Dsbcfinancialgroup

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Od kilku miesięcy probuje wyplacic…

Od kilku miesięcy probuje wyplacic swoje pieniadze, jednak system jest stale oglaszany jako bedacy w trakcie konserwacji, podczas gdy wplaty sa zawsze moozliwe i wrecz zachecane. Dzial obslugi klienta nie odpowiada, a kazda z moich wiadomosci e mail pozostaje bez odpoowiedzi. W moim wieku ta sytuacja bardzo mnie niepokoi.Do tej pory CENTURY and 100 nie sprawialo mi zadnych problemow. Ten spokoj ducha pozwala mi zachowac koncentracje, a srodki sa ksiegowane codziennie, przynoszac regularne i satysfakcjonujace rezultaty.

8 grudnia 2025

UWAGA OSZUŚCI

UWAGA: Oszuści. Posługują się osobami, które podszywają się pod np. maklerów giełdowych (mam dowody). Brak możliwości wypłaty własnych środków. Stosują różne triki, podpuszczają. De facto jest to farma trolli,. Prawdpodobnie podawane dane osobowe fałszywe. Stosują spoofing. Brak możliwości bezpośredniego kontaktu.

10 września 2025

Nie ma możliwości wypłacenia…

Nie ma możliwości wypłacenia wypracowanych środków. Przed wypłatą żądają następnej wpłaty w wysokości 10% środków do wypłaty. Nie chcą pobrać prowizji z już istniejących środków, tylko żądają wpłaty przed dokonaniem przelewu. Nie ma żadnej pewności, że po zapłaceniu prowizji nie wymyślą jeszcze czegoś nowego by wyłudzić następne wpłaty. W czasie rozmów są bezczelni i natrętni, dzwonią 4 razy dziennie by zmusić do wpłaty pieniędzy. Zgłoszę jako uciążliwe nękanie

4 grudnia 2025

Nie polecam , nie polecam ,nie polecam

Nie polecam tej platformy ,oszuści, naciągacze z nimi nie zarobicie.Nauka polega na tym że weź włącz to potem wyłącz zero analizy i znajomości rynku.Wypłacą małą kwotę potem zaczynają się wszelkiego rodzaju uniki- zmiana brokerów,nieodbieranie telefonów ani emaili do biura się nie dodzwonicie,Chcesz zakończyć współpracę ta sama śpiewka.Zgłosiłem sprawę na policję okazało się że policja temat zna.Jeżeli już z nimi działacze nagrywajcie rozmowy róbcie zdjęcia zbierajcie dowody wcześniej czy później na pewno się przyda.Jak powiecie,żeby dali namiary,przesłali maila kontaktowego bo was będzie reprezentował prawnik badż jakiś pełnomocnik zobaczycie jak gadka się zmieni jak kontakt się urwie.
Przestrzegam przed nimi uczcie się na czyiś błędach.

6 października 2025

Zwykły scam!!!!

Zwykły scam!!!!! Moje doświadczenie z tą „firmą” jest baaaaardzo negatywne! Oszukali mnie na kilkadziesiąt tysięcy złotych… obiecywali duże zyski, widziałam je na ich stronie, ale jak się okazało to wszystko ściema. Próbowałam wypłacić środki, ale oni chcieli tylko więcej kasy. Moją sprawa zajmuje się pani z kancelarii i wiem, że jako jedyna jest w stanie mi teraz pomóc. []5.33[] zostawiam []725. Numer []888[]. To jedyna szansa na odzyskanie co nam ukradli.

1 września 2025

DSBC financial group to oszustwo na…

DSBC financial group to oszustwo na najwyższym poziomie! Na początku wszystko okej – profesjonalna strona i zapewniaja że inwestycja jest w pełni bezpieczna a zyski będą szybkie i pewne. Mieli dzwiny wschodni akcent, ale wtedy tego nie zauważyłem. sugerowali żeby inwestować jeszcze więcej. Wszystko wyglądało na świetną okazję aż w końcu chciałem wypłacić swoje pieniądze. I wtedy zaczęły się problemy. Zamiast umożliwić wypłatę zaczęli wymyślać wymówki – jakieś „opłaty administracyjne podatek”. Co chwilę cos tylko żeby nie mi nie wypłacic moich pieniedzy. Udało im się wypłacić tylko 50 euro ale to była tylko puałpka. Gdy próbowałem wypłacić resztę pieniędzy zaczęli naciskać żebym wpłacił więcej bo inaczej stracę wszystko. Wtedy zrozumiałem że padłem ofiarą oszustwa i szukałem pomocy Jeśli ktoś z Was został oszukany przez DSBC financial group, nie czekajcie! Dzwońcie do Pani Julii: 7.3.3 7.2.5 8.8.8. To profesjonaliści z trójmiasta którzy naprawdę potrafią pomóc!. Zostałem oszukany na dużą kwotę, bo straciłem 120tysięcy złotych...... Jeśli ktoś z Was również został oszukany przez DSBC financial group nie traćcie nadziei! Niech was nie oszukają. Zgłoście sprawę

7 października 2025

Oszuści i złodzieje + udział ZAKAPIORÓW!

Jak to zwykle bywa z oszustwami internetowymi, wszystko jest pięknie ładnie, dopóki nie zażądasz wypłaty. Wtedy zaaczynają się piętrzyć trudności, kruczki itd.

Tutaj jednak mamy do czynienia nie tylko z typową grupą internetowych przestępców z kręgu "białych kołnierzyków", którzy z reguły nie brudzą sobie rąk, ale to coś znacznie gorszego. Firma zatrudnia ZAKAPIORÓW! Osobnik przedstawiony mi jako "kierownik działu finansowego" na moje domagania zwrotu pieniędzy odpowiedział groźbami FIZYCZNYMI! Podał mi w chacie mój adres i powiedział, że zjawi się osobiście. Piękny użytek robi ta firma z przepisów KYC (Know Your Customer).

P.S. Policja zawiadomiona

P.S.2 Właśnie DSBC FG odpowiedział na moją recenzję. Standardowa odpowiedź, którą otrzymują wszystkie recenzje. Tymczasem PRAWDZIWA ich reakcja to było ZABLOKOWANIE MI KONTA zaraz po napisaniu recenzji na Trustpilot, oczywiście NIE ZWRÓCIWSZY MI PIENIĘDZY.

Usiłując się zalogować na ich platformę otrzymuję odpowiedź "Login has been suspendend. Suspicious activities". Ewidentnie dla tych łajdaków pisanie recenzji na TrustPilot jest bardzo "podejrzaną działalnością".

A tutaj proszą o dodatkowe informacje, które umożliwią "dochodzenie". Tymczasem na mój bezpośredni mail w ogóle nie odpowiedzieli.

22 września 2025
Logo Dsbcfinancialgroup

Odpowiedź od Dsbcfinancialgroup

Witaj Grzegorz,

Dziękujemy za kontakt. Szczerze cenimy opinie naszych klientów i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Czy moglibyśmy prosić o dodatkowe informacje, aby lepiej pomóc i rozwiązać wszelkie napotkane problemy? Informacje te są kluczowe dla naszego dochodzenia i umożliwią nam szybkie znalezienie satysfakcjonującego rozwiązania. Rozumiemy, jak ważne jest szybkie rozwiązywanie problemów, dlatego bardzo cenimy sobie współpracę w zakresie udostępniania tych informacji. Prosimy o jak najszybszy kontakt. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać wszelkie napotkane problemy.

Z poważaniem,

Oszustwo okradanie

Zastanówcie się dwa razy zanim zaczniecie brnąć w to bagno! Nie ufaj w te komentarze nawet złotówki nie wpłacać to są wielkie przekręty.

24 sierpnia 2025
Logo Dsbcfinancialgroup