DyneZonen.dk Recenzje 1814

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Fortrød desværre mit køb og fik pengene tilbage. Super nem oplevelse der bare gik som forventet :)

Oceniono na 5 z 5

Da jeg modtog min bestilling fra Dynezonen, var jeg ovenud tilfreds. Jeg købte to sæt af det mørkegrønne microfiber-sengetøj og et sort kuvertlagen, og det er bare super fine ting. Det er helt vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle bruge en ny top madrass og havde ledt længe da den skulle være meget hård. Fandt Dynezonen hvor jeg fik en go forklaring på hvad jeg skulle vælge, og dette var igennem en rigtig god tekst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dynens høje indhold af 100% moskusdun. Og betrækket er så lækkert.Og så til den pris.? Skal ha' købt nogle flere. Hurtig betjening og meget udførlig beskrivelse af selve dynen. Tak til Dynezonen

1. Sklep z pościelami
  2. Sklep z łóżkami
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Projektant wnętrz
  5. Sklep z pościelą

Informacje o DyneZonen.dk

Napisane przez firmę

Dynezonen.dk – luksuriøse boligtekstiler udover det sædvanlige.

Vi er rigtig glade for, at du kigger forbi og handler hos os.
Her finder du dyner, puder, sengetøj, senge, og madrasser til hele familien.

Vi har alt i boligtekstiler. Fra de mest populære designerbrands på markedet. Vi kan blandt andet tilbyde dig de design og trends fra mærker som Borg Living, Nordstrand, Temprakon, Quilts of Denmark, By Borg, Night & Day, Cool Zone, Susanne Schjerning, By Night, Essenza samt mange flere.

Vi opdaterer hele tiden sortimentet med nye mærker, og på dynezonen.dk kan du se en samlet oversigt over vores aktuelle udbud af mærker.

Samtidig skal produktet dog være tilgængeligt for så mange som muligt, så vi holder os til gode lave priser, hvor de fleste har en mulighed for at være med.

DyneZonen

Napisane przez firmę

Dag-til-dag levering
På DyneZonen.dk leveres alle ordrer fra dag-til-dag - Så bliver det ikke nemmere at vælge, hvor du skal købe boligtekstiler.
Gratis fragt

1 gwiazdka

God oplevelse

13 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Har forgæves forsøgt at købe en vare gentagende…

Har forsøgt at købe en vare gentagende gange og har betalt for varen og efterfølgende modtaget meddelelse om at varen er pakket til forsendelse. Derefter modtager man pludselig en besked om at varen alligevel ikke er på lager og får tilbudt et alternativ version af produktet, som jeg ikke kan bruge.
Jeg kan ikke forstå at man ikke kan gøre udsolgte varer utilgængelige således at man ikke kan gennemføre handlen på sitet, og så betaling ikke bliver reserveret på købers konto i pengeinstitut.

12 kwietnia 2026
Logo DyneZonen.dk

Odpowiedź od DyneZonen.dk

Hej Michael

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Nogle gange sker der fejl, som fx forkert lageroptælling eller placering, så vi opdager, at varen er udsolgt.

Det sker sjældent. Jeg kan se, at min kollega skrev til dig dagen efter din ordre for at fortælle, at vi desværre ikke havde varen.

Jeg beklager, du ikke fik din ønskede vare.
Vi gør vores bedste, men fejl kan ske en gang imellem.

Karina
DyneZonen

Oceniono na 1 z 5

Vi ikke anbefale denne side

Vi ikke anbefale denne side, der er et stort hul i det lagn jeg bestilte 👎

4 kwietnia 2026
Logo DyneZonen.dk

Odpowiedź od DyneZonen.dk

Hej Nick

Jeg kan se, at du har købt sengetøj hos os, og ikke et lagen.

Hvis det er fejl i de varer du har modtaget, så skal du endelig kontakte os ved at sende en mail med billede til salg@dynezonen.dk

Så finder vi en løsning.

Karina
Dynezonen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej