1. Naprawa telefonów komórkowych
  2. Sklep z telefonami komórkowymi
  3. Naprawa telefonów
  4. Serwis szyb samochodowych

Welcome to DVec Phones, where we offer top quality refurbished iPhones and iPhone repairs at a price that won't break the bank. Take a look at what we can do for you. ​ We are currently offering a discount to Blue Light Card holders.

2,2

Słaba

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Solid Big Time Gaming slots

Played Bonanza Billion and White Rabbit, both loaded fast. Lost 34 EUR at 0.40 stakes over an hour. Games themselves performed well. Bonus buy feature prices felt expensive compared to potential.

13 maja 2026

Bonus rollover tracker missing

I’m working through a x35 wagering requirement but there’s no visible tracker showing progress. I have to ask support every time I want to know how much is left. Would save everyone time if it just displayed in my account somewhere.

12 maja 2026

Screen repair

Sent phone to DVec for screen repair- Received back next day in perfect working order. Great price too. 5 star plus...

18 grudnia 2021

Outstanding service

I posted my Iphone XR to DVec on Thursday afternoon. They received it on Friday and replaced the cracked screen and posted it back to me the same day. I received it just after 9am on Saturday morning. It couln't have been better.

4 grudnia 2021
Logo DVec phones.

Odpowiedź od DVec phones.

Thank you for the prompt payment Eric. A pleasure conducting business with you.

iPhone X repair

After 2 attempts with other service providers DVec phones identified the issue and fixed my iPhone X with an incredible turnaround.

4 listopada 2021

iPad mini repair

iPad mini screen smashed, had it repaired by DVEC & it’s now as good as new. Really quick turnaround. Excellent communication. Great value for money! Definitely recommend.

28 października 2021