Vi bestilte pasta med kødsovs, pizza, spareribs og burger til takeaway, men du godeste noget "skrald"! Pizzaen var god,men alt andet under al kritik.
Absolut anbefalelsesværdigt ... Det var godt, så godt at vi måtte komme igen. Det var to rigtig gode besøg vi gjorde hos Dueodde Diner Steakhouse. Ved vort første besøg fik vi fornøjels... Zobacz więcej
Burger til 150,- dkk (pris uden pommes frites) blev serveret med champignoner fra glas, pepperonipizzaen var helt sikkert en færdig pizzabund fra frost, hvor der var lagt nogle få skiver pepperoni på... Zobacz więcej
Efter at have spist hos Dueoddesteakhouse to gange over sommeren (første gang på mc tur på Bornholm i juni og anden gang med familien i august) forstår jeg ikke hvad folk brokker sig over. Herre gu... Zobacz więcej
Dårligt uddannede tjenere/mangel på samme
Dårlig oplevelse.
Forretterne var okay, og kom hurtigt.
Meeeeen… så kom hovedretterne. En Ribeye, der var skåret ud med en smørekniv så den var så ujævn, at den umuligt kunne steges enesartet. Plus jeg er sikker på det har været en endeskive af stegen, den var ikke til at skærer ud så sej, grå og kedelig var den. Sendte den retur med en tjener der ikke fattede hvad jeg var utilfreds med, så kokken kom ud og sagde sådan skulle en ribeye være. Det skal man ikke spise mig af med, da jeg har udemærket styr på kød og udskæringer. De mente jeg havde brokket mig over sener og fedt, men dette er jeg udemærket klar over skal være i en ribeye…. 🤦🏽♀️
Tilgængæld får jeg den perfekte ribeye retur igen. 👍🏼
Da vi er færdig med at spise og sætter vores tomme tallerkner til siden, og venter på der bliver ryddet af så vi kan bestille dessert og cocktails, sker der ikke en skid. Den samme fjerner går forbi os 7 gange uden at tage vores tallerkner, så vi gad ikke købe mere hos dem, og rejste os og gik.
Det eneste positive her, var den ribeye jeg fik ind anden gang, alt andet var uacceptabelt…..
Super god og veltilberedt mad
Super god og veltilberedt mad. Skønne hvidløgsbrød til forret. De bedste spareribs jeg har fået til dags dato.
Skøn dessert, jordbær og softice. Maden kom hurtigt serveret af smilende tjenere.
Kan varmt anbefales.
Holdt min fødselsdag for nogle venner
Holdt min fødselsdag for nogle venner, voksne og børn, dygtig og kompetent betjening, meget velsmagende bøffer med tilbehør og skønne desserter, alt i alt en dejlig aften.
Forfærdelig oplevelse
Jeg vil give MINUS 2000 stjerner!
Helt igennem forfærdelig oplevelse.
Bestilte en Texas burger med pomfrit.
“Burgeren” bestod af en bolle med EN skive agurk + 2 skiver tomat hvor af den skive var et endestykke. “ Bøffen” var på størrelse med en tyvekrone og fuldstændig gennemstegt og tør.
Pomfritterne var lunkne og reststykker.
Det er den værste burger jeg nogensinde har købt - en MacDonald burger ville være ren gourmet til sammenligning.
Besøg ALDRIG dette sted!
Hold kæft en dårlig oplevelse
Hold kæft en dårlig oplevelse. Kan helt klart ikke anbefales. Jeg bestilte en rib eye 500gr, i medium stegt til 500kr og en stor Cola til 60kr. Min rib eye var fuldstændig rød og næsten rå, den bestod kun af fedt og sener. Min Cola var fuld af is så den smagte af vand. Mine pomfritter smagte ikke af en skid de var så dårlige. Og min kæreste havde fuldstændig den samme oplevelse. Føj for den :(
Kan desværre ikke anbefales…
Spiste frokost med hele familien. Desværre en både dyr og dårlig oplevelse for alle omkring bordet. Kan ikke anbefales.
Skidt sted
Skidt sted. Maden er virkelig dårlig kvalitet. Vi fandt en levede larve i en Burger og det blev gjort til en bagatel. Find et andet sted at bruge jeres penge
Lad være med at spise der
Jeg synes at det ikke var iorden at få en larve i sin mad det anbefales ikke
Kommer ikke igen.
Vi havde bestilt bord til 19.15.
Efter 30 min, var der en ved bordet ved siden af, der heller ikke havde bestilt, der gik op for at hente en tjener. Der gik ikke længe med drikkevarer (spar lidt på isterningerne), men ventede længe på maden. Vi var 4 personer og kun 3 fik vores mad. Ikke nogen besked om at den sidste ret kom om lidt eller ligende. 10 minutter skulle min datter vente, ekstra, på hendes pasta og kødsovs.
Kødsovsen smagte ikke at det mindste🙁 vores søn fik fiskefilet og de smagte bestemt ikke godt. Friske var de ihvertfald ikke.
Utilgiveligt!!!
Havde bestilt bor til 7 kl 19:15
Gik 20min før tjeneren kom og modtog ordren.
Drikkelsen yderligere 15 min.
Maden begyndte at komme kl 20:25 lunkne Nachos uden creme fraiche og salsa, som hørte med.
Ribben og burger kom lidt efter.
Burger lidt over lunken.
Så sad vi og ventede yderligere 10-15 min før de sidste 3 retter kom laks og huset steak.
Alle 3 retter kan bedst beskrives som lunken.
Huset steak manglede hvidløgssmør og grønsagerne var vist det sidste i gryden som de havde skrabet sammen.
Huset pooms var tæt på kolde.
Laksen var stegt på kødsiden, hvem pokker gør det!!!!
Ved godt at stedet havde travlt men at vente 1t 10 min til 1t 40 min på sin mad er utilgiveligt, hvis der ikke havde været børn med var vi gået.
På positivlisten skal det siges at kødet var fantastisk stegt, men hvad nytter det når man venter ihverfald 30 min med at servere det.
Kommer der aldrig igen og vil fraråde alle andre til at besøge dette sted, det er simpelhen ikke det værd.
For lang tid om at lave/komme med maden hvis det kommer og alt til overpris.
BLIV VÆK!!!!
-5 stjerner herfra.
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse.
Vi var 7 afsted og spise, og vi kommer ikke igen. Der var ikke travlt i restauranten, men vi måtte vente længere end forventet på at bestille drikkevarer. Hvilket de formåede at levere korrekt.
Maden var til gengæld lidt et lotteri!
6 fik mad… men der manglede en classic burger, hvilket vi sagde til tjeneren…
Vi havde bestilt 2x350 g bøffer medium, 1x200g medium. De kom med 2x200g og 1x350g, hvilket vi påpegede. 2 min efter var den ene ombyttet (det gik hurtigt med at stege den!!!), 200g bøffen var gennemstegt og alle 3 bøffer var kolde… så kolde at hvidløgssmør på toppen ikke smeltede.
De 3 kolde bøffer blev ombyttet til varme og veltilberedte bøffer. + for det.
Men det tog tid og imens spiste de 3, der havde fået mad… hende der havde bestilt burger ventede fortsat… da de kom med de nye bøffer spurgte vi til burgeren, og tjener så helt forvirret ud og sagde hun ville komme med den…. Så vi var blevet glemt igen!
Pizzaen var en kedelig frysepizza pimpet med en cesarsalat (brødcroutoner, romainesalat, kylling og bacon).
Schnitzel var ok, varm og stor, men kedeligt anrettet og med en fesen portion ærter. og ribs var ok.
4 bestilte dessert og på det tidspunkt var der nærmest ingen i restauranten (21:30). Det tog sin tid… og da det var blevet koldt spurgte vi om vi måtte rykke ind… men fik beskeden om at køkkenet lukkede kl 22 (her var klokken 21:55), da vi påpegede at vi ventede på 4 isdesserter, var det ok at rykke ind.
Og isdesserterne var et kapitel for sig! Vores bedste bud er, at se havde slukket for softicemaskinen, og istedet for at sige det ved bestilling, så vi kunne vælge om eller takke nej til dessert, tændte de igen og ventede så længe som muligt (vi ventede 1/2 time på dem), men alligevel var det en halvsmeltet pærevælling af blød is, flødeskum og karamel/jordbærsovs.
Min søn fik pizza og is og sagde: det er den dårligste dessert og pizza jeg nogensinde har fået, de burde kalde det en ring-staurant, fordi den er så ringe.
0 stjerner er desværre ikke en mulighed…
0 stjerner er desværre ikke en mulighed
!!!.
Ja, det var fra ende til anden en ualmindelig håbløs og ærgerlig oplevelse som jeg kunne skrive en roman eller 2 omkring, men tænker det vil være en genfortælling af alle de andre nedslående anmeldelser.
Men kære ejer, gør nu et forsøg på at rette op på de ting som åbenbart igen og igen omtales for det er ikke svært at tage hånd om sit personale, få lavet arbejdsgange med struktur som vil gavne serviceniveauet, kommunikationen var ikke eksisterende og fejlene bliver derfor voldsomt mange og når som i vores tilfælde rammer 5 ud af 6 personer som vi var og det går “værst” ud over den mindste på 7 år så er de fleste børnefamiliers middag ødelagt og når i så tilmed ikke fjerner det bestilte på regningen som er udsolgt (alle burger varianter) pasta kødsovs til børn (fik hvid klistret pasta serveres 15 min efter alt andet mad) de havde ikke mere kødsovs) det er jo virkelig dårlig stil, service og kommunikation.
Maden er i stolte over og kalder jeres steaks for en sikker vinder, så få dog styr på den del og gør jer dog umage for det var virkelig ringe at se og smage på..
Stor ros skal der dog lyde til den mest gabende tjener/afrydder i historien for det var dog en vanvittig bedrift at have så åbent et ansigt i 1,5 time i streg så giv ham en fridag, han var gabende træt uanset hvor han var på gulvet.
So unicly BAD you only go there one time!
Waiters are way to busy and overworked or they are just overbooking themselves. 20 minutes waiting time to order and 40 minutes before you get drinks - just beer and soda. Food came after 45 minutes “ok”.. Spaghetti Bolognese for the kid was unetable and overcooked and over seasoned and spicy. They dropped the oregano or something in it. We made them aware and kitchen didn’t agree. I do not believe it is actually a chef cooking that meal for a kid.
My piece of advice - go to the supermarked and buy some convinience food you just need to heat. That is for sure a better meal and will save you some money.
And poor waiters that need to “face” that kind of music. Standing in line to pay, you only hear peoble complain about too long waiting time, cold or bad food.
Har aldrig været ude for noget lignede
Vi var 7 der bestilte en plankebøf
Og 2 børn på 2 og 1 år der skulle have en børneret.
Vi spurgte ved bestillingen om de ikke kunne lave de to børneretter hurtigst mulige da børnene var sultne
Til dette svarede de ja👍
Men der gik en time før de kom med de to børneretter som var
Kartoffelmos med kødsovs og indbagt kylling og pommesfrites
Da de så kom med vores plankebøffer som var bestilt som
5 rosa stegte og 2 røde, kunne vi konstaterede at den ene af de røde var helt gennemstegt og den anden var Rosa stegt
Jeg siger det til tjeneren som tar dem med ud igen(jeg siger at hun ikke skal lave nye, da vinkle foder vente endnu en time). Kort efter kommer ejeren ud med den Rosa stegte bøf og siger at den er rød. Hun eksisterer på at jeg skal komme med ud i køkkenet og se den, hvor efter jeg følger med i køkkenet, og under et eller andet lys ser den rød ud… men jeg fortæller hende at den i dagslys ikke er i nærheden af at være rød stegt. Derefter prøver hun at sætte tallerkner på bordet foran og pådutten mig den forkerte stegte bøf.
Jeg siger til hende at hun skal fjerne den, og at jeg under ingen omstændigheder skal have den bøf.
Hun kikker Nedladende på mig og går… så svigersønnen og jeg fik ikke noget at spise den aften,
SÅ, HOLD JER VÆK FRA DUEODDEN STEAKHAUSE
Det et et steakhause der ikke kan stege en bøf, og en ejer der absolut ikke er særlig venlig
Håber hun må dreje nøglen om snarest…. Det fortjener de kommende kunder
Elendig service
Elendig service. Vi måtte selv ind at hente tjeneren for at bestille, drikkevarerne kom først efter 25 min, og maden 5 min efter der. Da vi modtager maden mangler der en pizza og pomfritter. De havde så glemt det. Pizzaerne var dårlige frysepizzaer, til total overpris, pommes fritterne var pap, vi bestilte også to kylling sandwich. Den ene kylling var helt rå, og i den anden lå der et langt klamt hår, det simpelhen ikke acceptabelt. Vi gik ud i køkkenet med det og ville selvfølgelig ikke have en ny. Chefen brugte undskyldningen at fødevarerstyrelsen havde været på besøg tidligere på dagen, så de havde travlt og var underbemandede. Det er en dårlig undskyldning, og der var ikke særlig mange mennesker. Vi betalte selvfølgelig ikke for de to sandwich, men der var ikke anden kompensation på resten af de ting vi bestilte. Det simpelhen for dårlig stil. Dette sted burde lukkes eller så skal der i hvertfald ændres på mange ting. Aldrig har jeg prøvet noget så dårligt!
Har aldrig oplevet noget lignede
Har aldrig oplevet noget lignede. Vi måtte selv ind og hente personalet så vi kunne bestille. Da vi fik maden manglede der en pizza som der var glemt. Pizzaerne var fryse pizza til fuldstændig overpris 😖 i den ene kyllingesandwich var kyllingen rå og i den anden fandt vi et klamt hår. Ejerens undskyldning var at de lige havde haft Fødevarestyrelsen på besøg og derfor de havde travlt. Total dårlig undskyld har selv haft kantine og det er helt uacceptabelt at man ikke kan levere god service og mad der i orden bare fordi Fødevarestyrelsen har været der.
Vi betalte selvfølgelig ikke for de to kyllingesandwich som røg retur men der var ingen kompensation for den dårlig oplevelse på regningen. Jeg undre mig over at stedet stadig eksistere eller ikke har fået ny ejer det er helt urørt at de får lov til at blive ved med at behandle deres kunder så dårligt. FÅ DET LUKKET ELLER KRÆV EN ENORM ÆNDRING…….!
Vi bestilte fire burgere som takeaway
Vi bestilte fire burgere som takeaway. Det var en meget skuffende oplevelse! Dårlig kvalitet i alt og fuldstændig svuppet pomfritter i en tæt plastikbeholder. Det gør vi aldrig igen. Dyr og ærgerlig erfaring!
Elendig mad- Turist fælde
Elendig mad- Turist fælde
Maden var kold da den kom - kvaliteten er dårlig og overpriced- Det en ommer- Maden kom forskellige tidspunkter og havde intet smag- kæmpe skuffelse- Servicen provokerende dårlig- Av med mennesker der var der som bliver snydt
Aldrig har vi været på et ringere sted…
Aldrig har vi været på et ringere sted !!
Elendig betjening, Elendig kvalitet på madvarerne, Kunne ikke håndtere ændringer i bestilte børnemenu, og da vi ber om 1 sugerør til vores datter, ruller tjeneren øjne af os og går. For så at komme tilbage og smide 4 stk på bordet og sige her. Kan ikke kende forskel på div udskæringer i kødet, det toppede da vi begyndte at få serveret maden og jeg havde bestilt en rød bøf, og for en bøf der er næsten gennemstegt og halv størrelse af bestilte. Så vi annulerede resten, og rejste os og gik efter vi havde givet overtjeneren besked herom
Uhygiejnisk servering og ubehøvlet tjener
Vi fik stjerneskud og fisken var ikke frisk. Der var desuden et langt sort hår på min tallerken. Tjener stod og svinede en gæst til og kaldte ham et gammelt brokkehoved, og at han kunne rejse hjem til Sverige, hvis han havde noget at klage over. Hun inkasserede derefter ros fra nogle andre gæster, som mente det var ok hun talte sådan til ham. Jeg kender ikke forhistorien, men det er ikke rart at være vidne til højlydte skænderier, som personalet selv trapper op.
Alt i alt en uhygiejnisk oplevelse.
Turistfælde er nok meget betegnende for stedet.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.