Wat een verschrikkelijk bedrijf 2 maanden geleden een nas gekocht. Deze kon steeds niet geleverd worden nog de optie gegeven om een andere kleur die wel op stock was op te sturen dat weigerde ze wan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Productnummer; 5020003425 Op 10 juni 2026 besteld. Inmiddels 1 maand verder, niets geleverd, reageren niet op mail, je kan ze telefonisch niet bereiken. Mijn advies; vermijden!!! Niets kopen/ best... Zobacz więcej
Mijn ervaringen met Dustin waren prima en wil graag een tegengeluid laten horen tegen alle negatieve reviews. Op 26-12-2025 extra intern geheugen besteld. Order werd bevestigd op maandag 29-12. Ik z... Zobacz więcej
Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo onprofessioneel met zijn klanten omgaat. Te bizar voor woorden. Van de drie zaken die besteld zijn, wordt er één geleverd en vervolgens moet je overal ac... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep komputerowy
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Sklep z komputerami i akcesoriami
- Hurtownia RTV
- Sklep TV
Napisane przez firmę
Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Wij helpen onze klanten voorop te blijven lopen door de juiste IT-oplossing voor hun behoeften te leveren. Wij bieden ongeveer 255.000 producten en aanverwante diensten aan bedrijven, de publieke sector en particulieren. Dustin heeft ongeveer 2.400 medewerkers die gepassioneerd zijn en geloven in technologie en de mogelijkheden die het biedt. Het bedrijf is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met het hoofdkantoor in Nacka Strand net buiten het centrum van Stockholm.
Dane kontaktowe
Wijchenseweg 20, 6537 TL, Nijmegen, Holandia
- 088-011 82 00
- klantenservice@dustin.com
- dustinhome.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Dell Latitude 5540
Ik was op zoek naar een specifieke laptop en kon al mijn vragen stellen via de klantenservice en deze werden snel en adequaat beantwoord. Laptop uiteindelijk besteld en werd binnen 2 dagen bezorgd. Was voor het eerst dat ik een product heb besteld via dit bedrijf en ik kom zeker terug als ik weer wat nodig zou hebben.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Snelle levering en overzichtelijke website
Snelle levering en overzichtelijke website. Tevens was de prijs ook erg gunstig. Dus zeer tevreden!

Odpowiedź od Dustin Nederland
Goede info en scherpe prijs
Dustin had de meest complete variant tegen een hele scherpe prijs op voorraad.
Levering was vervolgens lekker snel.
Heel tevreden over deze club.

Goede prijs en communicatie
Goede prijs van het product, duidelijke communicatie rondom de levering en duidelijke factuur voor de zakelijke klanten onder ons. Gewoon zoals het zou moeten zijn.

credit bedrag - zelf bellen
Retour bestelling en komt er een vraag per mail die ze zelf ook kunnen beantwoorden en vervolgens kan je achter het credit bedrag aan gaan bellen. Dan werken ze thuis en kunnen ze er niet bij. Gaat het intern per fysiek papier ?
1 werkdag later: Ondanks het 'Vervelend-we-doen-ons-best-bot-Reinier' geen voortgang. Nuttiger zou zijn om daadwerkelijk op te zoeken en het issue te verhelpen ipv internetvulling en pr acties.

Slecht gevoel
Wilde muis bestellen hier. Veel taalfouten op de site en een slecht gevoel. Gelukkig werkte iDeal niet, transactie afgebroken.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Snelle levering en duidelijke…
Snelle levering en duidelijke communicatie over de zending

Aanrader
Makkelijk bestellen. Snelle levering uit voorraad. Prima verpakt.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Gister besteld en vandaag binnen
Gister besteld en vandaag binnen. Zo snel is je bestelling binnen.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Goed artikel en snel geleverd
Goed artikel en snel geleverd. In 1 keer goed en helemaal tevreden!

Klacht netjes opgelost
Nadat ik een klacht had ingediend over een reeds ontvangen nieuw product, zonder daar direct een compensatie voor te vragen, heeft Dustin uit eigen beweging het gehele aankoop bedrag gecrediteerd. Ik kan niet anders zeggen dan, Top!

Voorraadinformatie en levertijden onbetrouwbaar
De voorraadinformatie en levertijden op de webshop zijn uit de lucht gegrepen. Wéér ís de levering van mijn bestelling meerdere malen uitgesteld omdat één item niet beschikbaar is. 26/3 besteld, datum is inmiddels 17/4. Terwijl het item volgens de website nog steeds een 48 uur levertijd heeft!
Als ik deellevering wil, moet ik extra bezorgkosten betalen, terwijl ik - als ik vooraf geweten had dat een item niet echt op voorraad was, een andere webshop had gekozen.
Het ergste is, dat de medewerkers zich ervan bewust zijn dat het niet klopt, maar dat het bedrijfsstategie is om deze 'optimistische' informatie te plaatsen.
Ze kunnen de deelbestelling ook overzetten naar een andere onderleverancier, zodat er wel sneller geleverd kan worden, maar dat doen ze pas als je belt.

Odpowiedź od Dustin Nederland
If i could give a 0 star review
If i could give a 0 star review, I would. I ordered home office equipement via my company. They have made 3 appointments to deliver and still have not showed up! Each time I had to put in a days leave to ensure I would be there. Useless!

Odpowiedź od Dustin Nederland
Top! Goed advies, service en snelle levering
Ik had een artikel besteld wat al moeilijk verkrijgbaar was. Bij Dustin nog wel leverbaar, maar met levertijd. Via updates per mail steeds een update gekregen. Jammer genoeg bleek het uiteindelijk niet meer leverbaar. Gevraagd wat een goed alternatief was, en kort daarna al een antwoord gekregen. Besteld en de volgende dag al in huis. Heel erg fijn!

Odpowiedź od Dustin Nederland
Super snelle levering en werkt naar…
Super snelle levering en werkt naar behoren

Louche bedrijf.
In September 2023 stuur ik een HP laptop van mijn dochter op voor reparatie van de webcam. Er zat aan de binnenkant iets voor het gaatje dat de webcam bedekte.
De reparatie viel onder garantie.
Dustin heeft geen reparatie afdeling, maar werkt samen met een bedrijf dat Microfix heet.
Zoek naar 'Microfix' op Trustpilot en lees de vele negatieve reviews over peperdure facturen van nep reparaties en nep onderzoekskosten.
Voordat je de spullen opstuurt worden e-mails door Microfix op dezelfde dag beantwoord, maar nadat je de spullen opstuurt krijg je geen bericht meer.
Na bemiddeling van een externe partij kreeg ik de laptop retour. Het materiaal aan de binnenkant was verwijderd waardoor de webcam weer werkte.
Maar... er zat ook een brief bij met een onnozele tekst van een nep onderzoek naar software waaruit zou blijken dat er niets aan de hand met de laptop was. Er was helemaal geen onderzoek naar software geweest, want het ging hier om hardware :-)
Bovendien was de webcam gerepareerd, dus was er wel degelijk iets kapot geweest.
In Januari 2024 bleek weer hetzelfde probleem te zijn met de webcam. Wederom zat er materiaal aan de binnenkant voor het webcam gaatje.
Een e-mail aan Microfix werd direct beantwoord. Ik moest eerst contact opnemen met Dustin.
Vervolgens kreeg ik een belachelijke discussie met ene Reinier over een schuifje voor het webcam gaatje. Het blijkt dat deze Reinier totaal niets weet van de producten die door Dustin worden verkocht. Hij begrijpt zelfs niet dat je gewoon kan Googelen naar de productnaam en dan foto's ziet hoe deze artikelen eruit zien :-(
Uiteindelijk stuur ik de laptop via Dustin weer naar Microfix ter reparatie.
Maar... er komt geen enkele reactie meer van Microfix. Ook niet na vele e-mails van mijn kant.
Mijn dochter gebruikte de laptop voor haar middelbare school en moest al die tijd een laptop van school lenen.
Nadat ik een negatieve review over Dustin op Trustpilot plaatste stond binnen enkele dagen een koerier voor mijn deur met een doos van Microfix.
Ik dacht: "Fijn. Eindelijk dan toch de laptop retour."
Maar nee hoor... Microfix stuurt doodleuk een ander ouder model van HP dat ze verpakken in dezelfde doos als waarmee ik de HP laptop had opgestuurd.
Nog erger... Ook deze oudere laptop heeft hetzelfde probleem met de webcam. Ook dit webcam gaatje is aan de binnenkant afgedekt waardoor de webcam onbruikbaar is.
Er zat ook geen brief in de doos van Microfix.
Als ik hierover contact opneem met Dustin dan stuurt Reinier doodleuk een e-mail dat ik voor garantie bij Microfix moet zijn.
Mijn beste Reinier. Ik heb niks met Microfix te maken. De HP laptop is bij jullie gekocht, dus zijn jullie verantwoordelijk.
Ik wil gewoon de originele laptop terug waarvan de reparatie onder garantie viel.
Zowel Dustin als Microfix houden de klanten voor de gek. Zodra beide bedrijven je geld en retour gestuurde artikelen hebben kan je fluiten naar garantie, je geld en artikelen.
Lees de vele negatieve reviews over beide bedrijven en zie de rode lijn.
Ik heb reeds contact opgenomen met Kassa en Radar. Zij zullen de vele klachten over deze louche bedrijven gaan behandelen in hun tv programma.
Wees gewaarschuwd! Blijf weg bij Dustin en stuur nooit artikelen naar Microfix!

Doświadczenie Trustpilot