Fantastisch goed geholpen tegen hele vriendelijke prijzen. Site zelf vond ik ook echt een verademing, gewoon goed te navigeren, duidelijke opties geen gedoe. Voor zover ik drukwerk nodig heb, heeft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Zeer tevreden over het aanbod en de kwaliteit van hun drukwerk. Ze zijn persoonlijk betrokken en helpen waar nodig.
Voor Jachtvereniging Watervrienden Haarlem drukt DrukwerkMAX al een aantal jaren 3x per jaar ons clubblad 'De Watervriend' formaat A-5. We zijn erg tevreden met de prijs en kwaliteit van het ons bl... Zobacz więcej
Ik werd goed en persoonlijk geholpen om de juiste keuzes te maken qua papier en drukwerk en ben blij met het resultaat.
Bij DrukwerkMAX bestel je simpel en snel al jouw zakelijke drukwerk en communicatiemiddelen. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment dat met één klik in je winkelmand staat, maar ook als het om complexe opdrachten gaat staan wij voor je klaar. Je mag van ons meer verwachten dan alleen een scherpe prijs: wij helpen bedrijven, marketingteams en creatieve bureaus om drukwerk snel, foutloos en met zorg geregeld te krijgen. Jouw merk krijgt de aandacht die het verdient!
Vanadiumweg 9A, 3812PX, Amersfoort, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantastisch goed geholpen tegen hele vriendelijke prijzen.
Voor zover ik drukwerk nodig heb, heeft DrukwerkMax er een nieuwe vaste klant bij.

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
max slaagt er iedere keer in ‘mee’ te kunnen denken. Goede suggesties en oplossingen!

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
geweldige service. eerst een gratis proefexemplaar ontvangen . en daarna super snel geleverd.

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
Fijne communicatie ze zijn snel, duidelijk & meedenkend.
En de producten zien er super uit

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
Voor onze scoutingvereniging bestellen we hier regelmatig flyers. Goede kwaliteit en snelle levering! Ook banners bestellen we hier, deze hangen nu al 6 jaar buiten en zijn onverwoestbaar. Nieuwe besteld met andere opdruk, in kleur. Ook prachtig!

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
Goed opgeleverd en altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
Super kwaliteit en snelle service met levering.
Kan iedereen aanraden hier te bestellen

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
Dit bedrijf was erg behulpzaam en meedenkend met mijn vraag. Heel prettig.
Alleen op het laatst ging er toch iets mis. In mijn leporello van 7 afbeeldingen zijn er 3 te groot afgedrukt en daardoor zijn er delen buiten het formaat weggevallen. Toen ik dat opmerkte kreeg ik te horen dat het drukproces al aan de gang was. Ik heb dat geaccepteerd omdat ik onder tijdsdruk stond. Maar fraai was het niet.

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
Heldere site, makkelijk bestellen, keuze om voor meer geld snel te laten drukken. komen afspraken na en geleverde product is perfect!

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
Uitstekende service, goede kwaliteit-prijs verhouding. Drukwerk dik in orde en de klant ook blij.

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
Klantvriendelijkheid, mee denken met een glimlach, en goed product afleveren.
Wat wil een mens nog meer......( Ik weet nog wel wat maar dat is niet geschikt in deze colom.)

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
echt een topbedrijf, je kan met al je vragen terecht en ze helpen je ook met liefde en professionaliteit

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
Een bedrijf met gedreven mensen, direct persoonlijk contact en denken altijd met ons mee. Ze investeren in hun klanten met net een stukje extra meer service en altijd met een dikke glimlach : )

Odpowiedź od DrukwerkMAX.nl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.