Vi bestilte pasta med kødsovs, pizza, spareribs og burger til takeaway, men du godeste noget "skrald"! Pizzaen var god,men alt andet under al kritik.
Absolut anbefalelsesværdigt ... Det var godt, så godt at vi måtte komme igen. Det var to rigtig gode besøg vi gjorde hos Dueodde Diner Steakhouse. Ved vort første besøg fik vi fornøjels... Zobacz więcej
Efter at have spist hos Dueoddesteakhouse to gange over sommeren (første gang på mc tur på Bornholm i juni og anden gang med familien i august) forstår jeg ikke hvad folk brokker sig over. Herre gu... Zobacz więcej
God mad, hurtig servering…
God mad, hurtig servering…
Vi var her til aften 11 personer som var her for at spise. Personalet var meget unge og havde nok at se til. Men de gjorde deres bedste og trods små uheld fik vi en god betjening. Maden smagte godt og blev hurtigt serveret.
Ikke den forventede spise oplevelse
Jeg og hele familien havde en træls oplevelse lige fra starten af. Vi blev mødt af et meget ungt og ikke særligt kompetente personale, tjeneren glemte at aflevere halvdelen af drikkevarerne til bordet. Efter at vi havde bestilt maden kom den forholdsvis hurtigt👍. Dog havde tjenerne ikke styr på hvilken af maden der var well done og medium gennemstegt, og jeg blev derfor mødt af kommentaren fra tjeneren "er det vigtigt". Kødet var ikk som forventet (en smule sejt og senet). Den samlede oplevelse var skuffende....
Under al kritik
3 stjerner får i da vi forleden havde en rigtig god oplevelse hos jer, alt spillede, mad, service...det hele, men idag var da under al kritik, vi havde bestilt bord og kom til at sidde ret hurtigt, og fik bestilt ret hurtigt, men der stoppede succesen oz. Der gik forholdvis lang tid før vores mad kom, INDEN drikkevarerne, de kom delvist efterfølgende, vi måtte så have fat i en servitrice der virkede som om vi forstyrrede og egentlig ikke gad hjælpe, men hun kom dog med den sidste sodavand vi manglede. Da vi var færdige med at spise prøvede vi forgæves at få fat i en så vi kunne bestille dessert, det tog 30 min før der rent faktisk var en der tog sig tid til at ville hjælpe os, var det ikke fordi at en af os ønskede en Piña Colada som man ikke kan få i ishuset var vi gået, og ja vi overvejede om man mon kunne gå uden at betale, om det ville blive opdaget. Langt om længe kom vores dessert/drink, men igen manglede en sodavand som vi selv måtte hente i baren da alle servitricer var som sunket i jorden. Vi havde, da desserten kom, bedt om regningen, vi nåede at blive færdige og være ved at gå op til disken inden den kom. Maden var god, men hold kæft i dumper max på service og betjening....vi kommer ihverfald ikke igen...
Vi var der 2 x og begge x ventede vi…
Vi var der 2 x og begge x ventede vi meget lang tid på over 30 min. Da regningen skulle betales tog det 27 min første gang 2 gang vi var der og der var fyldt og efter vi havde sagt til 2 tjenere regning ringede vi til dem i skranken og de kom med det vums.
Maden var Okey og ikke nået af råbe hurra til den pris og vente tid
Elendig service og betjening
Elendig service og betjening. Synd, fordi restauranten er hyggelig og maden er god. Men servicen er under al kritik. Virkelig elendigt og uopmærksomt.
Perfekt stegt bøf ligesom jeg havde…
Perfekt stegt bøf ligesom jeg havde bedt om. God cæsarsalat. Dog en smule ventetid på maden, og lidt fejl i regningen, som blev håndteret hurtigt og professionelt. God oplevelse
De skriver på deres menukort at de også…
De skriver på deres menukort at de også har take away.
Bare ikke når der er travlt, så kan det ikke lade sig gøre hvor herre til hest en ledelse. Stram op og ansæt nogle flere til at betjene jeres kunder, sgu synd for Jeres søde serveringspiger at de skal håndtere de sure kunder, fordi chefen vil spare.
Generelt en træls oplevelse
Generelt en træls oplevelse
Alt i alt en dårlig oplevelse. Ventetiden fra vi ankommer til vi bliver henvist til et bord er for lang og uden grund. Medarbejderne ejer ikke skyggen af service og virker ugidelige. Maden var hellere ikke at skrive hjem om, burgerne var tørre, man fristes til at spørge efter kokken (tror dog ikke han er i køkkenet) alt i alt ikke noget at skrive hjem om..
Der var ventetid på ca 25 men det var…
Der var ventetid på ca 25 men det var det hele værd
Vi fik 2 texasburger,ribs og en børneburger
Og det var bare super lækkert og smagfuldt..
Dejlig smilende personale og super betjening
Kan klart anbefaldes👍👍🍺🍺
skuffelse
Vi ventede 35 minutter på vores mad og da maden så kom var maden lunken, bøffen (husets steak) bestemt ikke medium, grå, tør og branket. sovsen (peber sovs) var kold og så tyk at man kunne skære i den. Ved henvendelse til tjener omkring bøffen fortæller han at det er sådan den skal være når den er medium.
pizzaen var heller ikke bedre, branket tørt oksekød på den og alt for meget ost.
Det er ikke et sted vi kommer og besøger igen.
God mad, men plads til forbedring
Vores bestilling var Nachos med kylling, hvor kyllingen var virkelig virkelig tør. Pizza som var okay og 2 x huset bøf, som vi bestilte medium stegt. Bøffen var nærmere gennemstegt end medium, men det var et rigtig godt stykke kød, super mørt og smagfuld, sovs og tilbehør var godt, så det endte med at blive en god oplevelse alligevel.
Første og sidste gang!
Første og sidste gang!
Dårlig betjening. Tarvelig mad. Halvsnusket (ikke rene borde)
Vi var selskab på 9, havde bestilt 5 forskellige hovedretter, fik ikke mad samtidig (15 min mellem, første og sidste)… Ingen tjener kommer og følger op (hvordan smager maden? ikke engang da vi var færdige og skulle betale… måtte vi gå forbi “baren/disk” og fortælle at vi var på vej ud.
Spild ikke jeres tid og penge her...
Ren turistfælde med dyr, dårlig mad og generelt dårlig service.
Da vi træder ind i restauranten, føler vi os slet ikke velkomne. Tjeneren suser gennem restauranten uden et ord til os og placerer os ved et lille bord midt på gangen, selvom bordet lige bag os var lige til at rydde. Hun kaster menukortene på bordet og efterlader os igen uden et ord. En anden tjener som var det eneste venlige ansigt vi stødte på den aften, kommer så og rydder det for os, da hun ser hvor vi er blevet placeret.
Hende der placerede os til at starte med vender tilbage og tager imod vores bestillinger med en alt andet end venlig opførsel, da hun ser at vi har skiftet bord. Hun er decideret ubehagelig og passivt aggressiv i sin betjening af os.
Vi får vores mad som slet ikke lever op til prisen. Min Marguerita pizza er den billigste frostversion og smager mest af alt af pap, og min kærestes sparibs er kedelige, ikke stegt ordenligt og fyldt med sener. Hans fritter er kolde og salaten er våd og slasket.
Vi bliver ikke mætte, men skal bare hurtigst muligt ud af den restaurant. Og da vi går op for at betale, er vi så også lige ved at betale i dyre domme for nogle andres mad!! Lad være med at tage herind, hvis I gerne vil gå glade og mætte fra jeres restaurant besøg...
Brug jeres tid og penge et andet…
Brug jeres tid og penge et andet sted..... Øv en oplevelse.
Vi er en familie på 5 fra Sjælland, der havde glædet os til første aften ude at spise i mange måneder efter corona nedlukninger. Desværre var det en dårlig oplevelse fra start til slut med både mad og service.
Der går en halv time før tjeneren kommer og vi får bestilt mad. Maden venter vi på i 40 minutter. Så kommer tjeneren og giver os nabobordets mad og de vil så selvfølgelig ikke have det tilbage.
Da vi så langt om længe får vores mad serveret, lever det slet ikke op til vores forventninger. Jeg bestiller en carpaccio og kødet har ligget så længe på tallerken, at det sidder fast og kødet er brunt og slet ikke friskt. Man kan se afmærkninger fra noget, der har stået ovenpå. Vi bestiller også steaks, som er rå indeni og alt tilbehør er helt koldt. Saucen smager ikke af noget.
Da tjeneren kommer ned, fortæller vi at vi ikke er helt tilfredse. Hun kigger blot fornærmet på os og siger ingenting, men går. Vi beder om at få fat i chefen og hun tilbyder så nyt mad + gratis desserter. Vi sidder en halv time efter mad og der kommer aldrig nogen dessert. Derfor vælger vi at rejse os og gå og som chefen ser vi er på vej ud, kommer hun så pludselig løbende og spørger om vi ikke skal have dessert.
Og vi går hjem sultne og i dårligt humør.
Tarvelig mad til for høj pris...
Burger til 150,- dkk (pris uden pommes frites) blev serveret med champignoner fra glas, pepperonipizzaen var helt sikkert en færdig pizzabund fra frost, hvor der var lagt nogle få skiver pepperoni på og pommes frites kunne være de billige fra Netto der var blevet varmet i ovnen.... Overhovedet ikke pengene værd... Ærgerlig kvalitet, når konceptet kunne være godt... Typisk turiststed, hvor man ikke har brug for stamkunder...
God burger og fiskefilet!
God burger og fiskefilet!! Friske råvarer... 👍👍
Mit ynglings spisested.
Mit ynglings spisested.
Altid super betjening og service.
Lækre steaks og den bedste pebersauce i kongeriget, hvis ikke universet :-)
Pommes frites fås næppe heller bedre andre steder.
Dårlig service og smagsløst mad
Vi ankom på restauranten og blev vist hen til et bord. Ikke et ord fra tjeneren. Hun lagde menukort på et bord og forlod os. Vi havde glædet os til en aften med plankebøf. Jeg er opereret med en Gastric Bypass og vi havde kørt langt, for en plankebøf i børnemenuen, som ikke havde aldersrestriktioner. Det sker sjældent.
Vi ankommer og får at vide, at voksne ikke må vælge plankebøf eller steak. Men alle de andre kedelige retter såsom spaghetti og kødsovs, lasagne og de andre super kedelige børneretter var OK at vælge.
Vi brokkede os og så kom kokken/ejeren og forklarede. Undskyldningen gik på, at de skulle skære 50% af kødet væk og smide resterne ud. Vi undrede os lidt, da man forventer at en restaurant har stege de selv skærer af og ikke steaks. (Desuden skal de ikke smide det ud, da der er små tern oksekød i gryderetten) Nå, undskyldningen gik også på Corona og deres menukort ikke var fuldført grundet Corona. Den undskyldning forstod vi slet ikke - deres menukort har intet med Corona at gøre, da det blot er en printet udgave af den originale laminerede version, som de brugte før Corona.
Nå, vi bestilte noget andet og maden kom. Min kærestes plankebøf var rød og ikke medium som bestilt og den var dertil også sej og senet, min gryderet var kold og smagsløs og virkede som noget, der var tilberedt i en mikroovn.
Alt i alt en kedelig øv oplevelse.
Min kæreste og jeg har været her…
Min kæreste og jeg har været her (første gang min kæreste er på Bornholm) betjeningen var god maden var som den skulle være hyggeligt sted og rolig musik i baggrunden
Vi har kun gode ting at sige om dette sted og vil gerne komme igen og få god mad
Bearnaisesaucen var tyndet op smagte…
Bearnaisesaucen var tyndet op smagte ikke af noget, pomfritterne var direkte fra en pose måske de sidste burde være hjemmelavet og tykke. Grønsagerne nok også fra en pose stegt på en pande smagte brændt og vandet.
Steaken var manglet krydderi var meget tamt.
En skuffelse.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.