Dokkumer Vlaggen Centrale Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Had een Achterhoekse vlag besteld van vlaggendoek ipv glans polyester. De druk bleek, ondanks de juiste afbeelding, niet juist te zijn. Er werd snel een oplossing geboden en in gang gezet. Ook de comm... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op 20 mei 2026 heb ik twee spandoeken, een beachvlag en alle toebehorene besteld voor een evenement op 30 en 31 mei, echter beloofde leverdatum via GLS 29-05-2026 tot op heden (03-06-2026) NIET gerea... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Per vergissing vlag van verkeerde afmeting besteld. Bereid om deze te ruilen voor 2 kleinere vlaggen met bijbetaling + administratie kosten. Bedrijf is echter niet bereid om probleem op te lossen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Paar weken geleden brak de knop af van de "oude", 6 meter hoge vlaggenmast, na een goede behandeling kon er weer een nieuwe knop op d.m.v. een knop met stevige bevestiging op vlaggenmast. En de Welkom... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z znakami i szyldami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Dokkumer Vlaggen Centrale is dé specialist op het gebied van doek en vlaggen. Dit geldt voor zowel de internationale markt als kleinere ondernemers. Dokkumer Vlaggen Centrale kenmerkt zich door voortdurende innovatie in druktechnieken, liefde voor het vak, betrokkenheid en servicegerichtheid. Zowel een vlag of doek van topklasse als een tevreden klant zijn voor de Dokkumer Vlaggen Centrale het belangrijkste! In Nederland is de Dokkumer Vlaggen Centrale marktleider in commerciële doekproducten en vlaggen. Op Europees niveau zijn we één van de grotere spelers. Onze zakelijke klanten zijn niet de minste: bedrijven als Mercedes, Grolsch, Philips en Heineken gingen met ons in zee. Kleine klanten zijn voor ons ook zeer waardevol. Wij maken met dezelfde inzet een product voor de lokale groenteboer of kapper!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

prima!

Perfect geholpen in chatsessie, stipte en vriendelijke bezorging en fraaie producten.
Prima👍

16 września 2019

Annulering

DVC, bedankt voor het snel afhandelen van mijn bestelling, die ik geannuleerd heb. Erg professioneel afgehandeld.

Met vriendelijke groet

Guus Kop

15 września 2019
Oceniono na 4 z 5

Prijs/kwaliteit verhouding is goed

Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Vlaggen zijn netjes afgewerkt. Verzendtijd kwam niet helemaal overeen met de site/mail, maar het is zeer zeker een aanrader om hier iets te bestellen.

14 września 2019

Veel te hoge verzendkosten

Heb een vlag omgeruild. Ze hebben een retourbon geprint maar moest als nog de volle mep betalen voor verzenden. Hadden ze wel even mogen zeggen.
Uiteindelijk waren alle verzendkosten duurder dan de vlag. Die je ook gewoon in een grote envelop kunt versturen

11 września 2019
Logo Dokkumer Vlaggen Centrale

Odpowiedź od Dokkumer Vlaggen Centrale

Beste Douwe,

Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag + de verzendkosten retour storten. De retour kosten zijn helaas altijd voor rekening van de klant.

Mocht u nog meer vragen hebben, dan zijn wij bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 op telefoonnummer 0519 228 228.

Team DVC

Oceniono na 5 z 5

Van een fijne samenwerking tot een vlag die de aandacht trekt

Voor mijn bedrijf heb ik onlangs een prachtige beachflag besteld bij DVC. Omdat ik onervaren ben in het werken met ontwerpprogramma's heb ik - na eerst zelf proberen en proberen - opgebeld met de vraag of ze mij konden helpen hierbij. Dit is
vanaf het begin ontzettend vriendelijk en goed opgepakt door de medewerkers, zowel telefonisch als via de mail. Ik had enkele wensen, zij hadden advies en ideeën en zo is het een vlag geworden waar ik echt helemaal blij mee ben en wat de aandacht trok van veel mensen. Dus complimenten voor de betrokken samenwerking en zeker ook voor de kwaliteit van de vlag. Echt geweldig! Jasmijn - EigenWijzeVrouwen

9 września 2019

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej