Dromen & Wonen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

3 sterren Alleen voor de snelle verzending. Ik heb een topper besteld, maar helaas schuift de topper nog steeds en is hij erg dun. Ik merk eigenlijk geen verschil met of zonder topper. Voor mij voelt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn pakketje werd door DHL als bezorgd gemeld, maar ik had helemaal niets ontvangen. Meteen een mail gestuurd naar Dromenwonen en wat een service: ik kreeg super snel reactie en al de volgende dag l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na aanvankelijk mijn bestelling te hebben verzonden zonder huisnummer en pakje door DHL retour is gezonden, is dit snel hersteld door bedrijf door al een andere te verzenden.is op tijd voor Sonterklaa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z pościelą

Napisane przez firmę

Bij Dromen & Wonen combineren we stijl, comfort en betaalbaarheid. Wij zijn jouw specialist in trendy en betaalbaar beddengoed: van stijlvolle dekbedovertrekken en slimme dekbedden zonder overtrek tot perfect passende hoeslakens en ondersteunende kussens. Elk product in ons assortiment is met zorg geselecteerd om jouw slaapkamer net dat beetje extra te geven — zonder dat je daar te veel voor betaalt. Of je nu op zoek bent naar rustgevende basics of een echte eyecatcher: bij Dromen & Wonen slaap je altijd in stijl.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Nooit geen bestelling meer

Op 26/8 bestelling geplaatst maar nooit ontvangen. DHL heeft het pakket retour gestuurd wegens foutief adres wat overigens onjuist is. Vervolgens vier keer contact gehad met dromen en wonen. Het pakket was opnieuw verzonden maar ze kon me niet de track&trace geven want dat had een andere collega. Ik zou dezelfde dag nog een mail krijgen met de code maar ook dat is nooit gebeurd. Vervolgens aangegeven dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Ook daar nooit een reactie op gehad en ook geen geld retour. Heel moeilijk bereikbaar en als je reactie krijgt, zijn het allemaal loze beloftes! Niet bepaald professioneel en klantvriendelijk!

26 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Super ervaring

3 dekbedden zonder overtrek gekocht. 2 "normale" en 1 teddy. Bevalt super goed. Levering was top en super snel. Zeker aan te bevelen

2 września 2024

Odpowiedź od Dromen & Wonen

Hoi A. Zandman, bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Blij met vriendelijke, snelle en professionele aanpak.

Ik was blij met de professionele aanpak nadat een andere leverancier na enkele vertragingen uiteindelijk toch niet kon leveren. Na een zoektocht wie dit dan ook in het assortiment had, kwam ik bij “DROMEN EN WONEN” terecht, waar ik noodgedwongen een spoed bestelling plaatste.
Aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan. Ook de verzending werd snel en adequaat geregeld en kwam de bestelling op tijd binnen. Product precies zoals verwacht en van de juiste kwaliteit. Wat zou ik nog meer willen??
Ik was blij.

29 sierpnia 2024

Odpowiedź od Dromen & Wonen

Hoi Yvonne, bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering na 1 dag ,helaas de…

Snelle levering na 1 dag ,helaas de verkeerde kleur ,mailtje gestuurd dezelfde dag antwoord en de volgende dag het juiste dekbed ontvangen en retour bon voor het andere dekbed !👍

25 sierpnia 2024

Odpowiedź od Dromen & Wonen

Hoi Jeanette, bedankt voor je review!

Oceniono na 1 z 5

raar gevoel bij

nou ik begrijp het niet heb voor 3 dagen geleden besteld en betaald maar ik hoor en zie niks proberen te bellen en te mailen ik krijg hier een raar gevoel bij het is van 9 tot 17.00 uur geopend en dan zeggen ze niemand bereikbaar en als je om 17.15 belt dan zeggen ze we zijn op dit moment gesloten .dat is toch raar ik wil graag mijn geld terug ik heb inmiddels mijn pakket ontvangen hoor.

13 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Dromen & Wonen

Goedemiddag Joke, vervelend dat u ons telefonisch niet te pakken heeft gekregen.

Vanuit ons zijn er verschillende berichten via de mail naar u verstuurd waaronder twee keer de track en trace gegevens van uw bestelling. Uw bestelling is vandaag om 14:55 afgeleverd.

Mocht u de aankoop willen annuleren, kunnen we u voorzien van een gratis retourlabel. U kunt de aanvraag doen via uw account op onze website of ons een mail sturen (klantenservice@dromenwonen.nl).

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Dekbed is wat ik ervan had verwacht. Afwachten hoe het dekbed na wassen en drogen is.

7 sierpnia 2024

Odpowiedź od Dromen & Wonen

Hoi Linda, bedankt voor je review!

Oceniono na 4 z 5

Prima ervaring

Heel snel bezorgd en goede spullen.
Eigenlijk niks op aan te merken.
Alles verliep vlotjes.

4 sierpnia 2024

Odpowiedź od Dromen & Wonen

Hoi Vivianne, bedankt voor je review!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej