Jeg har haft de sjoveste og mest hyggelige køretimer — jeg glædede mig hver gang! Murat gjorde undervisningen tryg, afslappet og let at forstå, så selv de svære ting føltes overskuelige. Jeg kun... Zobacz więcej
I recommend drive academy for everyone who wants to live a smooth driving licence process. My instructor Murat Can Güneş is a real professional and helped a lot by pointing out the most critical test... Zobacz więcej
Murat er den bedste og sødeste kørelærer man kan ønske sig. Han er tålmodig, positiv, sjov, rolig og helt igennem fantastisk. Det var en fornøjelse at køre med ham hver eneste køretime. Jeg glæde... Zobacz więcej
murat günes er en Kørelære som er rigtig god til at undervise - jeg har lært en masse fra ham. Murat tager sin tid til hver elev, hvis ikke det var for Murat så havde jeg højst sandsynligt nok ikk... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Køreskole Århus Køreskole Åbyhøj
Elkjærvej 26, 8230, Åbyhøj, Dania
- murat@driveacademy.dk
- driveacademy.dk
Bedste kørelære i Aarhus.
Han var rigtigt god til at lære teori og var god til at lære en om bilen og hvordan man skulle køre den til prøven. Jeg kan helt klart anbefale det.
Mega god køreskole
Mega god køreskole, med en vildt sød og engageret kørelærer, som altid er klar på at hjælpe.
Han forklarede teorien ordentligt
Han forklarede teorien ordentligt, og hvis vi ikke forstod teorien ville han gentage det indtil vi forstod teorien.
Kørsel med ham var godt fordi han viste hvad man skulle gøre og hvordan man gøre det og sjovt at køre med ham
Murat is so helpful and patient as a…
Murat is so helpful and patient as a teacher both driving and theory part.
They are highly recommended.
Murat er Boss!
Murat er jo bare en legende! Jeg fik klaret teoriprøve og køreprøve i første forsøg og det var bare en fed oplevelse gennem det hele med Murat. Vi fik virkelige mange gode snak i Citroenen. Kan ikke anbefale Mulle og Driveacademy nok!
Vildt god køreskole!
Vildt god køreskole!! Bestod begge prøver i første forsøg:)
Både god og hyggelig kørelærer, som har gjort forløbet vildt fedt!!
Super sted at tage kørekort!!!
At tage køre kørt har virkelig været en fed oplevelse. Jeg har taget kørekort ved Drive Academy og jeg har virkelige nydt det, der var altid god stemning i bilen og en mega hyggelig motorvejstur til tyskland. Murat er sød at snakke med og meget imødekommende. Det har virkeligt været fedt og jeg er så glad for at jeg valgte Drive Academy. Tak Murat og vi ses på vejene.
Jeg havde en rigtig god oplevelse...
Jeg havde en rigtig god oplevelse ved at tage kørekort hos Murat og bestod begge prøver ved første hug. Han er en god kørelærer, og udover det er han en nem person at være sammen med.
Jeg vil helt klart anbefale driveacademy til alle jer der både er spændte eller nervøse over at skulle tage kørekort. Man bliver taget godt imod:)
Drive Academy
Drive Academy
Murat
Jeg vil til en hver tid anbefale Drive Academy.
Murat er et dejligt menneske, som får eleverne til at føle sig trygge, også er han rigtig god til at lærer fra sig
Ja Taak!
Er så glad for jeg valgte Murat, som min kørelærer. Det hele er der, servicen, trygheden og gode jokes. Jeg fik den bedste oplevelse hos ham, og der er ift. selve køre undervisningen, men så var han også klar til at tag et hvert opkald og spørgsmål dag jeg skulle op til teori eksamen. Han er et perfekt eksempel på, hvordan man virkelig udføre sit arbejde ordentligt. Bestod alt første gang, og han var en af de største grunde til det.
Murat er en vild god kørelærer
Murat er en vild god kørelærer, og man ser altid frem til at køre med ham, han er god til at blade det så det både er sjovt og seriøst, så det ikke bliver for seriøst hele tiden. Vil klart anbefale ham til andre.
Kørelære i Verdensklasse
Murat er en virkeligt god kørelære, altså så god at du ikke kan finde en der bedre end ham.
Murat er meget rolig, meget snakkesalig og rigtigt gode til at skaber tryghed og du kan altid ring til ham
Det bliver aldrig kedeligt med murat for du lære noget nyt hver gang og du bliver mødt med en kæmpe smil når du møder ham.
Du kan ikke gå fra Murat uden en smil på læben.
Han vil ikke sende dig op til prøve hvis du ikke er klar til det, altså han vil have du er helt klar og du er sikker før du går til en prøve.
Det han laver er verdensklasse kan helt klart anbefale Murat du vil ikke fortrud på noget tidspunkt for der er ik noget bedre end Murat
Murat er 100% det bedste kørelære man kan finde, så lad være med at brug tid på at finde en gode kørelære du har Murat
Kæmpe fornøjelse!
Udover at Murat har viderelært at køre rigtig godt, så har det også været en fornøjelse at snakke/køre med ham.
Kæmpe anbefaling!
Verdens bedste kørelærer
Murat er den bedste kørelærer du kan finde. Han er god til at lære og vejlede en igennem trafikken, mens han også er mega sød og rar at snakke med. Man lærer helt vildt meget og du er helt klar til køreprøven når han sender dig op. Du kan næsten altid ringe til ham og han er der altid hvis du har brug for lidt hjælp. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg valgte ham og jeg kan helt klart anbefale ham til jer andre. Han er virkelig en god kørelærer!
Verdens bedste kørerlærer
Murat er den bedste kørelærer man kan få, og jeg vil helt klart anbefale ham!
Han støtter en, bruger tid på en og gør det trykt og sjovt at køre.
Man lærer samtidig en hel masse og det bliver aldrig kedeligt.
Han gør virkelig alt hvad han kan for at man består!
Oplevelse hos Drive Academy
Jeg synes det var en rigtig god oplevelse at være elev hos Drive Academy, da lærerne var både tålmodige og søde, da man havde teori timer og køretimer.
Derfor synes jeg at hvis man gerne vil finde en køreskole, er Drive Academy et rigtig godt sted.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Murat er meget rolig og tryg at køre med. Man føler sig meget sikker, og han er god til at give komplimenter og kritik på en måde som får en til at føle sig selvsikker i trafikken😊
Kan klart anbefales!
God og kompetent kørerlærer
Stor anbefaling af Murat, som kørerlærer. Murat er god til at lære fra sig, forståelig og tålmodig. Han er fleksibel, og skaber et trygt læringsmiljø med plads til fejl, samtidig er han kompetent, og gøre sit bedste for at man får en god oplevelse.
Drive Academy kan helt klart anbefales!
Murat er en fantastisk kørelærer, der bruger sin dyb kendskab til trafik og færdsel, så man kan blive den bedste chauffør muligt. Han er altid tålmodig med fejl og skaber en safe-space til udvikling og til at blive en god chauffør. Han er meget venlig så det er altid dejligt at møde op til hans køretimer. Drive Academy kan helt klart anbefales!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.