Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Handig huishoudboekje app die uitgaven tegen inkomsten kan verrekenen (offset capability). Hierbij worden refunds met de uitgaven verrekend. Nadeel is dat de kosten van een premium abonnement erg vers... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

It is a good app for tracking your expenses and very complete. Give you nice insights on your expenses and the option to reduced cost is very nice too (although I never used). The only complain I have... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben sinds 2/3 maanden uit huis en ik woon samen met mijn vriendin, ik vond het ontzettend lastig om hoogte te krijgen van mijn inkomsten maar voornamelijk mijn uitgaven. Door Dyme is alles overzich... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik gebruik Dyme nu een tijdje en het heeft me echt geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn financiën. Het is fijn dat je automatisch inzicht krijgt in je vaste lasten en abonnementen, zonder d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Porównywarka cen

Napisane przez firmę

De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 1 z 5

Achterlijk bedrijf, ze jatten gewoon je geld

Nemen zomaar abonnementen van je over zodat hun als tussenpersoon kunnen en jij meer moet betalen zonder dat je daar ook maar enig iets aan kan doen. Laten jou vervolgens met de rommel en problemen zitten want hun kunnen het niet oplossen. Wat een achterlijk bedrijf.

15 grudnia 2025

Odpowiedź od Dyme

Hi Emma, wat vervelend om te lezen dat dit zo is ervaren. Het is absoluut niet onze bedoeling om zonder toestemming abonnementen over te nemen of kosten te verhogen. We werken alleen als tussenpersoon wanneer daar duidelijk akkoord voor is, juist om te helpen en overzicht te geven.

Dat het in dit geval anders is gelopen, vinden we erg jammer! Neem gerust contact met ons op via support@dyme.app, dan kijken we samen wat er precies is gebeurd en lossen we dit graag voor je op!

Fijne ervaring

Ik dacht ik geef Dyme een kans wat zelf sta ik nooit stil bij waarop ik kan besparen.
Sinds ik Dyme gebruik heb ik al flink bespaard op me zorgverzekering.
De medewerkers van Dyme hebben letterlijk alles voor me geregeld. Ik gaf mijn wensen door en Dyme kwam op korte termijn met een aanbod wat perfect bij mij past!

Geef het een kans zou ik zeggen voor geen Dyme gebruikers.

7 grudnia 2025

behulpzaam-goed geregeld-overzichtelijk…

behulpzaam-goed geregeld-overzichtelijk allemaal en snel geregeld- als je financiële hulp zoekt, ben je gegarandeerd bij de juiste mensen.

2 grudnia 2025

Odpowiedź od Dyme

Wat fijn om te horen dat je onze service zo behulpzaam en overzichtelijk vindt! 🙌 Super dat alles voor jou snel en goed geregeld werd.

Gewoon een geweldige organisatie

Gewoon een geweldige organisatie. Men denkt erg mee en doen goed zaken voor je. Vriendelijk en vrijblijvend.

27 listopada 2025

Odpowiedź od Dyme

Wat een prachtig compliment, dankjewel! 🙌 Heel fijn om te horen dat je onze aanpak als meedenkend, vriendelijk en vrijblijvend ervaart. We doen ons best om altijd goede zaken voor je te regelen!!

Duidelijk en helder bedrijf

Duidelijk en helder bedrijf

27 listopada 2025

Odpowiedź od Dyme

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je Dyme als duidelijk en helder ervaart, daar doen we het voor. Mocht je ooit wensen of ideeën hebben, dan horen we het graag! 😊

Oceniono na 5 z 5

Snelle reactie en korte lijntjes

Snelle reactie en korte lijntjes. Niet normaal hoe snel ze je aanvraag regelen

20 listopada 2025

Odpowiedź od Dyme

Bedankt voor je review Bas! We doen ons best om aanvragen zo snel mogelijk voor je te regelen ⚡️

Top app

Top app, je moet alleen af en toe opnieuw inloggen met je bank app. Voor de rest heel duidelijk om inzicht te krijgen en om hulp te krijgen met een nieuw contract.

10 listopada 2025

Odpowiedź od Dyme

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de app je goed inzicht geeft en helpt bij het regelen van nieuwe contracten!

Eerst was ik sceptisch

Eerst was ik sceptisch, maar probeer het toch maar. En er is al ruim 200 euro bespaard! Heb ik nog niet eens de betaalde versie! Je wordt goed op de hoogte gehouden. Door middel van een mail en ook whatsapp. Je krijg ook leuk bericht!

Ik ben super tevreden!

20 listopada 2025

Odpowiedź od Dyme

Wat geweldig om te horen dat je sceptisch begon, maar nu al zoveel hebt bespaard! 🎉 Fantastisch dat Dyme je goed op de hoogte houdt via mail en WhatsApp én dat je blij bent met de leuke berichtjes. Dankjewel voor het delen van je ervaring, we zijn super blij dat je tevreden bent! 🙌

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej