Oceniono na 3 z 5

Haft Drivee et par mrd. Valgte dem bl.a. pga mulighed for funktionaliteter som smart opladning og planlægning af opladning via app. Kan se at dette ikke har virket meget længe. Har betalt for laderen... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Drivee har installeret og monteret min Easee ladeboks i november måned 2021, og det er et pænt stykke arbejde teknikeren har lavet, så ingen fejl eller mangler her. Men super ærgerligt at deres app... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 4 z 5

Jeg er meget tilfreds med Drivee

Jeg er megrt tilfreds med Drivee. Opsætning af ladestander gik perfekt og som aftalt. Har haft en enkelt issue med ladestander eller software, det blev fikset en lørdag formiddag på under 1 time 👍🏻

27 marca 2022

Super tilfreds med Drivee

Jeg er super tilfreds med Drivee. Der var god service ved opsætning af ladestander. Efter 1 1/2 måned gik ladestanderen i stykker. Drivee skiftede den dagen efter uden problemer.

21 lutego 2022
Oceniono na 3 z 5

SMART opladning via app virker ikke 😕

Men super ærgerligt at deres app funktion, med smart opladning ikke virker, da dette var den primære grund til at jeg valgte Drivee.
Jeg håber Drivee får styr på dette inden længe, da deres hjemmeside ellers slår stort op omkring denne funktion.

6 lutego 2022
Logo drivee

Odpowiedź od drivee

Hej Morten. :-)

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med din installation. Vi går op i, at installationen skal være let og enkelt for vores kunder. Derfor stræber vi efter udelukkende at benytte vores egne montører til installationen.

Det skal siges, at vores app er 100% funktionsdygtig med smart-opladning. Men problemet ligger desværre i den software, som er programmeret inde i Easee ladeboksen hvilket medfører, at de kommandoer som vi sender til ladeboksen (en del af den internationale OCPP-protokol) ikke bliver modtaget.

Vi har været i dialog med Easee de sidste mange måneder, og det ser ud til, at de er i fuld gang med at implementere deres manglende funktioner i ladeboksen. Vi er ihverfald fortrøstningsfulde.

Fortsat god søndag :-)

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse med skift til Drivee

Er netop startet som kunde hos Drivee efter min tidligere leverandør gennem 3,5 år efterlod mig uden brugbar hjemmelader. Det har været en super oplevelse siden jeg først kontaktede dem med diverse spørgsmål. Kan måske godt frygte lidt om de kommer til at drukne i deres egen success, så jeg håber virkeligt at udvider løbende med medarbejdere. Har oplevet både korte og lange ventetider når man ringer, men når det ikke er noget der haster virker det fint med kontakt pr. mail. Kristoffer virker som en 1-mandshær - han er her og der og alle vegne, stor ros til ham. Hvis jeg kunne give 4,5 stjerne ville det være optimalt fordi der er 1 skønhedsfejl: Smart ladning via app virker ikke, men kan se at det skulle være forventet løst inden april 2022. Det er også nødvendigt for de reklamerer kraftigt med denne feature så det SKAL virke. Hvis jeg ikke var garvet elbil ejer ville jeg dog have langt flere ladeproblemer her i starten, men har selv kunne fejlfinde, så min opfordring til Drivee vil være at udbygge Hjælpeforum med svar på alle emner man kan slå op derinde - it's a jungle.

27 stycznia 2022

Top service!

Jeg kan kun anbefale Drivee ud fra de erfaringer jeg har haft hidtil. De kom og satte ladeboksen op til aftalt tid. Derudover har de faktisk ommonteret boksen efter den i første runde ikke blev sat alt for smart op og samtidigt leverede de top service da der pludseligt ikke var strøm i ladeboksen. Det viste sig så at være en fejl på HFI relæet (som Drivee ikke havde skyld i) men de dukkede op med det samme og fixede det uden at klynke og det tager jeg hatten af for.

20 stycznia 2022

Super tilfreds med Drivee

Jeg er meget tilfreds med min ordning hos Drivee.
Jeg har haft ladeboksen fra staten af november 2021 og den fungere bare uden problemer.
Ladeboksen blev sat op på den aftalte dag og mit abonnement har fungeret som det skal.
Jeg kan kun anbefale firmaet

19 stycznia 2022

Jeg kan anbefale Drivee

De kom til den aftalte tid, selv om der er langt for dem til Aalborg.
Da vi har flere ladestationer fik en grundig vejledning i opsætningen så vi kan hjælpe nye bruger.

19 stycznia 2022
Oceniono na 3 z 5

Fint men app'en er noget ufærdig

Installationen gik fint, men app'en viste sig ikke at kunne starte opladningen på det bedste tidspunkt af dagen. Ærgerligt, da det var en af grundene til at vælge Drivee. Den bærer også præg af ikke at blive videreudviklet og har småfejl som burde være rettet for længe siden.

18 stycznia 2022
Logo drivee

Odpowiedź od drivee

Hej Jacob

Vi er glade for du er tilfreds med installationen.
Desværre er der i øjeblikket en udfordring med Easee´s software og derfor understøtter Easee ikke smart funktioner for tredje part.
Easee har lovet, at problemet er løst, inden udgangen af første kvartal 2022.

Mht. opdateringer af vores system sker det løbende.

Dbh
drivee

Oceniono na 5 z 5

Mine bedste anbefalinger til Drivee.

Mine bedste anbefalinger til Drivee.
Hurtig og kompetent installation til aftalt tid og pris, på trods af forhindringer uden for Drivee's ansvar
En anke er at en ellers udmærket app ikke kan konfigurere WiFi og ladekapacitet, der dog hurtig blev klaret via et par mails til Drivee der kan fjernkonfigurerer laderen.

17 grudnia 2021

Alt spiller max ..

Alt spiller max ... det bliver jeg nødt til at skrive. Lige fra første samtale over telefonen. Som faktisk viste sig at være helt unødigdig, da alt var så nemt at bestille via hjemmeside. Jeg havde dog et enkelt spørgsmål om installation, da jeg havde fået lavet kabling tidligere, så den del tog de højde for.

Alt har kørt snorlige. Enkelt og lige til med kommunikation fra dag 1, til aftalt installations tidspunkt, til elektriker som kommer ud og laver arbejde til UG. Og at det er enkelt at betjene efterfølgende gør heller ikke noget ... Fed oplevelse ... tak!

17 listopada 2021

Produkt og pris i orden

Kort leveringstid på ladeboks og installation. Grundig og fyldestgørende information på hjemmesiden. Konkurrencedygtig pris. Venlig og imødekommende betjening. Måske en fuld leveringspakke med alt det nødvendige gravearbejde inkluderet i prisen ville profilere Drivee endnu bedre, og helt sikkert gøre deres tilbud endnu mere interessant for mange ikke-handymænd, især os over 70!

9 listopada 2021

God og billig ladeløsning

Jeg fik sat min boks op i går. Det er rigtig pænt lavet, og alt virker som forventet. Kommunikationen med Drivee forinden har også været rigtig god, så jeg kan kun anbefale Drivee.

29 października 2021
Oceniono na 5 z 5

Super tilfreds med levering af ladeboks…

Super tilfreds med levering af ladeboks og ladeabonnement hos Drivee. Kristian fra Drivee har leveret super service og klarede installation af ladeboks med kun 3 dages varsel, hvor konkurrenter først kunne levere i december.
En af de få udbydere, hvor du selv ejer din boks efter installation, som samtidigt også er pæn og diskret.
Der er desuden hurtig og personlig betjening på spørgsmål så jeg er meget tilfreds.

20 października 2021

Rigtig fin rådgivning

Jeg kontaktede drivee om formiddagen, og om eftermiddagen blev jeg ringet op af en flink medarbejder, som guidede mig godt igennem mine spørgsmål.
Jeg besluttede at bestille hos dem, og hurtigt herefter blev der aftalt installationsdato.
Installationen er udført flot, og alt kører som det skal.
Jeg kan sagtens anbefale dem.

9 października 2021
Oceniono na 4 z 5

God oplevelse hos Drivee

Har haft en fin oplevelse med installation af ladeboks hos Drivee. Blev hurtigt kontaktet for at aftale installationsdato, som dog desværre blev udskudt to uger senere da de ikke havde fået de nødvendige bokse leveret til tiden.

Installationen gik uden problemer og er pænt lavet.

Drivees app er simpel men fungerer fint. Det ville være fint med lidt flere funktioner til at styre boksen, men i dagligdagen fungerer den rigtigt fint.

8 października 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej