Banner for Dansk Ventilationsrens & Service

Dansk Ventilationsrens & Service Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Dejlig nemt at booke så det passede os. De konstaterede nogle monteringsfejl af dem der har monteret rør osv i huset, fik en lille rapport som jeg kunne sende videre til husfirmaet og det bliver n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Behagelig og professionelt personale. Lige fra bestilling af tid samt da tekniker var ude for at rense vores ventilationssystem. Hurtig og effektiv service og teknikkeren var god til at forklare... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg fik en fin gennemgang af systemet. Jeg fik dog ikke skiftet filter, så det mangler jeg stadigvæk at bringe i orden

1. Czyszczenie kanałów wentylacyjnych

Napisane przez firmę

Dansk Ventilationsrens & Service (DVRS) er specialister i ventilationsrens og service af ventilationsanlæg for både private og erhverv i hele Danmark. Vi renser udsugning, emhætte og kanaler, indregulerer anlægget korrekt og udfører løbende service og vedligeholdelse, så luftskiftet fungerer, som det skal. Resultatet er et sundere indeklima, lavere energiforbrug og et anlæg med længere levetid. Vi løser opgaver for villaer, lejligheder og boligforeninger såvel som for erhverv som restauranter, hoteller, kontorer og institutioner, og vi håndterer de fleste typer ventilationsanlæg, herunder anlæg fra bl.a. Nilan. Vores faste team af erfarne, uddannede teknikere kører i hele landet, fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland. For private boliger arbejder vi med en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms, så du kender prisen på forhånd og undgår overraskelser. For erhverv giver vi en fast pris tilpasset opgaven og anlæggets størrelse. På alle opgaver får du både prisgaranti og tilfredshedsgaranti samt dokumentation for det udførte arbejde. Book ventilationsrens eller en uforpligtende snak om service på dvrs.dk.

Vores løfte til dig

Napisane przez firmę

Fast pris, ingen overraskelser
Ventilationsrens til private til en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms. For erhverv får du en fast pris tilpasset opgaven.
Pris- og tilfredshedsgaranti
Du er dækket hele vejen. Er du ikke tilfreds med resultatet, gør vi det godt igen.
Erfarne teknikere i hele Danmark
Vores faste team af uddannede teknikere kører fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland.
Et sundere indeklima fra dag et
Vi renser udsugning og kanaler og indregulerer anlægget, så luften bliver sund igen og anlægget holder længere.

Prisgaranti

Fast pris, ingen overraskelser

Ventilationsrens til private til en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms. For erhverv får du en fast pris tilpasset opgaven, aftalt på forhånd.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

62 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Dejlig nemt at booke så det passede os

Dejlig nemt at booke så det passede os. De konstaterede nogle monteringsfejl af dem der har monteret rør osv i huset, fik en lille rapport som jeg kunne sende videre til husfirmaet og det bliver nu bragt i orden.

Vil klart anbefale dem, yderst kompetente unge mænd.

5/5 stjerner hele vejen igennem, der er ingen tvivl om at vi vil benytte os af dem fremover. Her er man virkelig i sikre hænder.

6 sierpnia 2026

Kære Anette

Tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at booking var nem og faldt, så det passede jer. Og det glæder os især, at vi fangede monteringsfejlene på rørene – den slags er ikke altid til at få øje på selv, men kan betyde en del for anlæggets drift. Godt at I kunne bruge rapporten til at få husfirmaet til at rette op på det.

Tak fordi I vil benytte os fremover, og for de varme ord om, at man føler sig i sikre hænder. Det er noget af den bedste ros, vi kan få. Vi står klar, når I får brug for os igen.

Oceniono na 5 z 5

Super service. Unge fyr med styr på deres forretning :)

Vi var 14 huse der havde samlet os sammen, de kom 4 mand stærk og fik alle klaret på en dag. Super fedt.

Kommer vi helt sikkert til at benytte os af igen.

10 sierpnia 2026

Kære Nicolai

Tak for de fem stjerner og den fine anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Sikke en opgave – 14 huse på en dag med fire mand er noget, vi er glade for at kunne løfte. Netop den slags fælles rensninger i et kvarter er både effektivt og en god ide, og det er dejligt at høre, at det hele spillede.

Tak fordi I vil bruge os igen. Vi står klar, hvis I – eller flere naboer – får brug for os.

Super god service

Super god service. Vores Nilan kører super godt igen.

Kan kun anbefale DVRS

Kære Kristoffer

Tak for de fem stjerner og den fine anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at jeres Nilan kører super godt igen. Det er præcis det, vi går efter – at anlægget er tilbage i topform, når vi kører.

Tak fordi du vil anbefale os videre. Vi står klar, hvis I får brug for os igen.

Professionelt og god service

Professionelt og god service. Hjælpsomme og gode til at forklare.

4 sierpnia 2026

Kære Pia

Tak for de fem stjerner og de fine ord – det sætter vi stor pris på.

Professionelle, hjælpsomme og gode til at forklare er lige det, vi går efter hver gang, så dejligt at høre, at det var oplevelsen hos dig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Oceniono na 5 z 5

Super service og super rent og super…

Super service og super rent og super PRIS !!
Kan kun anbefale dette firma.
Der kom en ung meget sød mand og han sagde bare spørg hvis jeg har noget jeg er nysgerrig. Kan kun anbefale dem 100 💯

Kære Charlotte

Tak for de fem stjerner og den varme anbefaling – det sætter vi stor pris på 💯

Trippel super er svær at slå 😄 Dejligt at høre, at både servicen, resultatet og prisen faldt i så god jord. Og at du følte dig fri til at spørge om løst og fast undervejs – netop det med at gøre kunderne trygge og nysgerrige på eget anlæg går vi højt op i.

Tak fordi du vil anbefale os videre. Vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Oceniono na 5 z 5

Super service ,super professionelt og…

Super service ,super professionelt og god til at forklare processen

Kære Tonny

Tak for de fem stjerner og de fine ord – det sætter vi stor pris på.

Super service og god til at forklare processen undervejs er lige det, vi går efter hver gang, så dejligt at høre, at det ramte plet hos dig.

Oceniono na 4 z 5

Jeg fik en fin gennemgang af systemet

27 lipca 2026

Kære Hanne

Tak for de fire stjerner og den fine feedback – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at du fik en god gennemgang af systemet. Til gengæld ærgrer det os, at filteret ikke blev skiftet, mens vi var der, det burde vi have fået bragt i orden med det samme. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med at få på plads, så du ikke selv skal stå med det. Ræk endelig ud til os på telefon eller mail, så finder vi en hurtig løsning – enten ved at sende det rigtige filter til dig eller ved at kigge forbi og skifte det.

Tak fordi du gav os besked. Vi retter op på det.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse med Dansk Ventilationsrens og Service. Jeg er meget tilfreds med både servicen og resultatet. Arbejdet blev udført professionelt og grundigt, og der var styr på tingene fra start til slut.

Jeg kan varmt anbefale Dansk Ventilationsrens og Service til andre, der har brug for professionel ventilationsrens og service. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem

10 sierpnia 2026

Kære Emilie

Tak for den fine anmeldelse og de varme anbefalinger – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at du var tilfreds med både servicen og resultatet, og at der var styr på tingene fra start til slut. Professionelt og grundigt hele vejen igennem er præcis det, vi går efter hver gang.

5 stjerner til Mikkel

5 stjerner til Mikkel! Han kom og kiggede på vores ventilation i dag og leverede en rigtig god service. Venlig, professionel og grundig – han tog sig tid til at forklare det hele, så vi følte os godt informeret. En meget positiv oplevelse, som vi varmt kan anbefale.

7 sierpnia 2026

Kære Mette

Tak for de fem stjerner og den fine anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Mikkel skal nok få rosen med videre – dejligt at høre, at han var både venlig, professionel og grundig, og at han tog sig tid til at forklare det hele, så I følte jer godt informeret. Netop det med at gøre kunderne trygge og klogere på eget anlæg er noget, vi går højt op i.

Tak fordi I vil anbefale os videre. Vi står klar, hvis I får brug for os igen.

Behagelig og professionelt personale

Hurtig og effektiv service og teknikkeren var god til at forklare hvad han gjorde og da han var færdig gennemgik han det hele.

Helt sikkert nogle vi vil tage fat i næste gang vores system skal ordnes.

7 sierpnia 2026

Kære Jens

Tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at det spillede hele vejen – fra bestilling af tid til teknikeren stod ude hos jer. At forklare undervejs og gennemgå det hele til sidst hører for os uløseligt med til et ordentligt stykke arbejde, så det er godt at læse, at netop det gav en god oplevelse.

Tak fordi I vil tage fat i os igen næste gang. Vi står klar.

God service 🌸

5 sierpnia 2026

Kære Stefanie

Tak for de fem stjerner og de søde ord 🌸

Dejligt at høre, at du var tilfreds med servicen. Vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og høj service

Super hurtig levering og høj service. Kan virkelig anbefale de her fyre, der tager arbejdet seriøst, stråler af professionalisme og møder kunden i øjenhøjde.

31 lipca 2026

Kære Jonas

Tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på.

At vi tager arbejdet seriøst og møder kunden i øjenhøjde er præcis sådan, vi gerne vil drive tingene, så det er dejligt at læse, at netop det skinnede igennem hos dig.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en rigtig god oplevelse med…

Vi havde en rigtig god oplevelse med Dansk Ventilationsrens & Service.
Vi har lige overtaget et hus, hvor vi tænkte, at det kunne trænge til en gennemgang af ventilationsanlægget. Vi googlede og fandt DVRS. De havde nogle gode anmeldelser på trustpilot.
Da han kom, var det helt tydeligt, at han vidste, hvad han lavede. Han fortalte om anlægget, og viste os billeder af, hvordan rørene så ud indvendig, før og efter de var renset. Et meget flot stykke arbejde. Han synes vi skulle få skiftet ud- og indblæsningsventilerne. Det havde vi også talt om, da de var meget gule og nogen var ødelagte. Han ville sende et tilbud, men vi sagde, at de skulle skiftes, så vi aftalte en dag i nær fremtid.
Vi kan helt klart anbefale DVRS, for et kompetent stykke arbejde, og vi vil uden tvivl benytte dem igen, når anlægget skal renses næste gang. DVRS lever op til deres aftale.

5 sierpnia 2026

Kære Susanne og Torben

Tak for den grundige og fine anmeldelse og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at I fandt os via anmeldelserne på Trustpilot, og at oplevelsen levede op til dem hele vejen. Når man lige har overtaget et hus, er en gennemgang af ventilationsanlægget en rigtig god idé, og det med at vise billeder af rørene før og efter gør ofte forskellen tydelig – både på arbejdet og på hvorfor det giver mening.

Godt at vi også fik aftalt udskiftningen af ind- og udblæsningsventilerne. Med dem gule og enkelte ødelagte er det helt rette beslutning, og vi glæder os til at få det på plads for jer på den aftalte dag.

Tak fordi I vil bruge os igen næste gang. Vi står klar.

Oceniono na 5 z 5

God service og skøn med frisk luft💪

4 sierpnia 2026

Kære Gustav

Tak for de fem stjerner og de fine ord 💪

Frisk luft i hjemmet er jo hele pointen – dejligt at høre, at forskellen kunne mærkes.

Oceniono na 4 z 5

Flinke medarbejdere og gjorde et godt…

Flinke medarbejdere og gjorde et godt stykke arbejde med at få renset igennem.

20 lipca 2026

Kære Tanya

Tak for de fire stjerner og de fine ord – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at du var tilfreds med både folkene og selve rensningen. Vi arbejder altid på at gøre oplevelsen endnu bedre, så skulle der være noget, vi kunne have grebet anderledes an, hører vi det gerne – ellers står vi bare klar, næste gang du får brug for os.

Oceniono na 5 z 5

Super professionelt og effektivt…

Super professionelt og effektivt arbejde. Dansk Ventilationsrens & Service rykkede hurtigt ud og fik skiftet motoren på vores Nilan Comfort 300 uden problemer. Anlægget kører perfekt igen, og servicen var i top fra start til slut. Klar anbefaling herfra😊

28 lipca 2026

Kære Kim

Tak for den flotte anmeldelse og den klare anbefaling – det sætter vi stor pris på 😊

Dejligt at høre, at motorskiftet på jeres Nilan Comfort 300 gik glat, og at anlægget kører perfekt igen. Netop den slags reparationer, hvor anlægget skal tilbage i fuld drift, er vi glade for at kunne løse hurtigt og uden bøvl.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi står klar, hvis I får brug for os igen.

Oceniono na 5 z 5

Mikkel fra Dansk Ventilationsrens &…

Mikkel fra Dansk Ventilationsrens & Service er bare den sødeste håndværker, der virkelig kan sit kram. Udover at være serviceorienteret og pæn, gav han også en virkelig god pris! Kan varmt anbefales til alle på markedet efter en ventilationsrens!!

18 czerwca 2026

Kære Jonas

Tak for den varme anmeldelse og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på.

Mikkel skal nok få rosen med videre – dejligt at høre, at han både var serviceorienteret, dygtig til faget og fik landet en god pris til dig. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Oceniono na 5 z 5

Klar anbefaling af pålidelig og serviceminded virksomhed

Dansk Ventilationsrens & Service kan klart anbefales til andre, der søger en pålidelig virksomhed inden for ventilationsrens og service - her fåes den bedste kvalitet

29 lipca 2026

Kære Cecilie

Tak for den klare anbefaling og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på.

Pålidelig og serviceminded er præcis det, vi gerne vil kendes for, så det er dejligt at læse, at du oplevede netop den kvalitet hos os.

Oceniono na 5 z 5

De klarede det rigtig godt med at…

De klarede det rigtig godt med at rensningen det blev som nyt igen mega godt arbejde og god service nogle søde drenge

16 lipca 2026

Kære Maja

Tak for de fem stjerner og de søde ord – det sætter vi stor pris på.

"Som nyt igen" er lige præcis det, en grundig rensning skal give – dejligt at høre, at forskellen var så tydelig. Og tak for rosen til drengene, den giver vi videre.

– Dansk Ventilationsrens & Service

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej