Dv Koeleteknik Recenzje 4

4,0

4,0

Dobra

Fantastisk service hos DV Køling!

Jeg havde brug for hjælp til vores luft-til-luft varmepumpe, der havde drillet gennem en længere periode. Et serviceeftersyn hos et andet firma nyttede desværre ikke, og de kunne ikke tilbyde yderligere hjælp.

I stedet ringede jeg til DV Køling. Selvom jeg ikke købte noget i denne omgang, tog de sig god tid i telefonen til at guide mig og give brugbare råd. De anbefalede en grundig rens af indedelen med trykluft, og det var præcis det, der skulle til – nu kører varmepumpen perfekt igen!

Det er sjældent at møde så hjælpsom og ærlig en virksomhed, der prioriterer god rådgivning over et hurtigt salg. Jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg ringer til, næste gang vi skal have service eller et nyt anlæg. Kæmpe anbefaling herfra!

21 stycznia 2026

Min 100% anbefaling af DV-køleteknik i…

Min 100% anbefaling af DV-køleteknik i forbindelse med installering af varmepumpe. Dagen efter at jeg udbad mig et tilbud blev jeg kontaktet af firmaet og fik aftalt besigtigelse af lokalerne. Indehaveren var ved vores møde særdeles kompetent og vejledte mig om den optimale løsning vedrørende installation af varmepumpe. Straks efter fik jeg tilsendt et eksakt tilbud med nøje beskrivelse af det tilbudte. Meget fordelagtige priser. Et helt igennem professionelt og tillidsvækkende firma.

24 października 2023

DV Køleteknik kan stærkt anbefales

DV Køleteknik kan stærkt anbefales.

Jeg oplever at de er hårdt arbejdende og ærligt omkring tids- og materiel- forbrug. De har repareret et køleskab, hvor andre enten ikke gad eller tilbudt det til dobbelt pris. Alligevel kostet det under det pris de tilbudt.

5 lutego 2022

Czy to Twoja firma?