Meget grundig og professionel gennemgang af det hus jeg gerne vil købe. Det gav et godt overblik over huset. Dennis var let at lave en aftale med, mødte til aftalt tid og sendte rapport dagen efter.
Opgaven blev udført til den aftalte pris. I starten gik det lidt langsomt, men som projektet skred fremad, kom der også fart i byggesags behandlingen. Der også fundet løsninger på spørgsmål, hvor an... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DSC Byggerådgivning er en klar anbefaling værd. Da vi opdagede fugt og skader i etageadskillelsen i vores hus kontaktede vi DSC og kom i kontakt med Dennis med det samme. Hurtigt fik vi aftalt tid,... Zobacz więcej
Meget professionelt rådgivning givet. Grundig gennemgang af en bolig fra starten af 1900 tallet. Dennis tog tid til alle hjørner og sørget for at oplyse os alle faresignaler og anbefalinger ved køb af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Din byggefaglige sparringspartner om du skal købe hus, bygge om eller opføre et større erhvervsbyggeri.
Thorsensvej 16, 4990, Sakskøbing, Dania
- dsc@dsc-con.dk
- dsc-con.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Opgaven blev udført til den aftalte…
Der også fundet løsninger på spørgsmål, hvor anden ekspertise var nødvendig.
Der blev altid ringet tilbage, hvis det ikke var muligt at besvarer opkald.

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Vi har brugt Dennis i forbindelse med en ejendom, som vi ønskede at købe. Han blev brugt som byggesagkyndig.
Han var vores mand og gav os ro i maven under hele processen. Varm anbefaling herfra.

Konstruktiv, faglig og venlig
Vi var rigtig glade for husgennemgangen og rådgivningen. Dennis stil er meget positiv og ikke fordømmende (selv ol vi har et meget gammelt hus, som vi ærlig talt skulle ha passet bedre på. Men vi havde en enormt konstruktiv snak om hvor vi skulle prioritere vedligehold og hvordan vi skulle komme i gang. Varmeste anbefaling herfra!

Odpowiedź od DSC Byggerådgivning
Fin service men indimellem var det lidt…
Fin service men indimellem var det lidt svært at få kontakt og det tog lidt tid.

Odpowiedź od DSC Byggerådgivning
Grundig i sit arbejde og god og…
Grundig i sit arbejde og god og behagelig kommunikation.

Odpowiedź od DSC Byggerådgivning
Rigtig fin rådgivning på nybyggeri
Rigtig fin rådgivning på nybyggeri, hvor jeg kunne sparre med Dennis selv i weekender og hvor problematiske ting blev opdaget i tide. Ærlig og behagelig at have med at gøre, kan kun anbefales.

Odpowiedź od DSC Byggerådgivning
Professionel, høj faglighed og behagelig
Dennis lavede en grundig gennemgang af det hus, vi gerne ville købe. Han var venlig og rar. Han svarede på alle vores spørgsmål samt forklarede og oversatte fagsprog, når der var brug for det. Han ankom til tiden og overholdt alle aftaler. En helt igennem professionel oplevelse!

Odpowiedź od DSC Byggerådgivning
Vi fik nogle ekstra ting afvide om…
Vi fik nogle ekstra ting afvide om huset som ikke allerede var belyst, og nogle gode råd med på vejen, så vi kunne undgå alle de fælder der er som nye husejere...

Dennis er meget grundig
Dennis er meget grundig, hjælpsom og behagelig, og tilmed bankede han på døren på nøjagtigt det aftalte tidspunkt. Hans rådgivning strakte sig ud over det aftalte til en anbefaling om grundigt at gennemlæse forsikringsbetingelserne, da hans ydelse muligvis ville være dækket, og han besvarede beredvilligt uddybende spørgsmål. Jeg vil med glæde benytte ham en anden gang og medgiver ham hermed mine bedste anbefalinger.

Køberrådgivning fritidshus.
God og professional gennemgang af fritidshus som jeg endte med at købe.
Stort fokus på områder som kunne være problematiske såsom stråtækt tag samt poolhus.
Klar anbefaling til øvrige som ønsker uvildig vejledning i forbindelse med huskøb.

Super Byggerådgiver.
En meget professionel og helt igennem fantastisk forløb af vores byggeri.

Yder virkelig god service
Yder virkelig god service, samt sørger for man er tryg ved tingene.