Allereerst was ik sceptisch vanwege de route van de bestelling via een andere site, dit ging niet helemaal goed. Maar dit hebben ze snel opgelost en alsnog de schoenen sneller geleverd dan gemiddeld a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super vriendelijk bedrijf! Goeie kwaliteit schoenen , echt de moeite waard. Doen absoluut niet moeilijk met terug sturen en Retourneren. Ik had in eerste instantie de verkeerde maat dacht ik , terug... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijne schoenen met harde neus, ideaal voor in horeca of evenementen. Mijn eerste paar was na 3 maanden al versleten( kapotte zool) na een appje super snel en gratis opgelost, klantvriendelijker ka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al 2x werkschoenen besteld naar volle tevredenheid, 2e paar zaten toch niet lekker na een aantal malen gedragen te hebben, toch te klein, mailtje gestuurd naar dtch en ik mocht ze zonder te vragen gew... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DTCH is een merk veiligheidssneakers van Nederlandse bodem. Ontdek nu de gehele collectie. Wij maken schoenen die je voeten veilig houden en er ook nog eens supergoed uit zien. Volledig gecertificeerd. Work pretty. Altijd gratis verzending. Levering binnen 1 werkdag
Almystraat 14, 5061 PA, Oisterwijk, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ik heb de DTCH Charlie nu een maand aan. Mooie schoen maar ik drijf er in weg, zeiknat van binnen. Nog nooit gehad met werkschoenen. Jammer maar niet tevreden.

Odpowiedź od Dtchshoes
Goede service , schoenen lopen fijn heb gewoonlijk maat 43 besteld en passen precies 👍

Odpowiedź od Dtchshoes
snelle levering en ook wel fijn dat je het direct retour kan sturen zonder er achteraan te hoeven bellen er zit al een retour sticker bij. Verder mooie schoenen zitten goed!

Odpowiedź od Dtchshoes
Schoenen waren toch iets te klein. Geen enkel probleem om ze terug te sturen en een maat groter te ontvangen zonder extra betaling.

Odpowiedź od Dtchshoes
Bestellen ging makkelijk,snel geleverd, en ben er erg blij mee. Pasvorm klopt gewoon en ze lopen lekker. Kan er de hele dag op lopen

Odpowiedź od Dtchshoes
Goeie service. Kon de bon niet vinden, maar toch Service verleend. Dus zeker de moeite waard om nog eens nieuwe schoenen te bestellen

Odpowiedź od Dtchshoes
Ik kwam na een dag op gelopen ( werk ) dat ik toch een maat te klein had gekozen. Zou het begrijpen dat ik de Jack werkschoen niet meer kon omruilen maar Harm zei dat ik ze terug kon sturen en ze een maat groter zouden sturen. Echt TOP geregeld van Dtchshoes 👍🏽👌🏽

Odpowiedź od Dtchshoes
Goed behandeld ook na een te grote maat te hebben besteld en gelijk de goede maat terug gekregen

Odpowiedź od Dtchshoes
Eerlijkheid duurt het langst.
Ze vertellen gewoon netjes waarom hun spullen zo'n prijs en kwaliteit heeft.

Odpowiedź od Dtchshoes
Des chaussures parfaites pour tous les pieds. Pour un français elles chaussent grandes. Prévoir une ou deux tailles en dessous.

Odpowiedź od Dtchshoes
Uitstekende werkschoenen, licht, comfortabel, handige sluiting.
Enige kritiekpunt is de maatvoering, de schoenen vallen een maat groter uit dan aangegeven(dus een maat kleiner bestellen dan staat aangegeven maar dat mag de kwaliteit niet drukken!!)

Odpowiedź od Dtchshoes
Ik heb de DTCH SAM besteld , en ben zeer tevreden, snel geleverd en een kwalitatief zeer goede en mooie schoen, ik ga ook de hoge variant bestellen.
1 maat kleiner besteld zoals aangegeven op de site en past perfect geen knellingen en tenen zitten goed vrij dus geen pijn in mijn voeten

Odpowiedź od Dtchshoes
De bestelling is super gegaan ff een app over de maat en ook snel antwoord.
En voor mij super fijne schoenen voor op de vrachtwagen ipv klompen deze kan ik op de treedplank laten staan en schiet er ook zo weer gemakkelijk in en ze lopen fijn

Odpowiedź od Dtchshoes
I work with this company, I knew what I was buying, the best in safety shoes

Odpowiedź od Dtchshoes
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.