Zakupy z DUNIA to czysta przyjemność. Ekspresowa wysyłka i dostawa, produkty pięknie i bezpiecznie opakowane. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym!
Zakupy z Dunia Organic to czysta przyjemność😊 Dużo fajnych kosmetyków naturalnych do wyboru. Ekologiczne opakowania za co bardzo dziękuję. Szybka wysyłka i gratisy (które uwielbiam) 😉 No i ręczn... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online shop with natural cosmetics. Great quality at good prices.
Zjednoczone Królestwo
- 07414899500
- info@duniaorganic.com
- duniaorganic.com
DUNIA- Najlepszy sklep w UK!
Super szybka dostawa
Super szybka dostawa, bardzo dobra informacja o realizacji zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i mogę polecić tego sprzedawcę
Same plusy
Zamówienie po jego złożeniu przyszło bardzo szybko, bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Świetna jakość sprzedawanych produktów. Na pewno zrobię tu zakupy ponownie :)
Nowa-stała klientka
Nowa-stała klientka!
Ekspresowa (a wręcz natychmiastowa!) wysyłka, kosmetyki bardzo profesjonalnie opakowane, odręcznie napisany, spersonalizowany liścik z podziękowaniami i super gratis! Nie wiem czego jeszcze mogła bym sobie zażyczyć :D Będę często wracać! ^.^
Sklep Dunia Organic
Produkty super zabezpieczone, szybka przesyłka. Na pewno skorzystam ponownie, ;) Sklepu z takim asortymentem w UK szukałam, bardzo polecam!
Uwielbiam
Niesamowita strona z bardzo ciekawymi produktami. Znaleźć można wszystko czego każdy z nas potrzebuje do pielegnacji ciała a nawet duszy. Niektóre kosmetyki pachną tak pięknie, że zostają na długo w pamięci. Ekspresowa wysyłka i pięknie wszystko zapakowane. Czekam z niecierpliwością na kolejne nowe marki.
Pozdrawiam
Rewelacja!
Rewelacja!! Ekspresowa wysyłka, nawet w tym ciężkim czasie, wszystko idealnie zapakowane, na pewno pierwszy ale nie ostatni raz!!
Polecam z całego serca!
Świetna obsługa
Świetna obsługa, bardzo szybka wysyłka, jednym słowem REWELACJA! Na pewno zrobię tu nie jedne zakupy ❤️
Excellent!
Wszystko super :) produkty, które spełniają oczekiwania, szybka dostawa, miła obsługa, liścik z życzliwym słowem i próbka :) no co tu więcej pisać, polecam serdecznie :)
Zamówienie
Zamówienie, które złożyłam dotarło ekspresowo pomimo obecnej sytuacji. Kosmetyki były bardzo starannie zapakowane. Jestem również pozytywnie zaskoczona, że można znaleźć produkty takich firm jak La Le czy LillaMai. Nie żebym narzekała, ale spełnieniem marzeń byłoby, gdyby asortyment sklepu poszerzył się o takie marki jak: Asoa, Nacomi, Ministerstwo Dobrego Mydła, Alkemie czy Phenomè. Jeśli szukacie naturalnych i ekologicznych kosmetyków o świetnych i bezpiecznych składnikach to Dunia z pewnością Was nie rozczaruje!
Świetny sklep
Świetny sklep! Duży wybór produktów, szybka wysyłka i najsolidniejsze ekologiczne zapakowanie produktów jakie widziałam! Jestem ZACHWYCONA! Należy sié 6 gwiazdek!
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka ! Świetny kontakt z właścicielka, duży wybór. Z całego serca polecam zakupy u Dunii ;) na pewno zostanę stałym klientem !
Fantastyczna Obsluga!
Fantastyczna Obsluga!
Zamowienie dotarlo do mnie w ekspresowym tempie, w razie pytan szybki kontakt z wlascicielka. Duzy wybor i przystepne ceny, czego chciec wiecej <3
Obsługa na wysokim poziomie :)
Szybka i miła obsługa, indywidualne podejście do klienta - byłam mile zaskoczona z ręcznie napisanej kartki oraz dodatku do zamówienia!! Duży wybór kosmetyków oraz szybka dostawa! Serdecznie polecam!!!
Sklep na 6 gwiazdek
Sklep na 6 gwiazdek! Bardzo dobry wybór kosmetyków w atrakcyjnych cenach, oraz bardzo szybka dostawa nawet w tak trudnym czasie jak ostatnio. Z całego serca polecam zakupy w tym sklepie!
Szybka dostawa. Indywidualne podejście do klienta. Dużo fajnych kosmetyków. Polecam serdecznie :)
Świetne podejście do klienta
Świetne podejście do klienta! Zamówienie z niedzieli było już u mnie we wtorek rano! Gdzie z innego sklepu czekalam od piatku do soboty, czyli 8 dni! Duży wybór kosmetyków naturalnych zarówno do twarzy jak i do włosów. Jeśli ktoś mieszka w UK i interesuje się naturalna pielęgnacją i kosmetykami z dobrym składem cudowne jest to że wszystko ma w jednym miejscu i nie musi czekać długo na wysyłke np jakby zamawiał z Polski. Do tego dołączona odręcznie napisana kartka z podziękowaniami za zakup, i to co każdy lubi czyli próbki. Widać że ktoś wkłada w to całe serce i nie jest to tylko jego praca którą musi wykonać. Polecam!
Zakupy z Dunia Organic to czysta…
Zakupy z Dunia Organic to czysta przyjemność😊
Dużo fajnych kosmetyków naturalnych do wyboru.
No i ręcznie napisana wiadomość - super 👌
Na pewno nie jest to moje ostatnie zamówienie.
Świetny sklep
Świetny sklep, duzy wybór kosmetyków w dobrej cenie oraz szybka i tania wysyłka. Polecam!