Goede service, scherpe prijs. Volgens Bouwbesluit onze kachelpijp laten aanpassen. We wilden de pijp eveneens 10 cm laten verschuiven. Geen makkelijke opgave, want dit moest tussen de plafonds gebeure... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vandaag hebben de heren een nieuwe houtkachel geplaatst plus nieuw rookkanaal aangebracht en betimmert. Alles is vakkundig uitgevoerd tot in de puntjes TOP mannen. Als men vraagt van wie heeft het a... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
U wilt een houtkachel kopen ? Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, verkopen en installeren van houtkachels. Bel of mail ons voor advies!
Dane kontaktowe
Nudepark 99a, 6702 DZ, Wageningen, Holandia
- 026-4723030
- info@dmhoutkachels.nl
- dvsvof.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Wij zijn zeer te spreken over de snelle…
Wij zijn zeer te spreken over de snelle reactie van het bedrijf op onze vraag voor reparatie van het rookgaskanaal. Conform afspraak snel een nette offerte. Ook de uitvoering snel en vakkundig uitgevoerd. Kortom dit bedrijf bevelen we zeker aan!!
Vaklui!
Vakkundig, sympathiek, mooie prijs voor kachel, accessoires en onderhoud: deze mannen kunnen 'het dak op'! 💪😊
Dik tevreden, en al jarenlang👍
Jaren lange ervaring met Dennis en…
Jaren lange ervaring met Dennis en Mirko. Ik laat niemand anders op mijn dak
De heren komen al jaren jaarlijks de…
De heren komen al jaren jaarlijks de schoorsteen vegen, we wilden nu i.p.v. een vrijstaande kachel een inbouwkachel met schouw en ik kan niet anders zeggen dat deze keurig is geplaatst en er een schouw omheen gebouwd is ook op de eerste etage is het rookkanaal keurig omlijst en stuck klaar opgeleverd.
Een bedrijf om mee in zee te gaan.
Door Veggelers mijn schoorsteenkanaal…
Door Veggelers mijn schoorsteenkanaal weer open laten maken en een tweedhands Jotul 602N gekocht. Is prima gedaan! Ze komen deskundig over en de afspraken goed na. Alles is netjes opgeruimd en opgeleverd. Ik kan ze zeker aanraden.
Wilbert Schoenmakers
leveren en plaatsen inbouwkachel
Ik heb bij deze heren een inbouwkachel gekocht en door hen laten installeren. Ze hebben goed meegedacht over ontwerp en type. Installatie vlot en netjes en een scherpe prijs. Ik kan ze van harte aanbevelen.
Klasse mannen
Afgelopen dinsdag 12 november een binnenpijp voor een pelletkachel laten plaatsen door Dennis en Mirko. Deze heren weten waar ze het over hebben, leveren net werk, ruimen alles weer netjes op. Top, erg blij mee. Aanrader............
Ons huis wordt weer heerlijk warm!
Ook weer in ons nieuwe huis een kachel laten plaatsen. Super goed geholpen en de kachel is netjes geplaatst. En mochten we weer gaan verhuizen? Komt er weer een kachel van Veggelers sfeerverwarming.
Kachelpijp laten aanbrengen in ons…
Kachelpijp laten aanbrengen in ons nieuwbouwhuis en kachel laten aansluiten. Werken erg netjes voor een nette prijs. Hebben verstand van zaken en zijn erg prettig in de omgang.
Degelijk vakwerk!
Klantvriendelijke, integere aanpak. Denken mee, hebben alle benodigdheden bij zich. Vragen schappelijke prijzen. Geven goede adviezen en werken efficiënt.
Deskundig, denken mee, snel met reageren, werken netjes.
Deskundig, denken mee, snel met reageren, werken netjes.
Hoewel de situatie met het aansluiten van mijn al aangeschafte houtkachel moeilijk leek/was, hebben ze het toch voor elkaar gekregen. Erg fijn dat er in mogelijkheden ipv beperkingen werd gedacht. Ik ben een tevreden klant en raad dit bedrijf aan.
Uitstekend bedrijf met superservice!
Dennis en Mirko komen hier al jaren over de vloer om de schoorsteen te vegen en we hebben daar uitstekende ervaringen mee. Daarom nu dus bij hen een nieuwe houtkachel gekocht en laten plaatsen. Zij hebben dat prima gedaan en stoppen niet totdat het helemaal goed en naar wens is. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan, ze zijn geweldig!
Goede vakbekwame schoorsteenvegers
Vandaag Dennis en Micro weer op bezoek gehad. Ze hebben goed en net werk geleverd en dat ook nog eens voor een nette prijs. Ze komen ieder jaar netjes langs om te vegen en deze keer voor de renovatie van de oude schoorsteen met een pijp en nieuwe betonkop.
Goede en gezellige jongens die weten wat ze doen.
Heel tevreden
Gisteren is onze schouw verwijderd en zijn de voorbereidingen getroffen voor een speksteenkachel. Snel, schoon en alles zoals we afgesproken hadden. Materiaalkosten vielen mee, dus ook de rekening werd keurig aangepast. Wij zijn heel erg tevreden
Leveren goed en degelijk werk
Vakbekwame, nette lui, leveren degelijk werk af. Laten zich niet kisten, maar denken in oplossingen. Gaan niet weg voordat alles goed afgewerkt (en opgeruimd) is. En zijn dan ook nog zo eerlijk om de rekening naar beneden bij te stellen als de werkzaamheden en materiaal meevallen tov de offerte. Kortom: dikke aanrader!
Doświadczenie Trustpilot