man ikke have lagt den på et tæppe, hvorefter dyrlægen kunne have kørt nogle hundrede meter rundt om et hjørne, og så selv puttet den i posen, så vores farvel havde været mere værdigt?
Det værste var dog at vi havde bedt børnene om at tegne en tegning som hunden skulle have med, og give ham en af deres bamser med også. Der lå derfor et A3 ark, og 3 små bamser, lidt større end en hånd. Men dyrlægen ville kun tage 2 af bamserne med, og slet ikke tegningen. DET var bare ikke i orden, og vi føler det kunne have været håndteret markant bedre.
Der må kunne oplyses om alle disse ting på forhånd, så man ikke bliver negativt overrasket på så følsomt et tidspunkt.
Vi føler ikke vores sidste farvel blev i nærheden af at være så godt som vi havde forberedt både os selv og børnene på, og det er jo ikke noget der kan gøres om!

Thomas Storgaard / Fumle

Svar til dyrlægen:
Hej Morten
Tak for dit svar, som jeg sætter pris på.
Jeg er helt enig med dig i at kommunikation kunne have gjort en massiv forskel. Jeg synes blot det er nogle ting du som dyrlæge burde informere og oplyse om, og helst allerede ved min telefoniske henvendelse for at aftale tid. Jeg er ikke vant til at aflive dyr, og du må betragtes som værende den professionelle part
Det er svært at se sine børn være endnu mere kede af det end nødvendigt. I min optik skulle du have taget alle bamser og tegning med....og skaffet dig af med det efterfølgende.
Jeg ville også gerne have været spurgt om jeg selv ville bære Fumle ud....
Jeg har ændret ratingen fra 1 til 2 stjerner, for vi havde altså en dårlig oplevelse. Jeg har også slettet den del der angik stikket i hjertet, og ændret overskriften så der ikke står voldsom i den.

23 maja 2022

Hej Thomas,
Jeg er noget ked af din/jeres oplevelse og vil gerne knytte nogle kommentarer til din anmeldelse. Jeg har forsøgt at ringe til dig efterfølgende uden at opnå kontakt, men svarer i stedet her – Du er meget velkommen til at ringe til mig, hvis der er noget du vil have uddybet.
Først og fremmest: Jeg har forsøgt at give jer den bedste oplevelse af en træls situation. Det skal der ikke herske tvivl om. Jeg tager din anmeldelse til efterretning. Det er vigtigt for mig at det foregår så smertefrit for dyret og så skånsomt for ejeren, som muligt.
Men vi er nok gået forbi hinanden i forløbet.
Omkring bedøvelsen forud. Jeg sagde at jeg ville forsøge at give det langsomt. Men da hunden vred sig voldsomt i starten af indgivelsen af bedøvelsen, vurderede jeg at det var bedre at få det overstået hurtigst muligt. Havde den ikke reageret (hvilket er forskelligt fra hund til hund) havde jeg naturligvis givet det langsommere. Det har intet med travlhed at gøre – det handler om at stresse dyret mindst muligt.
Da hunden var faldet i søvn, tjekkede jeg om den sov dybt og gjorde klar til at aflive den. Der var gået ca ti minutter efter indgivelsen af bedøvelsen. Jeg havde ikke opfattelsen, at det var for hurtigt jeg gik videre med selve aflivningen. For mig var det vigtigt at vi gik videre, mens hunden lå dybt i bedøvelsen. Men den del tager jeg til efterretning – det har ikke noget med travlhed at gøre.
Jeg fortalte at jeg ville give en injektion i hjertet. Jeg har på intet tidspunkt sagt at det var for at undgå at det skulle sprøjte med blod? (jeg sagde at der kom en smule blod op i sprøjten – det gør der også når man lægger en kanyle i benet) Jeg fortalte at det er vanskeligt at give en intravenøs injektion på et dybt bedøvet dyr på en terrasse. Dels fordi venerne til dels ”klapper sammen” når dyret er bedøvet, dels at det er svært at positionere dyret ordentligt, så man rammer uden at fumle for meget i det. Rammer man forkert, hvilket der er en rimelig sandsynlighed for, hæver det hurtigt op (og er meget smertefuldt for dyret), og man skal stikke på ny. Derfor er det ofte mere hensigtsmæssigt, især under disse forhold, at give sprøjten direkte i hjertet – der er man mere sikker på at ramme direkte i blodbanen, dyret mærker ikke noget og det er en god måde at give den forholdsvis store mængde medicin som en bolus der virker mere effektivt. Det er en anerkendt og skånsom måde at aflive dyr på – det ved dyrlægen du spurgte også udmærket.
Efterfølgende synes jeg selv du skulle bære hunden ud. Det har intet med min dovenskab at gøre. Jeg havde tænkt det, som en skånsom måde, hvor du kunne tage afsked med dyret på. Det er min opfattelse at mange sætter pris på at man selv lægger dyret i posen, i bilen.
At den kommer i en blå plasticpose, skyldes at nogen jo skal håndtere dyrene efterfølgende. Dyrene bliver kremeret og krematoriet angiver at der ikke må være andet end dyr i posen. Vi fik da heldigvis listet de to af bamserne i posen. Jeg havde ikke fanget at der var en tegning der skulle med - så var det nok også gået.
Rent fagligt mener jeg ikke der er gjort noget forkert eller at det kunne have været gjort på en mere skånsom måde for dyret. Men jeg er, som skrevet, virkelig ked af jeres opfattelse af situationen – meget kunne nok have været undgået med bedre kommunikation – begge veje. Det tager jeg bestemt til efterretning.
Mvh Morten Brøgger

Anbefalelsesværdig

Vi har siden 2012 benyttet Morten Brøgger. Vi er meget tilfredse.
Morten er kompetent, ærlig og omhyggelig, - vores kæledyr er i trygge hænder hos ham.

9 kwietnia 2022

Super go oplevelse

Super go oplevelse. Bestilte noget hundemad og katte mad, og fik kun kattemad. Ringede og sagde at jeg havde fået en forkert levering. Morten var super sød og hjælpsom. Og sørgede for at ombytning af fodder var uden omkostninger for mig. Tak for go service.

24 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Ikke en dyrlæge jeg vil anbefalede med…

Ikke en dyrlæge jeg vil anbefalede med mindre du leder efter dårlig kundeservice og en dyrlæge der ikke virker som om de har styr på deres ting.

Fik at vide mine katte havde lopper så købte 700 kr. loppekur ved dem men da jeg kom hjem for at finkæmmede dem fandt jeg ingen loppe eller loppeafføring.
Fik at vide de havde gået over vaccination datoen men efter jeg selv tjekke i sundhedsbog havde de stadig 6 måneder inden de skulle vaccineres.
Fik at vide de var “fede” og skulle tabe sig men tjekkede i sundhedsbog og dyrlægen (Morten) havde selv anbefalet den vægt de var på ved forrige besøg.
Fik steriliseret begge mine katte der og den ene havde han opereret ganske fint men min anden kat har han skåret med klipperne i hendes hud hele 14 gange som er totalt unødvendigt, tænker dyrlægen godt ved katte er meget tyndhudet 😡

11 listopada 2021

Odpowiedź od Dyresundhed

Hej Mie, Har forsøgt at kontakte dig per telefon, men du afviser mit opkald.
Da du var inde første gang, fandt vi levende lopper, så den diagnose er jeg helt sikker på.
Mht om dine dyr er fede, har vi konstateret det under operationen. Der kunne vi tydeligt se at der lå et lag fedt på 1-½ cm. Det er i overkanten og vi har rådgivet dig til at være opmærksom på det ved fodringen. Mht klipningen, vil jeg indrømme at vi er kommet rigeligt dybt ind i huden på den/klipperen har bidt lidt. Oveni dette har katten reageret meget på den jodopløsning vi bruger til at desinficere med. Katten er selvfølgelig blevet smertelindret under og efter operationen, så den ikke har gener af denne uheldige klipning. Mht vaccinationen, tror jeg vi tænker på basisvaccinationen. En kat bør basisvaccineres med 3-5 ugers mellemrum og derefter 1xårligt. Det er de anbefalinger vi følger. Jeg har ikke foretaget basisvaccinationerne og kan derfor ikke følge op på det (de står i sundhedsbogen, som du selv har). Jeg har vaccineret dem for 7 mdr siden, så jeg forstår ikke helt at du er blevet indkaldt til vaccination. Vi har ikke sendt reminder ud til dig endnu? Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde hoved og hale i det, hvis du har behov for det.

Kan varmt anbefales

Fredag efter arbejde virkede min ene killing lidt sløj - selvom jeg ringede til Morten halvanden time før klinikkens lukketid, fandt han tid til os.
Vi føler os altid godt behandlet og lyttet til, priserne er fair og han er sød ved vores killinger, som nu (lørdag morgen) har det meget bedre. Kan kun give Morten de varmeste anbefalinger.

2 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Havde ret dårlig oplevelse med denne…

Havde ret dårlig oplevelse med denne dyrelæge, derfor skiftede lægen. For det første havde han alt for travlt, så man føler ikke sig velkommen. Og til sidst endte det med at jeg har betalt 60kr i gebyr for at betale med dankort (Apple pay). Butikken afviser alt da jeg selv har godkendt, men man får ikke regning i hånden før man betaler. Der blev mumlet noget med 3 tusind. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har dog bekræftet at gebyr på dankort er ulovlig i Danmark og har bedt at indsende dokumentation. Dårlig kundeservice at man ikke tilbyder at refundere de 60kr. Så husk kontanter når I skal betale der.

Update: tak for svaret, godt at høre at andre ikke får samme problem. Jeg vil stadig mene at det ikke er kunder der skal betale for butikkens problemer med kortterminal. Så skulle man betale det ulovlig gebyr tilbage til de ramte kunder og jagte kompensation fra sin betalingsløsnings udbyder. Det er bare god kundeservice.

20 marca 2021

Odpowiedź od Dyresundhed

Hej, Jeg er ked af den oplevelse du havde med os. Det er godt et år siden nu og jeg er ret sikker på at problemet med gebyropkrævningen er løst. Det har ikke noget med os at gøre (og vi har heller ikke modtaget det forkert opkrævede gebyr) det er min kortindløser troede at det var et amerikansk kort og derfor fejlagtigt har opkrævet gebyret. Jeg talte efterfølgende med forbrugerrådet og de kunne bekræfte at det på det tidspunkt var et meget udbredt problem. Vi har siden advaret vore kunder mod at acceptere betalingen, hvis terminalen spurgte dem en ekstra gang (Du blev også spurgt på terminalen om du ville acceptere beløbet inden du accepterede). Vi har ikke siden haft problemer med apple-pay, men er selvfølgelig stadig opmærksomme på det.

Oceniono na 2 z 5

Ikke anbefalelsesværdig ved sygdom

Har op til nu været tilfreds ved at bruge Morten Brøgger men det er desværre slut nu.
Man finder en knude hos min hund, som alt at dømme efter må være kræft. Og derfra var meldingen, at han ikke ville have noget og gøre med det. Hverken yderlig undersøgelser mhp rent faktisk at være sikker på at det er kræft eller operation. Fair nok man ikke har faciliteter til den type operation men som de 4 andre dyrlæger jeg har snakket med efterfølgende, så tager man selvfølgelig blodprøver og biopsi for at se hvad man rent faktisk har med at gøre!

Svar på nedenstående : Du sagde at man ikke tager biopsi fordi det får det til at sprede sig?

24 sierpnia 2020

Hej Inger,
Jeg er ked af din opfattelse af situationen. Vi havde en snak omkring økonomien og du var ikke sikker på om du ville gå videre med sagen på daværende tidspunkt. Af hensyn til økonomien, valgte jeg at undlade flere fordyrende blodprøver/biopsier og overlade det til den dyrlæge du blev henvist til, hvis du valgte at gå videre med det. Jeg mener det er at opføre sig samvittighedsfuldt som dyrlæge.
Svar på din tilføjelse: Jeg sagde at der er en risiko for at tage cancerceller med ud gennem stikkanalen ved en biopsi og at man i stedet kan sende den ind til undersøgelse efter den er fjernet. ca halvdelen af tumores i mælkekirtlerne er "ondartede".
Som jeg sagde, var det noget der skulle undersøges af den dyrlæge jeg henviste til. Også et evt røntgenbillede, blod mv

Oceniono na 1 z 5

Else Henningsen er yderst dygtig til at…

Else Henningsen er yderst dygtig til at tale, og kan fortælle i lang tid om egne mindre relevante føl-faml-fornem emner.
Vi skiftede dyrlæge, da vi havde bedre ting at give os til, end at opleve tom bedrevidenhed.

26 października 2018

Hej Søren,
Jeg er ked af at høre, du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi tager det selvfølgelig alvorligt og vil gerne i dialog med dig omkring din oplevelse, så vi kan forbedre os i fremtiden. Jeg vil bede dig sende en mail til info@dyresundhed.dk, så vi kan komme videre med det.
God weekend
Bedste hilsener Morten Brøgger

Mest fantastiske dyrlæge

Morten Brøgger er en fantastisk dyrlæge. Han er professionel, kompetent og jeg føler mig altid tryg ved at overlade dyr til ham. Han er humoristisk men samtidig seriøs og ærlig. Han tog min hund ind med det samme selvom han stod i flytterod i hans nye klinik.

22 stycznia 2015
Oceniono na 5 z 5

Pålidelig, yderst kompetent, billig,yderst professionel !!!!!!

Jeg var så uheldig at min kat har været sløj nogle dage! Men lørdag meget slemt! Så ville have en dyrlæge til og tjekke ham! Mit valg faldt på MortenBrøgger! Da jeg havde hørt så godt om ham! Og sikke et held! Han kom og var meget behagelig og ærlig ! Nan fortalte min kat var meget syg og ikke sikkert den ville overleve trods behandling det var en' dårlig nyhed, og jeg tænkte det bliver sgu dyrt det her trods ingen garentier og så i en weekend! Men NEJ det var faktisk billigt! Når jeg tænker på at de fleste dyrlæger er møgdyre! Og ofte vælger aflivning som det nemmeste! Men ikke her! Selvom oddsene var utrolige dårlige for overlevelse! Overlevede min kat faktisk!
Så nu tror jeg på julemanden! Og gode og rare dyrlæger (MORTEN BRØGGER)
Og får en god jul og råd til gaver

16 grudnia 2013
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej