1. Perfumeria

Napisane przez firmę

Hos Duftia gør vi tingene anderledes. Intet betalt medlemskab er nødvendigt! Ingen skjulte gebyrer! Ingen kunstige “før-priser”! Ingen prishop i kurven! Hos os finder du ægte parfumer til ærlige priser og et univers, hvor kvalitet, gennemsigtighed og passion for dufte går hånd i hånd. Vi er ikke bare endnu en parfumebutik. Vi er Duftia – din nye parfumeshop, hvor ægte parfumer, gennemsigtighed og ærlige priser møder en kundeservice i særklasse, skabt til dig, der fortjener mere end det almindelige. Derfor har vi skabt en af Danmarks måske billigste webshops med ægte parfumer – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mission er enkel: ægte varer, ærlige priser. Gennemsigtighed i alt, vi gør Vi tror på, at tillid starter med ærlighed. Hos os får du: Når vi kører tilbud, er det vores egne reelle priser, vi sætter ned – ikke en oppustet vejledende pris. Det gør vi, fordi vi selv hader at blive ført bag lyset. Vores varer – og vores måde at tænke lager på For at kunne tilbyde dig faste lave priser og samtidig undgå spild og overflødigt lager, befinder størstedelen af vores varer sig på fjernlager inden for EU. Vi bestiller hjem løbende, baseret på efterspørgsel. Det betyder, at leveringstiden kan være lidt længere end hos de store kæder – men det er et bevidst valg. Vi er i gang med at opbygge et mindre lokalt lager baseret på efterspurgte produkter, så nogle varer vil kunne leveres hurtigere end andre. Leveringstiden fremgår altid tydeligt på hvert enkelt produkt. Det hjælper os med at: Undgå overproduktion Minimere unødvendig transport og ressourceforbrug Holde priserne nede for dig som kunde Hvad med dyreforsøg? Vi ønsker at støtte produkter uden dyreforsøg, og vi følger udviklingen tæt. Men fordi nogle af de store mærker stadig er involveret i tests på visse markeder (bl.a. Kina), kan vi ikke love, at alt hos os er 100 % cruelty-free. Til gengæld lover vi at være åbne om det – og du er altid velkommen til at spørge, hvis du er i tvivl om et bestemt mærke. Vores tilgang til bæredygtighed Vi tror på, at god forretning og omtanke for miljøet sagtens kan gå hånd i hånd. Derfor arbejder vi løbende på at gøre vores drift mere bæredygtig – både i de små detaljer og de større beslutninger. Det handler ikke om perfekte løsninger, men om bevidste valg. Sådan gør vi: Genbrugsemballage Hvor det er muligt, bruger vi kasser og fyldmateriale flere gange – det sparer både ressourcer og affald. Effektiv og ansvarlig levering Vi samarbejder med transportører, der har fokus på CO₂-reduktion og optimeret ruteplanlægning. Her anbefaler vi især Instabox, som arbejder med lave emissioner, bæredygtig emballage og gode arbejdsforhold. Instabox selv siger det bedst: “Når det kommer til bæredygtighed, handler det ikke om at se bedst ud, men om at gøre det bedste for planeten og alle, der lever her.” Derfor anbefaler vi, at du vælger Instabox som leveringsmetode, når det er muligt – et lille valg, der gør en forskel. Begrænset overproduktion Vi køber og producerer med omtanke, så vi undgår spild og varer, der ender på lageret uden grund. Kvalitet frem for kvantitet Vi udvælger produkter, der holder – så du som kunde får mere ud af dit køb over tid. Vi er ikke 100 % bæredygtige, og det lover vi heller ikke. Men vi tror på gennemsigtighed og løbende forbedringer. Tak fordi du kiggede forbi Vi arbejder hver dag på at gøre det så nemt, gennemskueligt og prisvenligt som muligt at købe parfume – og vi er altid åbne for forslag. Har du spørgsmål eller input, hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte os på mail: kundeservice@duftia.dk eller via vores kontakformular, som du finder under Kontakt. De bedste hilsner Team Duftia

4,4

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition , og levering

1 marca 2026

Kære Milan

Vi sætter pris på din anmeldelse, og er glade for at alt var som det skal være.

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig fordendelse og den bedste…

Lynhurtig forsendelse og den bedste pris på markedet! 👏👏👏

27 lutego 2026

Kære Polina

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for du har været tilfreds med dit køb.

Du er altid meget velkommen en anden gang.

Oceniono na 4 z 5

Ok butik

Fint, men lidt lang leveringstid

9 stycznia 2026

Hej Leif

Vi er kede af den ekstra leveringstid du løb ind i.
Vi synes ellers vi havde gjort hvad vi kunne, for at oplyse sidste bestillingsdato fra vores fjernlager, som var d. 17/12. Jeg kan se du bestilte d. 20/12, og derfor røg ind i helligdagene.

Vi håber, på trods af den uheldige situation, at kompensationen på 10%, gjorde en lille forskel.
Vi kan iøvrigt oplyse at vi har stoppet samarbejdet med denne leverandør, da det, trods helligdage, var under al kritik.

Oceniono na 5 z 5

Levering gik helt som forventet

Levering gik nemt og præcist, levede fuldt op til mine forventninger

16 grudnia 2025

Kære Annette

Tak for dine søde ord. Vi er glade for at høre du var tilfreds med dit køb.

Du er altid velkommen en anden gang.

Jeg giver Duftia 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg giver Duftia 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og de varmeste anbefalinger. En virkelig god service. De holder hvad de lover.
Handler der helt sikkert igen.

22 grudnia 2025

Kære Trine

Tusind tak for dine søde ord.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og glæder os til at se dig igen.

Rigtig glædelig jul til dig og din e.

Oceniono na 5 z 5

Gode priser og god levering!

5 grudnia 2025
Opinia niezależna

Kære Mikkel

Vi er glade for du havde en god oplevelse.

Vi ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul.

Giver mine varmeste anbefalinger

Giver mine varmeste anbefalinger, så super tilfreds med mine køb hos Duftia 👌🏻🤩

13 listopada 2025

Odpowiedź od Duftia

Vi er utrolig taknemmelige for dine anbefalinger.
Vi glæder os til at se dig igen.

Rigtig glædelig jul til dig og dine.

Solid og ærlig forretning

God kommunikation, original vare som beskrevet. Attraktive priser. Der er på forhånd gjort opmærksom på længere leveringstid, og jeg oplevede, at det kun tog seks arbejdsdage. Benytter Instabox. Vil helt sikkert handle igen!

25 września 2025

Kære Martin

Tusind tak for dine søde ord.
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse, og er taknemmelige for, at vi på et tifspunkt igen kan sende nogle skønne produkter til os.

Vores eget begynder at vokse stille og roligt, så vi håber at kunne være lidt hurtigere næste gang :)

Duftia

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej