Dutch Hemp Recenzje 505

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en daarbij een leuke handgeschreven boodschap. Gratis een klein flesje cbd 5% en een kortingsbon. Ik had nog niet eerder cbd gebruikt, maar het helpt echt goed tegen nachtelijke span... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kwam deze site tegen, omdat ik opzoek was naar hoge percentage cbd olie tegen overgangsklachten. Heb 40% en met slechts 2 druppels merk ik dat ik afgeremd wordt. Het geeft een kalmerende werking en vo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wonderful!! Great service, awesome quality, and seriously kind people. Quick delivery as well, and lots of discounts. All round goodness, thank you.

Oceniono na 5 z 5

Ik kamp al jaren met slaap problemen..heb al vanalles geprobeerd voor mijn onrust oa slaap medicaties. Deze druppels maken mij vrijwel kort na inname al rustiger . Hierdoor slaap ik sneller in en bete... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zielarski

Napisane przez firmę

Dutch Hemp is one of the leading CBD brands in Europe and is committed to providing pure, high-quality CBD products to support the health and well-being of our customers. Our range includes premium CBD oils, CBD patches, CBD softgels and CBD edibles all of which are produced to the highest standard.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

My go-to webshop for all things CBD

I've been buying CBD isolate from Dutch Hemp for years now. They offer one of the cheapest product on the market. The quality is great as far as I can tell (I've been using CBD oil made from the isolate also for years now). Customer team is awesome, they always have great discount and amazing gifts that come with the order!

1 lipca 2024

Dear Levente,

Thank you for your amazing review. We are happy that you are so satisfied with our service and product. We happily make an effort to satisfy our customers :). Thank you for being our regular customer. We look forward to your visit in our webshop again, have a wonderful day!

Oceniono na 5 z 5

Klantvriendelijk bedrijf met goede producten

Hulpvaardige en vriendelijke medewerkers! Dat is altijd een grote plus! Je kunt terecht met vragen via whatsapp, telefoon en email. Dat zie je niet vaak meer in deze tijd.
Ook kon ik rapporten op vragen per product voor een vakantie reis, zodat je kunt aantonen wat er in het product zit.

Wat betreft de producten: ik ben een paar weken geleden begonnen met de CBD en CBN olie. Ik ben al jaren chronisch ziek met 24/7 pijn en een niet goed functionerend zenuwstelsel. Ik heb alle mogelijke medicatie geprobeerd en alleen Fentanyl pleisters op zeer hoge dosis helpen voor mijn pijn - omdat ik hier niet afhankelijk van wil zijn op jonge leeftijd en dit alleen wil gebruiken rondom operaties maar wel altijd pijn heb, ben ik nu in de natuurlijkere richting aan het zoeken. Ik ben nog aan het puzzelen wat betreft het juiste percentage CBD voor mijn pijn maar het doet al wel iets in iedergeval, dus dat is positief. De CBN helpt al erg goed voor de nachtrust!
Ik ga er zeker mee door. Ook wordt het extra product als kadootje bij elke bestelling zeer gewaardeerd, even als de kortingscodes.
Zo zijn de producten betaalbaar voor ieders budget.

22 lipca 2024

Beste Jasmijn,

Bedankt voor het uitgebreid delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service :). Wij staan graag klaar voor onze klanten. Wat fijn dat u baat heeft bij onze producten voor uw chronische pijn en voor de nachtrust. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, dan weet u ons te vinden. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Great fast service and products

7 lipca 2024

Dear António,

Thank you for your positive review. We are happy to read that you are satisfied with our products and service. We happily make an effort to satisfy our customers. If you have any questions or remarks, feel free to reach out to us. Have a wonderful day!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en goed advies…

Snelle levering en goed advies ontvangen.

De bestelde cbd en cbn olie doen zeker hun ding voor mij, slaap veel beter en ben rustiger door de dag.

Bij de bestelling zelfs een klein flesje cbn kado gekregen, top!

Zodra ik door de voorraad ben, bestel ik hier zeker weer.

9 lipca 2024

Beste Peter,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service en dat u het cadeautje waardeert :). Fijn dat u baat heeft bij de CBD en CBN olie. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!

Top product

Onze Jack Russel heeft een angststoornis en beet van de stress haar staart kapot. Niets leek te helpen. Dank zij de CBD druppels is veel rustiger en minder gestrest. Haar staat is goed genezen en ze blijft er ook vanaf. Andere producten hadden geen effect.

1 marca 2024

Beste Harry,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij dat uw Jack Russel zoveel baat heeft bij de CBD olie. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om ons te benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Ik bestelde cbn olie en cbd kado

Ik bestelde cbd olie en kreeg een flesje cbn olie er gratis bij. Ik was daar blij verrast over. Snelle levering,korting op je volgende bestelling.
Handgeschreven wie het voor je heeft ingepakt maakt het toch een stukje persoonlijker. Top

20 czerwca 2024

Beste mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze geste; wij geven onze klanten graag iets extra's :). Fijn dat u onze persoonlijke noot waardeert. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!

Zeer goed

Makkelijk bestellen. Snel geleverd en ook nog een extra proefflesje.

21 czerwca 2024

Beste Hans,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u het bestelproces and makkelijk ervaart en dat het snel geleverd werd. Het cadeautje was ons plezier :). Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst.

Gedetailleerde en heldere communicatie

Eerst en vooral de heel duidelijke beschrijving van de diverse producten.
De snelle verzending na bestelling.
De werking van het gekochte product dat me de slaap bezorgt die ik miste.

3 czerwca 2024

Beste Flor,

Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over de duidelijke productinformatie, snelle verzending en de werking. Wat fijn dat u nu beter slaapt! Indien u eventuele vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!

Meer dan tevreden

Meer dan tevreden, en wat een service! Gebruik het nu een paar dagen CBD overdag en CBN voor de nacht, heb het gevoel dat de pijn zachter wordt en het in slaap vallen wat beter gaat.

31 maja 2024

Beste Martha,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze service, wij staan onze klanten graag zo goed mogelijk te woord. Indien u eventuele vragen of opmerkingen heeft, weet u ons te vinden ;). Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!

Goede producten

Snelle levering, goed verpakt, zeer goede kwaliteit van de producten. Ik slaap echt beter met de CBD snoepjes of CBN breedspectrum druppels.

23 maja 2024

Beste Marisca,

Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u baat heeft bush onze producten en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Onze producten worden met veel zorg en aandacht samengesteld. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust benaderen. Voor nu nog een mooie dag gewenst!

SUPER snelle levering!

Snelle levering met altijd een verassing erbij.
Dit werkt super bij mijn hond.
Erg tevreden.

21 maja 2024

Beste MK,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de snelle levering en het cadeautje. Wij geven onze klanten graag iets extra's. Wat fijn om te horen dat uw hond baat heeft bij ons product. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, top product!!

18 maja 2024

Beste Scott,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te lezen dat uw pakket spoedig is geleverd en dat u tevreden bent over onze service. Indien u nog eventuele vragen of opmerkingen heeft kunt u ons gerust benaderen. Graag tot ziens in onze webshop en nog een fijne dag!

Top quality

First order received. Absolutely satisfied and happy! Thanks for the additional gift! much appreciated :) 10/10 for me!

13 maja 2024

Dear Carmine,

Thank you for your positive review. We are happy to read that you are satisfied with our service. We like to give our customers something extra. If you have any questions or remarks, feel free to reach out to us. have a wonderful afternoon.

Oceniono na 5 z 5

I’m very satisfied with my purchase

I’m very satisfied with my purchase, delivery and care of Dutch Hemp. I’ll keep it in mind for my next purchase. ;)

3 maja 2024

Dear Thays,

Thank you for your positive review. We are happy to hear that you are satisfied with your order and our service. We handle our orders with personal attention and care. If you have any questions or remarks, feel free to reach out to us. We look forward to seeing you again in our webshop. Have a wonderful day!

Goed product

Goed product, snelle levering en weer een extraatje erbij! Altijd leuk!

9 kwietnia 2024

Beste Mariijke,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over ons product, de snelle levering en de het cadeautje. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!

AZIENDA SERIA

Ottimo prodotto. Molto gradito l'omaggio.
Consigliato!

6 kwietnia 2024

Dear Daniela,

Thank you for your wonderful review. We arre happy to read that you are satisfied with our products and the gift. It was our pleasure! If you have any questions or remarks, feel free to reach out to us. Have a pleasant day!

Alles prima in orde

Alles prima in orde ,
zeer snelle bezorging ,TOP !

31 marca 2024

Beste Pat,

Bedankt voor uw super beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent eb dat uw bestelling spoedig is geleverd. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om ons te benaderen. Wij wensen u nog een fijne dag!

Oceniono na 4 z 5

Beste Wilma,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze producten en de snelle levering. Wij verweken onze bestellingen met veel zorg en aandacht. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop en nog een mooie dag gewenst!

Great service as always

Great service as always. Would highly recommend 🤩🤩🤩🤩🤩

12 kwietnia 2024

Dear Glenn,

Thank you for sharing your amazing review. We are happy to read that you are satisfied with our service and that you would recommend us. If you have any remaining questions or remarks, don't hesitate to contact us. We look forward to seeing you in our webshop again. Have a wonderful day!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej