Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Nette monteurs die mee denken en alles netjes in overleg doen. Alles netjes achter gelaten. En hebben ook nog uitleg geven hoe de installatie werkt.

Oceniono na 5 z 5

De collega die zou komen belde in de ochtend dat de afspraak tijd niet gehaald zou worden Ivm het weer. Eenmaal ter plaatse zijn de collega’s gaan lossen en eerst binnen aan de slag gegaan. Ondanks... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf. Heb een thuisbatterij door hun laten installeren. Maanden bezig om inzicht te krijgen in de werking van de batterij. Al vijf maanden bezig met mailtjes sturen en bellen. Wordt nauw... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service. Prettig gesprek gehad met verkoper. Wij moesten een paar keer herplannen en dit was geen probleem , wat erg fijn was. Installatie gedaan door leuke gasten die ook nog kundig zijn en erg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej

Napisane przez firmę

Produceer uw eigen schone energie

Dane kontaktowe

Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Duratnet heeft gereageerd op mijn…

Duratnet heeft gereageerd op mijn negatief beschreven ervaring m.b.t. het niet nakomen van gemaakte afspraken. Afgesproken om het toch nog een kans te geven waarop Peter den Boer is langs geweest. Heel prettig overleg gehad m.b.t het voorstel en mogelijkheden en snel daarop een offerte ontvangen. Nog geen beslissing genomen om erop door te pakken, maar in ieder geval neem ik mijn woorden terug over het niet nakomen van de eerder misgelopen afspraken. de hr. Maas heeft meer dan zijn best gedaan om mijn blik op Duranet in positieve zin aan te passen.

30 listopada 2022

Afspraak voor 2-de keer niet nagekomen

1 ster voor de moeite om voor de 2-de keer de afspraak te moeten verzetten omdat de gemaakte niet nagekomen kan worden. Slechte zaak en geen reclame voor zorvuldigheid met klsnten.
Daar doe ik geen zaken mee.
Afz. Dirk

31 października 2022
Logo Duranet

Odpowiedź od Duranet

Beste Dirk, Ik ben blij dat we er samen goed uit zijn gekomen na ons telefonisch contact. Bedankt voor de alsnog goede review die je op 1 december gegeven hebt. Ik ben blij dat het naar tevredenheid is opgelost.

Gr Ron Maas.

plaatsing van 10 zonnepanelen

Na het eerste gesprek en het accepteren van de offerte duurde het even voor we tot een afspraak kwamen. Dat lag er aan dat als Duranet belde ik niet kon opnemen. Als ik terugbelde was Duranet druk. Maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en liggen er nu tien zonnepanelen op het dak van het bijgebouw in mijn tuin. Netjes geïnstalleerd. Alles netjes achter gelaten.

24 października 2022
Oceniono na 4 z 5

Helaas wat langer moeten wachten op de…

Helaas wat langer moeten wachten op de zonnepanelen dan was aangegeven bij het verkoopgesprek. Het plaatsen van de panelen is zonder problemen verlopen en de monteurs hebben netjes gewerkt. De verdere afhandeling is naar de volle tevredenheid gegaan.

13 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Dan denk je met je 52 jaar nog ff…

Dan denk je met je 52 jaar nog ff duurzaam te gaan worden... Maar.... Het is mijn uitstekend bevallen van installatie tot aan hulp aan telefoon om de puntjes op de i te zetten.... Echt super tevreden...(Jong team.... maar zeer professioneel... Zelfs tot mijn verbazing een vrouwelijke elektricien)

Groetjuhs Lies en Ruud

30 września 2022

Perfecte begeleiding van A tot Z

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Duranet. Vanaf het eerste contact moment voor een offerte en het advies in het aantal zonnepanelen tot de instalatie zelf en de afronding waarbij ze ondersteunen voor btw teruggave, het aanmelden voor de energielevering etc.

Al met al zeker aan te bevelen.

1 października 2022

Een spannend traject

Ondanks een hele hoop vraagtekens in eerste instantie ben ik uitermate tevreden over het hele proces betreffende aanschaf zonnepanelen. Eerlijk gesprek, goed overleg over plaats waar de zonnepanelen het best tot hun recht komen. Correspondentie over en weer uitstekend afgehandeld. En tot slot een fijne ploeg met kennis die de installatie deed.

13 września 2022
Oceniono na 3 z 5

Na vier weken nog steeds geen offerte

Op 17 augustus een adviesgesprek gehad en tot op de dag van vandaag (14 september) nog steeds geen offerte ontvangen. Ook op mijn mails met de vraag wanneer ik de offerte tegemoet kan zien, wordt niet gereageerd.

Na deze melding van 14 september ben ik meteen gebeld door de adviseur, heb duizendmaal excuses aangeboden gekregen en is de offerte meteen verstuurd. Daarmee is mijn klacht goed afgewikkeld.
A. den Toom

14 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Wij zijn erg tevreden over Duranet

Wij zijn erg tevreden over de informatie vooraf, de levering en installatie van onze zonnepanelen.
Met vragen werden we vriendelijk en deskundig te woord gestaan.
De mail met informatie die we na de installatie kregen was duidelijk en erg handig voor alles wat we moesten navragen bij de verzekering en moesten regelen.

Jos Stokman

21 sierpnia 2022

Smooth experience

Duranet is a trusted provider of solar panels. Communicating in English wasn't a problem for them and they were responsive to our questions. They work with friendly and resourceful professionals to prepare you for the installation which took one day. They guided us clearly on registration, tax process, and called after the installation for detailed review on the service.

20 sierpnia 2022
Oceniono na 4 z 5

Vriendelijke behandeling en goede informatie voorziening.

Wij hebben ons vriendelijk behandeld gevoeld door iedereen waar wij mee te maken hebben gehad. Ze hebben ons goed geinformeerd. Tot ons grote geluk zijn de panelen eerder gelegd dan verwacht.
Een klein minpuntje is dat er wat klein verpakkingsmateriaal is achter gebleven en het gat in de muur, waar de kabel door heen gaat naar de meterkast, was niet dicht gekit. Inmiddels is alles tot tevredenheid hersteld.

11 sierpnia 2022
Oceniono na 4 z 5

Uiterst tevreden met de installatie

Uiterst tevreden met het voortraject en met de installatie van het zonnepanelen systeem. Monteurs zeer behulpzaam en ondanks de warmte op de dag van installatie en de complexe situatie op het dak in 1 dag geinstaleerd en de volgende dag ingebruikt kunnen nemen. Natuurlijk wat uitdagingen gehad met de levering maar hier goed en proactief over geinformeerd.

10 sierpnia 2022

Een tevreden klant!

Na wat startproblemen omtrent planning & onverwachte kosten werd alles keurig opgelost en bleef de communicatie goed en helder. De bereikbaarheid en ook het proactief nabellen of alles met de verschillende partners naar wens is verlopen heb ik als prettig ervaren.

3 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

3 weken geen enkele reactie…

Na het thuisgesprek zouden we binnen twee dagen de offerte in huis hebben. Na anderhalve week hebben we maar eens aangegeven dat we nog niets hadden ontvangen en zowel Duranet als de vertegenwoordiger zou de offerte, die wel was gemaakt, maar niet verzonden (??) nu aan ons verzenden. We zijn nu weer een week verder en na nog weer een paar telefoontjes, nog steeds (zoals meer mensen hebben gezegd) radiostilte. Onbegrijpelijk, dat je zo met toekomstige klanten omgaat.
H&G de Rijk

3 sierpnia 2022
Logo Duranet

Odpowiedź od Duranet

Beste H&G de Rijk,

Ik heb begrepen van mijn collega dat jullie vanmiddag contact hebben gehad en dat jullie de offerte inmiddels hebben ontvangen.
Het was helaas gewoon een fout van onze adviseur. Dit soort dingen gebeuren door de enorme drukte van het moment helaas. Geen excuus, het moet gewoon netjes opgevolgd worden.
In ieder geval excuses voor het ongemak.
Als u ons de kans geeft zullen we zorgen dat het verder een prettig proces wordt. Er gaan bij ons namelijk na installatie geen ontevreden klanten weg. Daar staan wij voor.

Fijne avond.

R. Maas

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej