Dutch Hemp Recenzje 505

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en daarbij een leuke handgeschreven boodschap. Gratis een klein flesje cbd 5% en een kortingsbon. Ik had nog niet eerder cbd gebruikt, maar het helpt echt goed tegen nachtelijke span... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kwam deze site tegen, omdat ik opzoek was naar hoge percentage cbd olie tegen overgangsklachten. Heb 40% en met slechts 2 druppels merk ik dat ik afgeremd wordt. Het geeft een kalmerende werking en vo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wonderful!! Great service, awesome quality, and seriously kind people. Quick delivery as well, and lots of discounts. All round goodness, thank you.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zielarski

Napisane przez firmę

Dutch Hemp is one of the leading CBD brands in Europe and is committed to providing pure, high-quality CBD products to support the health and well-being of our customers. Our range includes premium CBD oils, CBD patches, CBD softgels and CBD edibles all of which are produced to the highest standard.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

perfecte verzorging

Vandaag al mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen.
Dutch Hemp heeft werkelijk zuivere producten en een geweldige service.
En ook nog een cadeau bij de bestelling.
Mijn complimenten.

6 czerwca 2025
Opinia niezależna

Beste Irena,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Leuk om te lezen dat u blij bent met het cadeautje :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!

Oceniono na 5 z 5

Snelle goede levering en je krijgt…

Snelle goede levering en je krijgt altijd een fijne gift en een bedankje.

21 maja 2025

Beste Jan,

Heel vriendelijk en snelle service

Heel vriendelijk en snelle service

20 maja 2025

Beste Rachida,

Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Oceniono na 5 z 5

Ik kamp al jaren met slaap…

Ik kamp al jaren met slaap problemen..heb al vanalles geprobeerd voor mijn onrust oa slaap medicaties. Deze druppels maken mij vrijwel kort na inname al rustiger . Hierdoor slaap ik sneller in en beter door. Zeer positieve ervaring dankjewel daarvoor!😃

19 maja 2025

Bese Mevrouw Heitbrink,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met onze olie. Wat fijn dat de druppels u ondersteunen bij een goede nachtrust. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Geweldig

Geweldige service en snelle levering, en vooral hele goede kwaliteit!

6 maja 2025

Beste Sytske,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze producten :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Oceniono na 5 z 5

Me habían recomendado esta página y ha…

Me habían recomendado esta página y ha sido todo genial, esperando el pedido

1 maja 2025

Dear Luisa,

Thank you for your positive review. We are happy to read that you are satisfied with our service. If you have any questions or remarks, feel free to reach out to us. We look forward to see you again in our webshop. Have a wonderful day!

Kind regards,

Snel en correct

1 maja 2025

Beste Nicole,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling. Dit doen wij met veel zorg en persoonlijke aandacht. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Goede kwaliteit

1 kwietnia 2025

Beste Bert,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zien u graag terug in onze webshop. Voor nu een fijne dag gewenst!

Supersnel mijn bestelling binnen

Supersnel mijn bestelling binnen! Keurig verzorgd; met kaartje, een extraatje, en een kortingsbon, zo leuk! En zoals altijd geweldige fijne producten.

1 kwietnia 2025

Beste Monique,

Zeer klantvriendelijk!

Er ging bij mijn eerste bestelling het een en ander mis, maar dat is uiteindelijk heel netjes en klantvriendelijk opgelost. Ik moet nog even wennen aan de olie: eerder gebruikte ik een merk met hennepzaadolie als basis, en dit merk gebruikt MCT-olie, wat vrij smaakloos is. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de meer aardse smaak van hennepzaadolie. Omdat mijn CBD-spiegel even was afgebouwd, kan ik op dit moment nog niets zeggen over de werking van de olie. Wat ik wel met zekerheid kan zeggen: deze webshop doet écht z’n best om de klant tegemoet te komen!

28 marca 2025

Beste Shanna,

Bedankt voor het uitgebreid delen van uw positieve ervaring. Fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze klantenservice. Wij doen graag ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor uw feedback over uw voorkeur voor een basisolie. In de meeste producten gebruiken wij echter wel hennepzaadolie. Indien u daarover, of over iets anders nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons altijd benaderen. Voor nu een mooie dag gewenst!

Beste Sietze,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Oceniono na 5 z 5

Bestelling en levering prima gegaan.

Bestelling en levering prima gegaan.

28 marca 2025

Beste Maras,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de verwerking van uw beselling. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een mooie dag!

Oceniono na 5 z 5

Snelle verzending en een leuk kadootje…

Snelle verzending en een leuk kadootje erbij, helemaal prima!

25 marca 2025

Beste Hannah,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle levering. Leuk om te lezen dat u blij bent met het cadeautje :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Fast delivery

Fast delivery
I like the quality of the product

22 marca 2025

Dear Maggie,

Thank you for your positive review. We are happy to read that you are satisfied with our fast delivery and the quality of our product. If you have any questions or remarks, feel free to reach out to us. We look forward to see you again in our webshop. Have a wonderful day!

Kind regards,

Levering prima Prijs oké

Levering prima Prijs oké. Korting. Uitstekend

Beste Evert,

Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze levering, prijzen en acties. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Scherp geprijsd

Scherp geprijsd, super service, snelle levering!

Beste Ray,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze toegankelijke prijzen, snelle verzending en service. Wij doen graag ons best om onze klanten tevreden te stellen :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Goed produkt

Beste Elisabeth,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over ons product. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Oceniono na 5 z 5

Eerste keer dat ik via dutch hemp…

Eerste keer dat ik via dutch hemp besteld heb. Ik ben via de coffeeshop met gummies in aanraking gekomen, helaas verkochten zij maar tijdelijk daarom opzoek gegaan naar een andere oplossing.

Ik heb de full spectrum blueberry gummies gekozen en ben zeer te vreden. Ik neem er twee half uur voor ik ga slapen en ben zo weg. Ik sta voor me wekker op en heb het gevoel dat ik meer uitgerust ben.

En als bonus ook nog een kadootje tot zo ver 10/10

17 marca 2025

Beste Thorin,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over het gebruik van onze gummies voor uw nachtrust. Het cadeautje was ons plezier om te geven :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Altijd correct en vlugge levering

Altijd correct en vlugge levering

15 marca 2025

Beste Viviane,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling. Onze bestellingen worden met zorg en persoonlijke aandacht verwerkt. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!

Nette en snelle service

Nette en snelle service, betaalbare produkten.

14 marca 2025

Beste Tineke,

Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de prijsklasse. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een mooie dag!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej